Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה: Top Gear היום ב 22:30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מספיק מכוניות ספורט... הרבה דיבורים

איזה טיפשי זה המכונית של בונד...

מבין הבחינה שעשו שם הייתי בוחר את ה bmw בגלל ההעה האחורית.....

איזה אתם :?:

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אני לא רגיל לשבח את איכות ההרכבה של רנו,אבל פשוט הייתי המום שהם ירדו על הלגונה והיותה צרפתית,לכן הבנייה הלקויה.אני אישית משעות רבות במוסך,נמצא גם הרבה בסוכנות הצמודה ומוצא את עצמי מעביר ללגונה בדיקות איכות ותו תקן כל פעם מחדש,המסקנה שלי:הלגונה בנויה כמו נטובות בקבוצתה.עולה על מתחרותיה הצרפתיות וברב המקרים גם על האירופאיות.

אין ספק שהתכנית היתה מטומטמת בכל הבחינות.

מה הטמטום לבחון רכבי מנהלים עם מנועים שונים במחירים שונים ואבזור שונה מאוד (היגואר מאובזרת פחות מ- C3 במקרה הזה)ולראות שהמונדיאו עברה את הלגונה ב-2 שניות?!

זה מה שיגרום לי "המנהל הבכיר" להעדיף מונדיאו?

תוכנית סתמית,מראה על נואשות.אי אפשר היה לעשות מבחן יפני?:פרימרה-מאזדה 6-אקורד החדשה? לראות מי מלכת היפניות ואז לעמת אותה עם C5,לגונה ומונדיאו...

פורסם

ואיזו פאדיחה ל BMW ומרצדס לנוחך התוצאות שיצאו להם...

חוץ מיזה, אם אני לא טועה, התוצאה הכי טובה שיצאה עם הסוזוקי הייתה זהה לזו שהסיגו עם המונדאו... לא? :oops:

קצת מוזר אני חושב...

• תוכן חדש...