Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע היכן אני יכול לקנות בלון ניטרו (N2O) קטן ככל האפשר (בגודל של ספריי בערך...) וגם שיהיה זול וניתן למילוי לשימוש חוזר.

כמו שאמרתי, לא לשימוש ברכב (שאין לי...) אלא לשימוש אחר... (אולי יש פה אנשים שיודעים למה אני מתכוון....)

פורסם
אלא לשימוש אחר... (אולי יש פה אנשים שיודעים למה אני מתכוון....)

נראה לי שבדקו, ניטרו על האופניים לא כל כך עובד :lol::lol:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

כנראה לא הבנת למה אני מתכוון. טוב, רק תגיד לי אם ואיפה אפשר למצא בלון קטן שכזה ובאיזה טווח נעים המחירים.

פורסם

כנראה לא הבנת למה אני מתכוון. טוב, רק תגיד לי אם ואיפה אפשר למצא בלון קטן שכזה ובאיזה טווח נעים המחירים.

לאמא יש מתכון חדש לבורקסים שלה?

פורסם

אני לא יענה על זה...

(אופס... בעצם עניתי...)

פורסם

לירן אתה ממש חצוף, כמו שאני לא מבקש ממך לדעת את המתכון הסודי של הקולה אתה לא יכול לבקש מלירן A את המתכון הסודי של הבורקסים.

ממך אני מצפה לקצת הבנה..... :lol:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לירן אתה ממש חצוף, כמו שאני לא מבקש ממך לדעת את המתכון הסודי של הקולה אתה לא יכול לבקש מלירן A את המתכון הסודי של הבורקסים.

ממך אני מצפה לקצת הבנה..... :lol:

זאת היתה טעות לשאול פה... ידעתי שאף אחד לא יענה וישר תעלו את הקטע של הבורקסים...

יצורים...

פורסם

טוב אני מתנצל בפניך

עכשיו נענה ברצינות....

דיזה רטובה בהזרקה ישירה

ped-enmakit-empty.jpg

החיבור הישיר לפי הטבעת

enema.jpg

בשעת מעשה...

glvd0323.jpg

ואמא עדיין מכינה בורקס בדרכה שלה...

d484479s8g7.jpg

פורסם
כמו שאמרתי, לא לשימוש ברכב (שאין לי...) אלא לשימוש אחר... (אולי יש פה אנשים שיודעים למה אני מתכוון....)

לירן, אתה מתבלבל. קולות של דונאלד דאק עושים עם הליום ולא עם NOS.

ולמי שלא בעניין. החומר המדובר, חוץ מהשימוש המוטורי שלו משמש גם רופאי שיניים וידוע בכינויו גז צחוק. מסתבר שנודים זה לא הגז היחיד שמצחיק.

אז מה? אתה רוצה לקנות בקבוק, לחלק אותו לקופסאות גפרורים ולמכור בבתי ספר? יש סוחר בפורום!

.

פורסם

תשכח מזה.

היצרנים של גז N2O שמיועד לשימוש ברכבים מוסיפים לו גופרית שנותנת לו ריח של ביצים סרוחות (מה שלירן כ"כ אוהב) כך שאין שום אפשרות לבצע את מה שאתה זומם, זה פשוט יותר מדי מגעיל.

הם עושים את זה כי הם עלו מראש על האפשרות שילדים שכמותך יפריעו לאמהות שלהם בזמן הכנת בורקסים כי הם מסטולים על כל הראש.

בכל אופן, ישנה דרך מאוד פשוטה (יחסית) להוציא את הגופרית מהתרכובת וכך להפיק N2O טהור שיבצע את העבודה הנדרשת על הצד הטוב ביותר...

בגלל שאני בחור טוב שחרד לשלומם של בחורים צעירים במדינתנו (ובגלל שהבטחת בורקסים ומפגש בירושלים ולא קיימת), לא אפרט את השלבים של התהליך הנ"ל.

אם איכשהו ידך כן משגת את החומר הנ"ל ואתה כן מחליט להשתמש בו, אני מצרף מס' הנחיות מהאיטרנט שמורות מה לא לעשות בשימוש של ניטרוס, אלה יעזרו לך לעבור את השימוש הנ"ל בשלום.

שיהיה ברור, אני לא מעודד שימוש בסמים מכל סוג שהוא.

וכמו שראיתם בפרסומת בטלויזיה - אם תשתמשו בסמים, פקמן מרחף יבוא ויתן לכם ביסים גדולים בראש!!!

Don't EVER:

1. Try to inhale N20 directly from whippits, or point escaping gas at anyone. The gas WILL give you frost burn. Balloon broke? Try a condom or a plastic bag!

2. Strap a gas mask to your face. If you pass out, you want your body to get oxygen. Yes, people have died doing this.

3. Lock yourself in a room, closet, car, or refrigerator with a tank of nitrous and open it. Yes, people have died doing this.

4. Stand up and do it. Stay away from open windows.

5. Use a large tank without a regulator or which isn't strapped down.

6. Use homemade nitrous. Unless you are a chemist, you're likely to get a load of rubbish like NO2, H2NO3, and other yummy toxic things.

7. Allow yourself to lose sight of moderation. No one likes a bong hoarder, and no one likes a Nitrous Whore

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...