Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשי הבימרים וכבודם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

זה החל בנסיעה קצת אגרסיבית מרחובות לנס ציונה שם סגרתי 150 (במזדה 6) אחריי שלא ראיתי באופק האחורי את מי שהיה איתי ברמזור. בקיצור בנסיעה חזרה ראיתי בימר (סדרה 3) עומדת לה ברמזור לכיוון רחובות ולכן החלטתי לעצבן את הנהג ולעשות מרדף קטן, כמובן שהגעתי לתוך הרמזור במהירות ונתתי ברקס כדי שנהג הבימר יראה אותי מאחורה. ואיך שהיה צהוב ישר הבהבתי לו והתחלנו!!! (כמובן שהוא לקח בפתיחות) אבל אחריי זה באמצע הכביש כמובן שהבהבתי לו שירד לימני ויפנה לי את הדרך על 150 (כן שוב 150) וישר הוא התחיל לרדוף אחריי כדי להשיב את כבוד הבימרית שלו. (למי שמכיר את העוקף כניסה לרחובות) עלינו לעוקף לכיוון צפון מערב רחובות ויש שם את צומת פורר (כן כן ראש העיר בנה לעצמו צומת שיהיה לו גישה נוחנה לצאת לכיוון צפון) הרמזור היה אדום והיו 3 מכוניות, 2 על הקו עוד אחת מאחריי המכונית השמאלית ואני אחריי הימני והבימר אחריי מן הסתם. איך שהתחלף לירוק הוא חתך את כולם עלה על פס לבן רצוף בגשר כשממולו מכוניות באות מהכיוון הנגדי, אחריי שהגענו לרמזור הראשי בכניסה כמובן שצפצפתי לו וכל אחד המשיך לדרכו.

THE END

tAoS FoReVeR

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה קטע!

קרה לי בדיוק אבל בדיוק אותו דבר :!::!::!:

אבל אז אמא שלי העירה אותי ואמרה לי שאני שוב מאחר לבי"ס...

רגע, אולי בגלל זה אין לי בגרות?

:roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מה זה סרט אתה לא מתאר לך אני לוקח כל יום כמה הסנפות ומגלגל סיגריות לדרך, מה שמזכיר לי שראיתי אתמול מיצובישי עם שוברי רוח בחלונות הקדמיים. פתום אני רואה יוצא עשן מהשובר רוח של הנהג כאילו כל האוטו מחששה כזאת ומלא עשן.

וזה כמובן הזכיר לי את מת לצעוק 1 (הפרודיה הזאת על סרטי אימה למי שזוכר) ובסרט היה את שורטי שבא באוטו שלו בלילה ויצא מלא עשן מהאוטו זה היה ממש ככה

וישי בפעם הבאה תגיד לאמא לא להעיר אותך

tAoS FoReVeR

פורסם

ישי....

אין לך בגרות כי אתה טמבל.... !

רגע , גם אני... וגם פאשה , מה כולם טמבלים......?

ול TOUS או איך שלא יקראו לך - "יצאת גבר" !

כל הכבוד , עשית לי את הבוקר !

ואני דפוק....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

גם לי זה קרה למרות שאין לי רשיון

נסעתי עם אמא שלי בתל אביב ופתאום חתכה אותנו פורשה טורבו

אמא שלי החליטה שהיא לא מוותר ונתנה גז הגעתי ל200 קמ"ש האוטו התחיל להתפרק אבל המשכנו (מיצובישי כריזמה)

הגענו ליד הפורשה היינו כבר על 250 ואז אמא שלי הדביקה את הדוושה לריצפה ולחצה על הכפתור של הנייטרו ופתאום, הגלגלים עפו האוטו התפרק ונשארה רק השילדה ואז

קמתי מהחלום :? למרות שזה היה חלום נהדר

Vw Polo GTI

פורסם

הייתי אומר לה אבל היא לא בבית.

היא מכינה בורקסים יחד עם אמא של לירן לקראת המפגש בירושלים.

אפשר לקבל טרמפ לירושלים יחד איתך?

אולי אפילו נעשה בדרך פתיחות עם בימרים במאזדה 6.

:loco:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

אם היה לי תירוץ משכנע לבקש מאמא שלי את האוטו ועוד לירושלים אז בכיף

אבל לא עולה לי בראש תירוץ משכנע

במיוחד שמדובר במפגש מסוג הזה עם אנשים מהאינטרנט שאני לא מכיר

נו ככה זה הדור הישן חושבים הכל בקו ישר ולא סוטים

כמו שאמא שלי אמרה לי "למה אתה צריך לבזבז הרבה כסף על נהיגה מונעת? גם ככה לא ילמדו אותך להיות סובלני על הכביש, חבל על הכסף זה לא מועיל"

חכו חכו שאני אקנה לי פיג'ו 306 S16 מואהאהאה, אני אדון לכסף שלי והיא לא תקבע לי (אולי נסחט ממנה כמה גרושים לטובת העניין) :twisted::twisted::twisted:

tAoS FoReVeR

פורסם

גם אמא שלי לא מרשה לי להיפגש עם אנשים זרים מהאינטרנט.

היא אומרת שיש שם אנסים וסוטים רוצחים יאשות ופאשות וסקורניסים גם ושאם אני אמשיך לכתוב בפורומים היא תבקש מאבא שלי שיקח לי את האינטרנט.

אבל אני נורא נורא רוצה להגיע למפגש בירושלים אז אולי בכל זאת תבקש מאמא שלך שתסיע את שנינו לשם?

הבנתי שיהיה על האש.

פורסם
ישי....

אין לך בגרות כי אתה טמבל.... !

רגע , גם אני... וגם פאשה , מה כולם טמבלים......?

ול TOUS או איך שלא יקראו לך - "יצאת גבר" !

כל הכבוד , עשית לי את הבוקר !

ואני דפוק....

יאשה, אני שואל את עצמי כבר הרבה זמן : מה זה האסקורט טנדר בצבע ירוק נזלת

בתמונה שלך?

:lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חחחחחח אייל חזק עם הירוק נזלת

וישי למה שאמא תסיע אותי?

יש לי רישיון!!!

אבל היא לא תתן את האוטו לצורך דברים שכאלה שזה לדעה בזבוז של זמן

יום יבוא ויהיה לי מכונית ואז אני אסע כמו שבא לי בלי הערות ובלי שטויות ואני אקבל דוח על מליון קמש ואף אחד לא יגיד לי על זה כלום

אבל זה חלום

מישהו יכול למצא לי 306 S16 או XSI ולממש את החלום?

רצוי שנת 96 3 דלתות!!!

tAoS FoReVeR

פורסם
אז ככה:

זה החל בנסיעה קצת אגרסיבית מרחובות לנס ציונה שם סגרתי 150 (במזדה 6) אחריי שלא ראיתי באופק האחורי את מי שהיה איתי ברמזור. בקיצור בנסיעה חזרה ראיתי בימר (סדרה 3) עומדת לה ברמזור לכיוון רחובות ולכן החלטתי לעצבן את הנהג ולעשות מרדף קטן, כמובן שהגעתי לתוך הרמזור במהירות ונתתי ברקס כדי שנהג הבימר יראה אותי מאחורה. ואיך שהיה צהוב ישר הבהבתי לו והתחלנו!!! (כמובן שהוא לקח בפתיחות) אבל אחריי זה באמצע הכביש כמובן שהבהבתי לו שירד לימני ויפנה לי את הדרך על 150 (כן שוב 150) וישר הוא התחיל לרדוף אחריי כדי להשיב את כבוד הבימרית שלו. (למי שמכיר את העוקף כניסה לרחובות) עלינו לעוקף לכיוון צפון מערב רחובות ויש שם את צומת פורר (כן כן ראש העיר בנה לעצמו צומת שיהיה לו גישה נוחנה לצאת לכיוון צפון) הרמזור היה אדום והיו 3 מכוניות, 2 על הקו עוד אחת מאחריי המכונית השמאלית ואני אחריי הימני והבימר אחריי מן הסתם. איך שהתחלף לירוק הוא חתך את כולם עלה על פס לבן רצוף בגשר כשממולו מכוניות באות מהכיוון הנגדי, אחריי שהגענו לרמזור הראשי בכניסה כמובן שצפצפתי לו וכל אחד המשיך לדרכו.

THE END

עם סיפורים כאלה תומראלי חושש למעמדו.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
יש לי רישיון!!!

אתה לא החלטי.

מה נסגר בסוף?

אתה מקפיץ אותי למפגש בירושלים או לא???

פורסם

הייתי אומר לה אבל היא לא בבית.

היא מכינה בורקסים יחד עם אמא של לירן לקראת המפגש בירושלים.

אפשר לקבל טרמפ לירושלים יחד איתך?

אולי אפילו נעשה בדרך פתיחות עם בימרים במאזדה 6.

:loco:

אמא של liran A תכין תבורקסים , אמא שלי תקפיא את הקולה לקראת המפגש

אמא של ישי תעיר אותו לקראת המפגש , אמא של טאוס תתן לו ספריי פלפל לקראת המפגש

כי הרי הוא נפגש אם אנשים שהוא לא מכיר באינטנט ואין מה לעשות ככה זה הדור הישן..

תגיד טואסי , אתה יכול להקפיץ אותי גם למפגש בירושליים?!.. יש לך מקופ פנוי?

נו בבקשה .. נו... תגיד לאמא שאני בחור הגון :twisted: בחור שלא אוהב

להתעסק ב... ולעשות ... ו@#@#$ לילדים !#!@ כמו1@#..

אייל שאלת מה זה האסקורט בצבע נזלת שיש ליאשה בתמונה

אז אני יגיד לך זה פשוט הריר של טאוס שזה עתה התעורר מחלומות "זום זום זום"

(בלי הנמר)..

מישהו יכול למצא לי 306 S16 או XSI ולממש את החלום?

רצוי שנת 96 3 דלתות!!!

היה פעם אחד כזה שיכל לעזור לך.....

• תוכן חדש...