Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן אדם השקיע באוטו מעל ומעבר

בהתחלה היה לו איזו פיאט מתפרקת עכשיו עבר לבאלנו שם לה אולטרות גאנטים השתיל לה מנוע 1.8(זה מה שהוא טוען) שם מדבקה ענקית שרשום

BALENO GT

ועוד כמה שטויות

הקיצר כול זה ואני עם הטויוטה שלי "לקחתי" אותו בלחיצה

פורסם

בהתחלה היה לו איזו פיאט מתפרקת עכשיו עבר לבאלנו שם לה אולטרות גאנטים השתיל לה מנוע 1.8(זה מה שהוא טוען) שם מדבקה ענקית שרשום

BALENO GT

ממש השקעה ענקית... ואם מדובר בבאלנו שמישהו פירסם פה תמונה שלה, היא עם טסות (אם לא , טעות שלי).

וברצינות- אולטרות ג'נטים ומדבקה מגעילה זה השקעה מעל ומעבר?

I DO NOT THINK SO...

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

השקיע בה ? ובדרך גם לא שכח לכער את האוטו. זה לא רכב ספורט שעם מדבקות וכאלו אולי יצא משהו מעניין, זה פאקינג רכב משפחתי.

למה אפשר לצפות? עוד אולטרות.. מזכיר לי את הבדואים שבנגב עם האימפרזה טורבו והאולטרות, והסובארו טנדר פשע, עם מדבקת 4x4. :lol::lol::lol:

What if being strong didn't mean being heavy?

What if time itself could be challenged?

What if our eyes saw something never seen before?

What if centrifugal force could be challenged?

Audi.

פורסם

אם לפרק לכל השכונה את הסמלים מהמכוניות ולהדביק על בלאנו STI זו השקעה אז הבחור סופר משקיען

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

גועל נפש....

זה כל מה שיש לי לומר.

אתמול ראיתי קליאו 1.4 אוטומטית בנתניה עם אולטרות רק איפה שאפשר.

גם היה כתוב שם CLIO GT

כנראה דגם חדש ביבוא אישי......

כולל גרביונים ישירות מהיצרן ואחריות במקרה של רכבות בהם.

:lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואם הנושא החביב שוב עולה -

אז יש מר בחור אחד שמסתובב הרבה בשיכון המזרח בראשון עם ב.מ.וו משנות ה-80 צבע זהב פשוט מכוסה בזבל.

כמובן שכנף, פולטים מפלסטיק שחור מגעיל מודבקים הפוך ככונסים, כונס בלאנק מפלסטיק שחור מגעיל, המדבקה הכסופה המעפנה על מכסה מיכל הדלק וכל הזבל הרגיל.

אבל לאחרונה הוא באמת השתדרג. הוא שם על כל מכסה המנוע ועל כל הבגאז' מן רשת שחורה שנראית כמו ערסל. בת'כלס זה נראה כמו ערס-ל.

פשוט זוועה.

בטח הראשוניסטים פה כבר ראו את האקזמפלר עושה סיבובי דאווין בעיר.

אני פעם צפרתי לו חצי שעה ברמזור ירוק כי הוא החליט שבמקום לנסוע הוא יושב ומגביר את המוזיקה המזרחית הכבדה לכבוד שתי שחורדיניות בנות 12 בחולצות בטן שעמדו במעבר החציה והתעלמו ממנו בהפגנתיות.

הוא גם נוהג להחנות את הרכב מטר מהמדרכה ואיפה שבא לו. כי לרכב כמו שלו יש כבוד והוא לא צריך לציית לחוקי החניה הרגילים.

אדם נפלא. חוץ מהטעם שלו במכוניות.

פורסם

כבר נכנסו, אז אם כבר...

ברחוב בלפרין בנתניה חונה לה (עוד לא ראיתי אותה נוסעת) סובארו ג'סטי ירוקה ממודל 86' (אם אני לא טועה).

נורמלי לגמרי.

רק שלפני שבוע אני עובר ברחוב הזה ופתאום אני רואה אותה וכמעט מתנגש בלאנטיס שמלפני- הבעלים שלה פשוט מאוד צייר עם טיפקס לאורך כל האוטו את האותיות GTI

גם, מגעיל ונאחס, אבל ראינו גרועים יותר.

אבל אז שמתי לב לגולת הכותרת: (שבגללה נשארה באיזור שעמדתי בו שלולית עם נוזל בצבע צהבהב)

יש לאוטו הזה אגזוז בקוטר של קש. רק שאני מצאתי שני קופסאות שימורים מחוברות בסופר גלו!!!!!!! מודבקות לאגזוז (כמו מנהרה :lol: )

אוישששששש כמה שהצטערתי על הרגע שלא הייתה לי מצלמה ברגע זה...

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם
יש לאוטו הזה אגזוז בקוטר של קש. רק שאני מצאתי שני קופסאות שימורים מחוברות בסופר גלו!!!!!!! מודבקות לאגזוז (כמו מנהרה )

חחחחח אני הייתי חייב לראות את זה...

ענק!!

בכול מקרה תמיד יש את אלו ...

כול יום אני רואה אותם , אתם יודעים אני הרי גר בפ"ת...

אבל בלי שום קשר יש משהו מאוד מאוד מצחיק..

מישהו בחברה שאני עובד...החליט להפוך את הפיאסטה שנת 81 שלו

למשהו מיוחד ביותר משהו "ספורט " לטענתו..

אז מה הוא עשה , הוא הלך שם כונס של קייה

פולטים שחורים ( האוטו בורדו מזעזע מקולף) כמובן מורכבים הפוך...

מדבקת על פחד ענקית בשמשה האחורית..

גלגלים מברזה צבועים בספרי זהב ( זה שקונים בחנות לילדים ב 10 שקל)

את האותיות על צמגי ה 135 שלו הוא הדגיש עם טיפקס אכותי..

שלא לדבר על מדבקות הטורבו לאורך האוטו...

וצביעת הדש בורד בצהוב בפנים..

אבל השיא !!! היה סאן רוף שלם של 205 GTI על הגג של הפיאסטה

זה לא כמו של ה GTI אלא שלה!!!!!!

הבן אדם חתך את הסאן רוף מה GTI

חתך את הגג שלו והרכיב

רואים את החיתוכים הלא מדויקים .. בחורף הוא שם ניילון מתחת לגג שלא ינזל מיים כי ממש יש חריצים גדולים...

אוי אוי אוי כמה צחקתי....

:roll::p

• תוכן חדש...