Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשי הבימרים וכבודם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לירן בוא ניסע כולנו באוטו שלך וזהו?

חוץ מזה עד שיהיה מפגש בירושלים העולם יעבור מלחמת עולם 3 ואפילו 4 עד אז בטח יהיה לי אוטו משלי, את האמת אם אני יבוא למפגש זה בשביל לדבר אולי עם תומר ועוד כמה בקשר לשיפורים ושטויות לאוטו בהנחה ואני אמצא את מה שאני מחפש.

אני גם רוצה לעשות קורס נהיגה מתקדמת ובאוטו של אמא זה לא מתאים

ושמעו אני לא ממש מתלהב ממזדה 6 זה לדעתי 626 בלבוש חדש ולא יותר מזה

נכון שזה שיפור משמעותי ביחס ל323 שהיתה לנו במיוחד בעניין הבולמים אבל עדיין אני לא רואה חידוש מהפכני ברכב הזה, אולי בעצם המושבים שהם נותנים טיפה הרגשה של ישיבה תפוסה אבל לא יודע לא מצאתי שם משהו נחמד

הכי חשוב יש פוזה!!! ובחורות כוסיות שמסתכלות והרבה וואלה זה שווה 141 אלף שקל

tAoS FoReVeR

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז ככה:

זה החל בנסיעה קצת אגרסיבית מרחובות לנס ציונה שם סגרתי 150 (במזדה 6) אחריי שלא ראיתי באופק האחורי את מי שהיה איתי ברמזור. בקיצור בנסיעה חזרה ראיתי בימר (סדרה 3) עומדת לה ברמזור לכיוון רחובות ולכן החלטתי לעצבן את הנהג ולעשות מרדף קטן, כמובן שהגעתי לתוך הרמזור במהירות ונתתי ברקס כדי שנהג הבימר יראה אותי מאחורה. ואיך שהיה צהוב ישר הבהבתי לו והתחלנו!!! (כמובן שהוא לקח בפתיחות) אבל אחריי זה באמצע הכביש כמובן שהבהבתי לו שירד לימני ויפנה לי את הדרך על 150 (כן שוב 150) וישר הוא התחיל לרדוף אחריי כדי להשיב את כבוד הבימרית שלו. (למי שמכיר את העוקף כניסה לרחובות) עלינו לעוקף לכיוון צפון מערב רחובות ויש שם את צומת פורר (כן כן ראש העיר בנה לעצמו צומת שיהיה לו גישה נוחנה לצאת לכיוון צפון) הרמזור היה אדום והיו 3 מכוניות, 2 על הקו עוד אחת מאחריי המכונית השמאלית ואני אחריי הימני והבימר אחריי מן הסתם. איך שהתחלף לירוק הוא חתך את כולם עלה על פס לבן רצוף בגשר כשממולו מכוניות באות מהכיוון הנגדי, אחריי שהגענו לרמזור הראשי בכניסה כמובן שצפצפתי לו וכל אחד המשיך לדרכו.

THE END

taos התקשרו כרגע מבלוקבאסטר וביקשו שתחזיר כבר את הסרט שאתה חי בו.

פורסם
אז ככה:

זה החל בנסיעה קצת אגרסיבית מרחובות לנס ציונה שם סגרתי 150 (במזדה 6) אחריי שלא ראיתי באופק האחורי את מי שהיה איתי ברמזור. בקיצור בנסיעה חזרה ראיתי בימר (סדרה 3) עומדת לה ברמזור לכיוון רחובות ולכן החלטתי לעצבן את הנהג ולעשות מרדף קטן, כמובן שהגעתי לתוך הרמזור במהירות ונתתי ברקס כדי שנהג הבימר יראה אותי מאחורה. ואיך שהיה צהוב ישר הבהבתי לו והתחלנו!!! (כמובן שהוא לקח בפתיחות) אבל אחריי זה באמצע הכביש כמובן שהבהבתי לו שירד לימני ויפנה לי את הדרך על 150 (כן שוב 150) וישר הוא התחיל לרדוף אחריי כדי להשיב את כבוד הבימרית שלו. (למי שמכיר את העוקף כניסה לרחובות) עלינו לעוקף לכיוון צפון מערב רחובות ויש שם את צומת פורר (כן כן ראש העיר בנה לעצמו צומת שיהיה לו גישה נוחנה לצאת לכיוון צפון) הרמזור היה אדום והיו 3 מכוניות, 2 על הקו עוד אחת מאחריי המכונית השמאלית ואני אחריי הימני והבימר אחריי מן הסתם. איך שהתחלף לירוק הוא חתך את כולם עלה על פס לבן רצוף בגשר כשממולו מכוניות באות מהכיוון הנגדי, אחריי שהגענו לרמזור הראשי בכניסה כמובן שצפצפתי לו וכל אחד המשיך לדרכו.

THE END

taos התקשרו כרגע מבלוקבאסטר וביקשו שתחזיר כבר את הסרט שאתה חי בו.

כן כן אתה יודע אם כל פעם שהיתי מקבל שקל על מישהו שאמר לי את זה היתי מליין והיתי קונה היום איזה פורשה נחמה אולי את הג'יפ החדש שלהם :wink:

tAoS FoReVeR

פורסם

תאמת לא היית יכול לקנות פורשה אלא יכולת לשלוט בעולם..

אולי נקרא לסרט..

" טאוס ואבן האשכים" - טאוס נלחם מלחמת חורמה באבן שרוצה להשמיד את המזדה 6

"בורקס בירושליים" - טאוס מגיע לעיר האבות בכדי לאכול מבוקרסיה הרעילים של אמו של

liran a

אתם מוזמנים להמשיך...

אה כן והסרט נראה לי אתה צריך להחזיר בוידאו דן..

פורסם
תאמת לא היית יכול לקנות פורשה אלא יכולת לשלוט בעולם..

אולי נקרא לסרט..

" טאוס ואבן האשכים" - טאוס נלחם מלחמת חורמה באבן שרוצה להשמיד את המזדה 6

"בורקס בירושליים" - טאוס מגיע לעיר האבות בכדי לאכול מבוקרסיה הרעילים של אמו של

liran a

אתם מוזמנים להמשיך...

אה כן והסרט נראה לי אתה צריך להחזיר בוידאו דן..

סרט חדש בכיכבו של טאוס

The Fast And The Taos

מדובר על סרט הוליוודי עם מכוניות יפאניות שהרכב השולט הוא מזדה 6

:lol::lol:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

הרגת אותי.... :lol::lol::lol::lol::lol:

:wink::wink::wink:

גם LIran a יגיע עם אמא שלו , מאוחרי הסט יחולקו בורקסים למשתתפים..

ואמא של טאוס תגיד שהיא לא מוכנה שהוא יפגש עם אנשים מהסט אתם יודעים

הדור הישן ... ואז יעבירו את הסט לירושליים

ואמא של liran a תכיר את אמר של טאוס ושניהם יאכלו בורקסים בירושליים

ויגידו שהם לא מוכנות שהבנים שלהם יפגשו עם אנשים מהאינטרנט כי אתם יודעים הדור הישן..

ואז טאוס וliran a יהפכו לחברים יתחלקו במונית ויגיעו למפגש בירושליים...

פורסם
ישי....

אין לך בגרות כי אתה טמבל.... !

רגע , גם אני... וגם פאשה , מה כולם טמבלים......?

ול TOUS או איך שלא יקראו לך - "יצאת גבר" !

כל הכבוד , עשית לי את הבוקר !

ואני דפוק....

יאשה, אני שואל את עצמי כבר הרבה זמן : מה זה האסקורט טנדר בצבע ירוק נזלת

בתמונה שלך?

:lol:

זו RS TURBO שהפכה להיות טנדר....

אבל איזה טנדר.... עם ג'נט 17 או 18 , ויש לי הרגשה שהיא מטומטמת.....

אח............. התאהבתי....

יש לה 345 כ"ס 38 קג"מ והיא עם LSD בגלגלים האחוריים.....

יש לה קוויק שיפט ושיפט לייט ו LSD בגלגלים האחוריים ויש לה הגה מומו 18 ס"מ

יש לה 2 באקטים של נאטשה רייסינג.........

אין לי מושג מה יש לה !

אבל תגידו שהיא לא מדליקה !!!!

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה, זו RS TURBO לאמריקאים....

חובבי הטנדרים זוללי ההמבורגרים...

והאמת הכואבת היא שהיא די מכו.....אי, לא אמרתי כלום.. :twisted:

יפהפיה כמו חברה של אלי איש הקליאו... :lol::lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

טוב שמישהו פה יארגן הסעה לירושלים אני מת לאכול מהבורקס של אמא של אלירן ולפגוש אותה גם :lol:

tAoS FoReVeR

פורסם

היי היי זה לא לפגוש כמו שאתה חושב

אני חצי טורקי ובורקס טורקי זה אימפריה אז אני רוצה לדבר איתה על בורקסים וזה אתה יודע, כאילו אני צריך להתחיל מאיזה מקום לא?

אני מתאר לי שפה אין הזמנה לקרב מכות במקרה הצורך אלא לקרב רייסים נכון?

אבל מה כפת לי, עם מזדה 6 אני לוקח פה את כולם. ואם היתי בא לג'מייקנה היתי לוקח את כולם כולל רוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol::lol::lol:

tAoS FoReVeR

פורסם

אני חצי טורקי ובורקס טורקי זה אימפריה אז אני רוצה לדבר איתה על בורקסים וזה אתה יודע, כאילו אני צריך להתחיל מאיזה מקום לא?

מגיע מאחור, הא :?::wink:

אני מתאר לי שפה אין הזמנה לקרב מכות במקרה הצורך אלא לקרב רייסים נכון?

אבל מה כפת לי, עם מזדה 6 אני לוקח פה את כולם. ואם היתי בא לג'מייקנה היתי לוקח את כולם כולל רוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol::lol::lol:

ככה זה ברחובות... :?:

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול :!:

:wink:

כל האוף-טופיק האלו על הבוקר... ראבאק :twisted:

MCS 2008

פורסם

לא מצחיק באמת אין מה לאכול

עושים פה דיאטה

עם הרבהההההההה סלט מגעיל מג'ייף עם טעם של חול

חוץ מזה בבת ים ונתניה יש יותר דיבורים אז?

בגלל זה אני נוסע עכשיו לבאר שבע עד הלילה ביי לכם

tAoS FoReVeR

• תוכן חדש...