Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן - אם אתה לא מדבר בהיגיון, באמת אין טעם להמשיך את הדיון. כשתקלוט שאף אחד לא מנסה לפגוע בך, תחזור. מה לא בסדר פה?

ויפי נפש בתחת שלי.

לירן A - מאיפה צצת? תיכף תבקש שירות מוניות אישי מחברי הפורום שיבואו לאסוף אותך ויחזירו אותך גם הביתה. הצחקת אותי. אתה גר בירושלים? לא יכול להגיע למפגשים באזור המרכז? אין בעיה. מחר אני מארגן את כל החבר'ה ורק בשבילך אנחנו מגיעים לירושלים. אם אתה רוצה נתנחל לך מתחת לבית. תגיד לאמא להכין בורקסים.

וייפר - אני מקווה שאתה גם לא מנסה להאשים אותנו שאין לך רישיון או הסעה למפגשים.

השתגעתם אנשים, תתאפסו!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד לאמא להכין בורקסים.

אם אפשר אז אני רוצה בורקסים עם תפוחי אדמה, גבינה, בטעם פיצה וגם גבינה בולגרית עם זיתים (אלה המלבניים).

תרד אני לא אוהב אז לא צריך.

אה! אני שותה רק דיאט קולה אז שיהיה גם בקבוק אחד כזה.

תודה!

לירן אתה מה זה תותח! מזמין את כולנו ככה הביתה!

אגב, מישהו יכול לתת לי טרמפ לירושלים?

:roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

כולכם כולכם כולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכםכולכם כולכם

נשרטתם!!!!!!!!!!!

:-)

פורסם

רק ללירן אני לא נותן. לא חס וחלילה כי הוא גר בירושלים ואני לא אסע עד לשם בשביל להביא אותו, אלא רק בגלל שאותו אני לא אוהב ואותך כן.

ואתה צודק מאה אחוז בקשר לבורקסים!! אם אפשר אז אני אוהב גם קרואסונים לקינוח, עדיף גם גביניות!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
סליחה אדון צוקרמן!!!

כמו שאתה יודע טוב מאד לשלוח לי הודעות על לא לקלל(ולא קיללתי),

או להזיז נושאים שלא קשורים-אתה גם יכול לשלוח הודעות פרטיות.

זה הכל!! קח דוגמא מירון זורע.

לקרטינג לא הגעתי כי אני לומד בערב 3 פעמים בשבוע,ולמפגש אתמול לא יכולתי להגיע עקב נסיבות משפחתיות.

אני את שלי אמרתי.

אתה את שלך אמרת, אז אני אגיד את שלי:

ערן - אף אחד לא חייב להודיע לכולם על הכל. לפעמים "בא" לארגן מפגש רק של חברים קרובים. אתה מזמין אותי לסרט איתך בשישי? או למועדון? לא. אז אני לא חייב לך שום דבר.

עם זאת - במקרה הזה מדובר בהחלטה ספונטנית!! תקלוט! שאי אפשר להודיע עליה אחד אחד לכל חבר פורום.

אם אתה לא מגיע למפגשים, איך אתה רוצה לדעת על ארועים כאלה? אין לך חברים בפורום? אני תכף בוכה. באמת.

לי אין את המספר שלך, ואחרי המלודרמה שלך אני גם לא מתכוון לבקש אותו.

יש הבדל בין להודיע לך להפסיק לנבל את הפה (וניבלת, הזכרון שלך כנראה קצרצר) - אתה יחיד ובודד לעומת להודיע לכל 400 חברי הפורום על המנחת הספונטני.

ואם הייתי שולח לך ה"פ ולא היית רואה אותה כי לא היית בפורום בין 22:00 לבוקר שבת, גם היית מתלונן שאנחנו לא מיידעים אותך בדואר שליחים?!

תגיד לי, נפלת על השכל לגמרי? מי אתה חושב שאתה? אתה חושב שכל פעילות שחברים יוזמים מגיעה לכל שאר החברים? מי אמר שזה צריך להיות?

אולי אתה לא פעיל מספיק, בשביל להודיע לך? צא כבר מהסרט, אתה מפדח את עצמך, תודה שטעית ותסיים את הפארסה הזאת כבר.

ולכל חסרי הרשיון שמתלוננים שאין להם איך להגיע - בעתיד יפעיל הפורום שרות מוניות חינם לכל מי שאין לו רשיון כדי שיוכל להגיע לכל המפגשים. א-ו ש-ל-א!!!

אנשים, ברצינות - תתאפסו על עצמיכם ותחשבו שנייה בהגיון, האם אפשר ב-א-מ-ת להודיע ולוודא ידיעה של 400 אנשים כשהארוע נקבע פחות מ10 שעות קודם ועוד להביא את כל מחוסרי הרשיון לשם.

מה, אי אפשר? וואלה.

פורסם
יש לי רק דבר אחד להגיד על מה שכתבת:

STOP!!!

בעצם שניים:

אאאאאאפצ'י!!!

:wink:

רוני

:shock:

לא מצחיק!!! :oops:

:lol::D

זה בסדר רועי, אם לשלך קוראים GTI6, לשלי אפשר לקרוא S161...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני נו באמת!

בקשר לדבר הכי רלוונטי בנוגע אליך לא אמרת כלום!

עזוב גביניות!

עזוב בורקסים!

מה עם הדיאט קולה ילד פילסברי שלי?

הוווו הווווווווווווווו! חם וטרי בתוך דקות!

(הזכויות שמורות לשלומי)

ורוני, אתה יודע שאני חולה עליך!!!

ורק שאלה אחת קטנה:

את כל הדרך לירושליים... נצטרך לעשות בהילוך שלישי??? :shock:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

אגב, מישהו יודע איפה זה המפגש של מועדון ה-5 ברמת גן?

אתם אף פעם לא אומרים איפה ואני תמיד נוסע לחיפה ופוגש שם רק איזה מישהו, שכל הזמן אומר "ידידי" ופותח עם קליאו בלי מדחס ב4 שניות על כורכר.

אז איפה המפגש, אל תסתירו ממני!! :mad:

פורסם
רוני נו באמת!

בקשר לדבר הכי רלוונטי בנוגע עליך לא אמרת כלום!

עזוב גביניות!

עזוב בורקסים!

מה עם הדיאט קולה ילד פילסברי שלי?

הוווו הווווווווווווווו! חם וטרי בתוך דקות!

(הזכויות שמורות לשלומי)

ורוני, אתה יודע שאני חולה עליך!!!

ורק שאלה אחת קטנה:

את כל הדרך לירושליים... נצטרך לעשות בהילוך שלישי??? :shock:

זה היה נמוך.

אתה עוד תחטוף על זה, לילה טוב

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני תירגע!

לא בפנים!

לא בפנים!!!

לאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:loco:

פורסם
רק ללירן אני לא נותן. לא חס וחלילה כי הוא גר בירושלים ואני לא אסע עד לשם בשביל להביא אותו, אלא רק בגלל שאותו אני לא אוהב ואותך כן.

ואתה צודק מאה אחוז בקשר לבורקסים!! אם אפשר אז אני אוהב גם קרואסונים לקינוח, עדיף גם גביניות!

רוני

נו טוב הסתדרנו , לירן אחד ייתן בורקס אבל אך ורק עם הסעות מאורגנות מירושליים

+ מאות הודעות בפורום.. והלירן השני , יביא קולה , כן ישי דיאט קולה

בבקבוק גם הולך...

:twisted:

פורסם

הקיצר נוסעים לירושלים.... , או לא ?

אה... אפשר לארגן לי הסעה... ( 2 מכוניות ואני צריך טרמפ... )

אה... בעצם תהיה נכון ( אתם אמרתם... )

אפשר לעצור בכותל אני לשים שם משהו..... ( בבקשה F - 40 , בבקשה.... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם אפשר אז אני רוצה בורקסים עם תפוחי אדמה, גבינה, בטעם פיצה וגם גבינה בולגרית עם זיתים (אלה המלבניים).

תרד אני לא אוהב אז לא צריך.

אה! אני שותה רק דיאט קולה אז שיהיה גם בקבוק אחד כזה.

תודה!

לירן אתה מה זה תותח! מזמין את כולנו ככה הביתה!

אגב, מישהו יכול לתת לי טרמפ לירושלים?

:roll:

וואלה ישי, יש לנו אותו טעם בבורקסים (פרט לקטע עם הזיתים) :D:D:D:D:D

אם אפשר לצרף גם סמבוסק חם עם בולגרית, קצת זעתר וביצה קשה (וקצת פלפל שחור) - אני אודה לך מקרב לב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...