Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפלצתתתתת

Guest TALOR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היתי שוב במוסך הדקל בהרצליה בשביל החלפת חיישן ווקם (חיישן אוויר).

הקיצר דיברתי עם כמה מוסכניקים שם........ופתאוםםםםם אני קולט מפלצת ......פיזו 205 בצבע שחור עם נגיעה של פיברגלס עם מנוע בחוץ ומלא בלגן של צינורות וחוטי חשמל,צמיגים ענקיים,הגה ספורט נדיר ביותר (כלומר עדין לא סימו לבנות אותו) .......

הקיצר מפלצת נדירה ביותר שנבנת ממש ברגעים אלה כבר 3 חודשים. ונשאר לה עוד חודשיים לפי דבריו של התותח ההוא שבונה אותה(לא זוכר איך קוראים לו). זה הבן אדם שטיפל לי ברכב בממוחיות ענקית ביותר(שמים לב למקצועיות שיש לבן אדם הזה)

הקיצר בדיבור עם הבחור יושתל באוטו הזה מנוע 1900 משופר.

הצצה לתוך תא הנוסעים מגלה בלגן שלם (מלא חלקים מיובאים וקלסרים עם שירטוטים).

הקיצר מגניב לראות אוטו כזה נבנה על ידי בחור צעיר.

עלה לי 1000 כול הקטע של החיישן (760 לרכיב,125 עבודה,ומע"מ ששחט אותי 160)

האוטו נוסע מגניב ביותר ואפילו נראה שכל מיני פעולות באוטו נעשות יותר קלות ועם הרבה יותר נוחות.

פורסם

המיפללללללללללללללללללללללללצת היא ה205 של כפיר מ"פאסט". הבחור שבנה אותה עונה לשם אביב ועובד במוסך הדקל.הוא תיכנן ובנה עבור האוטו מגדש על,הזרקה שונה ,אינטרקולר,ניטרו ומה לא. אין פיז'ו ספורטיבית שהוא לא מכיר עד לרמת הברגים וה205 הזאת מהווה דוגמה די טובה ליכולות של הבן אדם.

אז תמשיכו ללכת ל"ליטל"-הם מבינים יותר... :lol::lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

רגע התבלבלתי..........!!!!!!!

של מי האוטו של כפיר או של אביב?

אם הבנתי נכון אז אביב בונה את האוטו עבור כפיר שעובד בפאסט???????

פורסם
כמה עובדות קצרות:

ה205 הזו נבנתה במקור ע"י דני לוי.

אין דבר כזה לבנות הגה.

איפה ראית שמישהו כאן כתב, שהוא בנה גם הגה???????????!

פורסם

אכן נבנתה במקור ע"י דני. אבל מה שנשאר ממה שדני בנה זה רק המרכב החיצוני. כל המכאניקה כמעט ללא יוצא מן הכלל הוחלפה.

פורסם

אם אני לא טועה אז זו אותה ה205 השחורה שהוצגה באוטומוטור 2002

בדוכן של FAST AUTO

האם אני צודק ?

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
אם אני לא טועה אז זו אותה ה205 השחורה שהוצגה באוטומוטור 2002

בדוכן של FAST AUTO

האם אני צודק ?

דוד

צודק.

Rikshanoam-R

פורסם

הקיצר...... האוטו עם קיט דימה מקורי ( החוקי היחיד ד"א ) ונבנה בזמנו ע"י מרום צמרת בשביל דני לוי ולא על ידו על פי מיטב הבנתי מקובי. והיה מפלצת עולם.

האוטו נמכר....... ובערך שבוע אחרי זה הכניסו אותו דוח במדרכה והרסו לו גם מנוע...... ומאז האוטו מסתובב כבר הרבה זמן כי לא הצליחו לשחזר אותו.

מענין מה יהיה עם האוטו ...........

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב. הבה נבהירה כמה עובדות:

1 חברת דימה אינה ומעולם לא היתה יצרן "מורשה" של קיטים של פיז'ו. הם פשוט הכי נפוצים בגלל איכות הקיטים הגבוהה.

2 האוטו לא היה "מפלצת". היו לו גג 180 כ"ס. נכון,היה שם צ'ארג'ר והוא נסע ממש יפה (נסעתי) אבל בואו נאמר בעדינות שמפגש עם אימפרזה סטנדרטית היה משאיר אותו די מאחור.

3הוא לא היה מקצועי כ"כ. אוטו עם סופרצ'ארג'ר שנוסע על בולמים קפיצים ובלמים סטנדרטיים אינו מקצועי.

4 הכניסו אותו דוך במדרכה? מוזר... אני מכיר את כפיר ואת הרכב כמה שנים טובות והוא לא שמע על זה..

5 יצליחו לשחזר? מי לעזאזל מנסה? בונים משהו הרבה יותר חזק. כל תא המנוע ללא יוצא מן הכלל הלך חיש קל אל פח האשפה הקרוב...

פורסם

תומר לפחות אם לזיוני שכל שלך היו שחר... היית מבין שהבולמי זעזועים המקוריים נשארו כדי למנוע קשיחות של הרכב על יתר המידה מכוון הרכב היה ממש נמוך וחטף מכות ובורות בכביש ובגיגול הראשון היה לו קוני...

דבר שני הרכב עמד על דינמו מטר על 256 כס...

מנסיון תאמין לי....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol:

אותו דינמומטר שהראה שלאוטו של אביב אין אפילו 150 כ"ס - מה שלא מנע ממנו לפתוח פערים ממשיים מאימפרזה משופרת ולהגיע לכמעט 270 קמ"ש.

מה גם שהרכב נלקח מאז לבדיקות דיינו נוספות - שלא היו כ"כ אופטימיות... כפי שהוכיח בעל ZX מושתלת MI שעמד בגבורה מפתיעה מול 256 כ"ס ואפילו הוביל בקו ישר. :lol::lol: היתי בזד איקס.

והבעלים שלפני כפיר נהג ב205...

כנראה שהMI מוציא 80 כ"ס יותר ממה שפיז'ו טוענים...

:lol: GIVE ME A BREAK.....

• תוכן חדש...