Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה , כן אתה. (נמצאה האבידה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעברו לגור בשטחים כמוני ולא תפחדו שיגנבו לכם את האוטו ...

בני הדודים שלנו כבר מזמן מפחדים לגנוב אצלנו ... מסיבות בריאותיות מובנות .

קשה מאד לגנוב פה כי זה ישוב עם שער ומערכת בקרה אלקטרונית על מי נכנס ומי יוצא ...

לכן גניבת המכוניות בשנה האחרונה היא 0 !!!!.

+ יש את הבונוס הנחמד מאד שאם כבר ראית מישהו מנסה לגנוב לך את הרכב אתה יכול לפרק עליו מחסנית ולהגיד שחשבת שהוא מחבל ... ושום דבר לא יקרה .. תאמינו לי ! .

אווווווווו , כנראה שהיום בלילה המאזן ישתנה לאחד ...

פתחת על עצמך עין..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי מקוצר + 29 שרק מת לחורר איזה בן דוד ...

אוי כמה שזה מזכיר לי ימים שמחים מהיסודי שהיינו מאיימים על אנשים ש" אני אקרא לאחי הגדול יש לו רובה והוא בצבא!!"..

:lol::lol::lol::wink:

ע-נ-ק!!

ראלימן

ואל תחשוב על לנסות משהו!!

אחי עובד בשמירה ויש לו אקדח!

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אוי כמה שזה מזכיר לי ימים שמחים מהיסודי שהיינו מאיימים על אנשים ש" אני אקרא לאחי הגדול יש לו רובה והוא בצבא!!"..

:lol::lol::lol::wink:

ע-נ-ק!!

ראלימן

ואל תחשוב על לנסות משהו!!

אחי עובד בשמירה ויש לו אקדח!

אם אחיך הוא מתנחל ימיני חמום מוח ... יש מה לחשוש.

פורסם
אם אחיך הוא מתנחל ימיני חמום מוח ... יש מה לחשוש.

כל אחד יכול לירות באקדח, כולל אותי. כל אחד יכול ללחוץ על ההדק כולל אותי. ואני הייתי באינספור מטווחים.

מקוצר = החלום...

לא ממש. בארט או SR99 זה החלום.

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

כשאתה צעיר השאיפה שלך היא מקוצר.

כשאתה פזמנ"יק השאיפה שלך היא לזכות את המקוצר בנשקייה ולהשתחרר....

חוצמזה , הכי נוח לירות על בני דודים עם גלילון. מנסיון.

בקרוב ב CARSFORUM :

פורום ייעוץ ברכישת נשק

בהנהלת : אייל-SAGER

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פורום יעוץ נשק-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:snipersm: :2gunfire:

:lol::p:wink:

פורסם

1. אני עדיין חושב שלהרוג בן אדם בגלל רכב זה מוגזם משהו...מקום חניה זה סיפור אחר :twisted:

2. הייתי מעדיף נשק לא קטלני למלחמה בגנבי רכב/ערסים מצויים על הכביש. משהו שישאיר סימן לנצח...מישהו יודע איך גורמים

להתפתחות מצבים ניווניים בשרירים/עצמות/מע' העצבים? :twisted::twisted::twisted:

לגבי שיטות פחות מתוחכמות וקשות לאיתור:

לפזר על הגג ומכסה מנוע של המניאק פירורי לחם או אוכל לציפורים (ניתן לקנות בכל חנות חיות). ציפורים מאוד אוהבים שמאכילים אותם.

הן מביאות חברים (וחתולים). אחרי כמה שבועות הרכב של המניאק יראה יותר גרוע מנזקי ברד של חודש שעבר (תוספת טעימה במיוחד

זה חרא של ציפורים שאוכלת צבע ופח הרבה יותר טוב מנוזל בלמים.

חוץ מזה, המניאק לא ממש ידע מה קורא כי מן הסתם לא ישארו עקבות המעשה.

אוכל לחיידקים (מרק, חלב, מי בשר) לתוך פתחי אוורור על מכסה מנועמיסדרים למניאק ריחות נעימים ברכב ופירוק של כל מע' המזגן/מאוורר.

מה שיפה בזה זה שיקח כמה ימים עד שהריח יתפתח במלואו.

תלוי במבנה של האגזוז של המניאק, ניתן להוסיף מס' גופי מתכת (אומים, ברגים, כדורי מיסבים וסתם חלקי פח) לתוך הדוד האחורי שלו...

מע' פליטה זו תשמיע קולות מיוחדים...

כמה אומים מתחת לטסות גם עוזרים לנסיעה שקטה...(בעצם...אפשר להשתמש במשקולות איזון גלגלים...של המניאק עצמו כמובן)

כרגיל, שמחתי לעזור,

P.

פורסם

יש לי עוד הרבה...

אבל למדתי משהו במשך השנים - הכי טוב לא להגיע למצבים שמחייבים שימוש בשיטות נ"ל

תהיה חמקן. יש לך כיסוי מיוחד ויקר - תדאג שיראה כמו אחד מלוכלך ולא יפה...אפילו עם חור קטן איפשהו שלא מפריע. הרכב מוגן, הכיסוי לא מושך את הגנבים.

אפשר להמשיך עוד ועוד...

מע' עצבנית לא כדי להשמיע בפול ווליום ליד הבית שלך...רמקולים 6X9 במדף תא מטען מאחור וטוויטרים על דשבורד גם לא עוזר במיוחד. יש מקומות מוצלחים יותר (גם מבחונת סאונד!)

חישוקים, ספוילרים וכו - ראה פרק "כיסוי". סמלים - אישית הייתי מעדיף לצבוע אותם בצבע הרכב/משטח שהם יושבים עליו.

השקעה קטנה בהפיכת הרכב ל"חמקן" יכולה לחסוך הרבה כסף ועוגמת נפש......

כמוון אם משהו מקצועי קיבל הזמנה לרכב שלך או חלקים ממנו, או שיש לך שכנים מצויינים אז שום דבר לא יעזור (חוץ משיטות של קוזה נוסטרה - תשאיר ראש דג על האותו/ תחת דלת של השכן...תכתוב בעברית עם שגיאות כתיב ואותיות ברוסית "זא הזערע רישונה. אתא חייב 1000000 רובאל אל כל נזך להותו של חבר שלי. איגור גדול." :twisted: )

פורסם

הרעיון הכי ישן והכי מגניב זה התפוח אדמה והבננה (תלוי במה אתם מעדיפים משניהם)

קונים קילו של אחד מהם או אפילו משניהם ודוחפים באגזוז כמה שיותר יותר טוב (שיצטרך החלפה של האגזוז)

ואם זה רכב ישן ואפשר לפתוח מכסה דלק אז מה טוב, הסוכר או החול יעשו עבודה מצויינת

tAoS FoReVeR

• תוכן חדש...