Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה , כן אתה. (נמצאה האבידה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי דופק לו תלונה במשטרה..

היית דופק לו תלונה, המשטרה היתה סוגרת את התיק מ"חוסר עניין לציבור" - וזהו. העבריין היה יוצא ללא עונש...ממש "מצויין".

איציק

תגיד איציק, אתה נורמלי?

ממתי זה נראה לך נורמלי לקחת ככה את החוק לידיים?

עין תחת עין ושן תחת שן? מי נותן לו את הזכות "להחזיר" לגנב? כי המשטרה לא פועלת (לטענתך) אז צריך לקחת את החוק לידיים? בשום אופן לא!

עוד חברי פורום שיש להם רעיונות "חכמים" איך להחזיר לעבריין, מוזמנים להשאיר אותם לעצמם בראש. אל תקחו את החוק לידיים כי זה לא יגמר בחיים - אתמול גנבו לכם סמל, היום אתם שורטים למישהו אוטו ומחר הוא ידקור אתכם.

מי שמזיק לאחר בגלל שגנב לו משהו (חותך לו צמיג, שורט, מה שזה לא יהיה) - הוא לא פחות, אפילו יותר גרוע מהגנב המקורי.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייתי דופק לו תלונה במשטרה..

היית דופק לו תלונה, המשטרה היתה סוגרת את התיק מ"חוסר עניין לציבור" - וזהו. העבריין היה יוצא ללא עונש...ממש "מצויין".

איציק

תגיד איציק, אתה נורמלי?

ממתי זה נראה לך נורמלי לקחת ככה את החוק לידיים?

עין תחת עין ושן תחת שן? מי נותן לו את הזכות "להחזיר" לגנב? כי המשטרה לא פועלת (לטענתך) אז צריך לקחת את החוק לידיים? בשום אופן לא!

עוד חברי פורום שיש להם רעיונות "חכמים" איך להחזיר לעבריין, מוזמנים להשאיר אותם לעצמם בראש. אל תקחו את החוק לידיים כי זה לא יגמר בחיים - אתמול גנבו לכם סמל, היום אתם שורטים למישהו אוטו ומחר הוא ידקור אתכם.

מי שמזיק לאחר בגלל שגנב לו משהו (חותך לו צמיג, שורט, מה שזה לא יהיה) - הוא לא פחות, אפילו יותר גרוע מהגנב המקורי.

אתה יודע מה, אתה צודק...לא הייתי מזיק לו, הייתי שורף לו את האוטו :evil: (כמה ליטר בנזין צריך בשביל זה ?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בעיקרון איציק צודק לגבי שתלונה לא תעזור בכלום,

ורועי צודק שאסור לקחת את החוק לידיים

הדבר הכי חכם שנשמע פה היה:

אני הייתי מביא מצלמה, מצלם את האוטו שלו עם הכיסוי שלי, ורץ לקנות כיסיו חדש.

כך, אחרי שהורדתי לו את הכיסוי מהאוטו, הייתי מגיש תלונה למשטרה (עם הראיות) ותובע אותו על עלות הכיסוי הנוסף (שקנית כי הוא גנב את שלך) + הוצאות ועגומת נפש.

תביעה הכי הגיונית במקרה כזה, אם המשטרה לא עושה כלום.... הבעיה היא שאני מנחש (בתור אחד שגם כזה) שלאף אחד אין כוח להתחיל עם הבלאגן הזה, אבל מה לעשות

יובל.

פורסם

מצד אחד אני באמת מבין הרצון לנקום פה הוא גדול.

אבל אני הייתי מנסה בכל כוחי להחזיק את עצמי ולגרור את עצמי לתחנת המשטרה. להגיש תלונה אפילו אם זה לא היה עוזר.

אני מבין אותך שאייל לא יכול פשוט לשבת בחיבוק ידיים ולחכות עד הפעם הבאה שמישהו יגנוב לו משהו, אבל לפתוח מעגל כזה של נזק זה הדבר הכי גרוע שהוא יכול לעשות, וטוב שהוא לא עשה כך.

ועוד משהו בעייתי לגבי מה שנאמר פה על צילום האוטו עם הכיסוי עליו. דבר ראשון אין פה שום היגיון מהבחינה הבא:

נניח שאני מכסה את האוטו שלי ( תניחו שיש לי אוטו לכסות.. :roll: ) ויש לי כיסוי טוב שאני מכסה בו את האוטו ועליו מוטבע מס' הרכב שלי. מה מונע ממני ללכת ולהלביש את הכיסוי שלי על כל אוטו שחונה לידי ולצלם אותו וללכת למשטרה?? מה מונע ממני גם ללכת ולקנות כיסוי חדש ולתבוע את הבעלים של הרכב שעליו הלבשתי את הכיסוי ואת כל הסיפור הזה?? מצד אחד הראיות לצידי - יש לי תמונה של הרכב מכוסה בכיסוי ששייך לי. מצד שני לך תוכיח שהוא באמת גנב את זה, לך תוכיח שהוא טיפש מספיק כדי לחנות לידי את האוטו.

בקיצור זה נושא נורא בעייתי מכל בחינה שלא תסתכלו עליה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אתם צריכים להבין שאתם גרים במדינה שבה כל אדם הוא זאב לאדם אחר....

או לפחות כמעט כל אחד...

אם הכיסוי היה נגנב כשהאוטו שלי לא היה חונה בבית אז הייתי עושה ברכב שלו שפטים...

אבל מכיוון שהאוטו שלי תמיד נמצא איפה שנגנב ממנו הכיסוי , אז זה לא יהיה חכם במיוחד.

אין לי כח ללכת לעשות צבע כללי לאוטו ופחחות.

משטרה? זה הדבר האחרון שמעניין את המשטרה , גניבת כיסוי.

וזה הדבר האחרון שיש לי אליו זמן (אני לומד הנדסת חשמל...)

ניסו להלביש אותו על קורולה , בגלל זה הוא עף מן הסתם...

בכל מקרה , מבחינתי נגמר הסיפור.

אין מה לעשות נגד הואנדליזם הזה....

אגב, אם הוא ייגנב פעם שניה אני בונה אוהל ליד הרכב שלו עד שהוא מגיע

ואז סוגר איתו חשבון...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תתבגר איציק, במדינת חוק - לא שורפים לאנשים מכוניות ולא נוקמים על בסיס בא לי - בשביל זה יש חוק אם הוא לרוחך או לא.

טוב, נראה לי שכדאי ללכת על 98 אוקטן (לבעירה מושלמת ומהירה) ולא על סולר :mm_tongu:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תתבגר איציק, במדינת חוק - לא שורפים לאנשים מכוניות ולא נוקמים על בסיס בא לי - בשביל זה יש חוק אם הוא לרוחך או לא.

טוב, נראה לי שכדאי ללכת על 98 אוקטן (לבעירה מושלמת ומהירה) ולא על סולר :mm_tongu:

איציק

למה לבזבז עליו כסף ? הוא לא שווה את המחיר של הפח דלק !

פשוט מאוד:

הצטייד במשאבת דלק מפלסטיק, בקבוק ובסיכת ביטחון.

פרוץ לו את המנוע של מיכל הדלק (לא חייב סיכת ביטחון, אפשר גם עם מברג...)

ושאב דלק לתוך הדלי...

שפוך את הדלק על האוטו, רוץ הביתה להביא את המצית ששכחת להביא, והצת... :twisted:

פורסם

עזוב אותך שטויות..

תנסה עם תוסף דלק.. :twisted:

חוצמזה ששמעתי שחומצת מצברים עושה פלאים לצבע של מכונית.. :twisted:

הכל כמובן בצחוק..!

ורועי אני חושב איציק כבר ילד גדול מספיק בשביל להיות בעליו הגאים של 'שיקול דעת' ולהיות אחראי למעשיו שלו מבלי שנצטרך לחנכו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני הייתי מפרק לו את הגלגלים מהאוטו בלי לטרוח לשים בלוקים, חותך אותם כמו שאחותי הקטנה עושה צורות מנייר, מה שנשאר מהם מכניס אותם דרך החלונות הסגורים (חלון קידמי, אחורי ונהג+נוסע), לוקח חומצה ("מק" יעשה את העבודה מצויין), שופך לו על כל האוטו חוץ מהמכסה מנוע, על המכסה מנוע הייתי חורט עם דיסק יהלום "המאפיה הקפקזית" ברוסית, וקונה רוטוילר או אמסטף גיזעי.

אבל זה רק אני.... :silly::2gunfire: :snipersm: :onfire:

Finger's gonna kill me.

פורסם

הגזמתם! במדינת חוק אסור לקחת את החוק לידיים.

במדינת חוק לוקחים קאטר (למקרה שהוא "שיפר"

לשזורים), וחותכים את צינורות הבלם.

חור(ים) באגזוז, גם הולך.

פורסם

מצד אחד לשרוף לו את האוטו זה מוגזם.

מצד שני לקוות שהמשטרה תטפל בזה זה נאיביות טוטאלית.

לוותר על עונש לגמרי זה גם לא זה...

להלן הפתרון:

דבר ראשון יש לחכות שבועיים שהבנאדם פשוט ישכח מכל הסיפור.

מאותו רגע תציין לעצמך כל שבוע יום אקראי שיקרא יום הפינצ'ור.

ביום הזה אתה פשוט תיגש באלגנטיות לאוטו שלו ותוציא לו את כל האוויר מכל הגלגלים.

זה הפתרון המושלם.

ותאמין לי שזה הרבה יותר מתסכל משריטה שהבנאדם ישכח ממנה (קורולה אחרי הכל...) כעבור יומיים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אל למה בנתניה זה לא קרה לך

אני יגיד לך למה בנתניה כולם פחדו ממך ואף אחד לא העיז

לגעת או להסתכל לעבר האוטו שלך ברמת אביב אף אחד לא מכיר אותך

אני צודק או לא?! :p

עכשיו הנקמה..

תעקוב אחריו לאיזה מקום , הוא יעצור.. אתה פשוט תחתוך לו את כול הצמיגים

ככה הוא לא ידע שזה אתה ...

עוד הצעה אבל אך ורק אם היית רואה את זה קורה בשידור חיי..

פשוט אממ לוקח אלה ודו!$! לו בר@$@

• תוכן חדש...