Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מבנג'ין לפריז


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו רואה את הסדרה הזאת ?

זאת סידרה על מסע ארוך של 40 יום מבנג'ין לפריס של כמה אנשים ממדינות שונות שכל אחד נוהג ברכב ענתיקה אחר. (הפורד קורטינה מובילה...)

 

אהבתי היום את הפרק בגלל שהסוף קרע אותי מצחוק !

איזה בחור נגס במצה כשהם ערחו פיקניק וסיפר למצלמה שזה ה"לחם" המיוחד הזה הומצא ע"י האירנים בשעת המלחמה והוא נקרא "לחם מלחמה" בגלל שאפשר לשמור אותו והוא לא מתקלקל... ("החברים באירנים שלי סיפרו לי"...)

×
×
  • תוכן חדש...