Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אדון צוקרמן!!!

כמו שאתה יודע טוב מאד לשלוח לי הודעות על לא לקלל(ולא קיללתי),

או להזיז נושאים שלא קשורים-אתה גם יכול לשלוח הודעות פרטיות.

זה הכל!! קח דוגמא מירון זורע.

לקרטינג לא הגעתי כי אני לומד בערב 3 פעמים בשבוע,ולמפגש אתמול לא יכולתי להגיע עקב נסיבות משפחתיות.

אני את שלי אמרתי.

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לרועי צוקרמן.

לא שזה מזיז לי כל כך.

ושמעתי אתמול על הדיבורים של ללכת למנחת.

אבל אם זיכרוני אינו מטעה אותי אז,אתמול לא הית במפגש!!!!!!!!(תקנו אותי עם אני טועה)

ואתה אמרת שזה היה ספונטני וקבעו את זה אתמול במפגש.

ושאלונת קטנטונת(עוד פעם אני אומר במילא לא היתי יכול להגיע,וזה ממש לא מזיז לי) אבל אם קבעתם את זה במפגש. לא היתם צריכים לפרסם את זה אתמול בלילה כשחזרתם.

פורסם

בוא נעצור את זה כאן כי זה לא שם אותך באור ממש טוב.

יש כאן 400 משתמשים , ותיקים יותר ותיקים פחות.

אי אפשר ליידע את כולם באופן אישי, המפגש היום אורגן אתמול ב 20:00 בערב, אתה לא מצפה שאני או רועי או מישהו אחר יעברו על רשימת 400 המשתמשים וישלחו הודעות פרטיות לכולם, אני בספק אם זה היה עוזר, ההחלטה התקבלה אתמול סמוך ל 20:00 בערב.

לא היית שם, לא נורא, אל תיקח את הצד של במקופח, זה לא לעניין, זה אפילו קצת מגוחך.

פורסם
לרועי צוקרמן.

לא שזה מזיז לי כל כך.

ושמעתי אתמול על הדיבורים של ללכת למנחת.

אבל אם זיכרוני אינו מטעה אותי אז,אתמול לא הית במפגש!!!!!!!!(תקנו אותי עם אני טועה)

ואתה אמרת שזה היה ספונטני וקבעו את זה אתמול במפגש.

ושאלונת קטנטונת(עוד פעם אני אומר במילא לא היתי יכול להגיע,וזה ממש לא מזיז לי) אבל אם קבעתם את זה במפגש. לא היתם צריכים לפרסם את זה אתמול בלילה כשחזרתם.

א. רועי כן היה במפגש .

ב. לא מפרסמים כזה דבר בפורום שכול העולם רואה.

ג. מה אתה מתערב בכלל ?

פורסם

ערן - אתה מצפה שאני אשלח לך הודעה פרטית? אם כך אני צריך לשלוח לעוד עשרים איש הודעות פרטיות, כדי שהם לא ירגישו מקופחים ששכחו להזמין אותם. אתה חושב שזה בכוונה? מישהו מתנכל לך? אמרנו "היי, בואו נעשה מפגש ולא נזמין את ערן" - איזה בולשיט!! אני לא יכול ולא מעוניין לנהל רשימת אנשים שאני צריך ליצור איתם קשר בשביל להודיע להם דברים - אתה יודע כמה זמן זה יכול לגזול? אם הייתי צריך להודיע לך הייתי צריך להודיע לעוד עשרה, ואני לא מתכוון להתעסק עם זה באירוע ספונטני כזה.

אפשר לחשוב שאותי מזמינים לכל אירוע ולכל טיול, ואני לא מתבכיין על זה!!

איך אתה יכול לצפות ממני או מכל אחד אחר להתחיל לחפש שמות של אנשים שאולי שכחנו ולשים לב מי כן הגיע ומי לא הגיע למפגש ומי יודע או לא יודע1!?!??!??

אני פשוט לא מבין מה אתה מנסה לעשות? תעצור רגע, תנשום עמוק ותחשוב בהגיון!! אנחנו לא יכולים לשלוט על איזה מידע מגיע או לא מגיע לכל אחד מהפורום - אם במקרה הפעם פספסת - חבל מאוד, ואני מצטער, אבל זה לא אשמתו של אף אחד!!!!!!!!

למה לקחת את זה כל כך קשה לעזאזל???????

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,אני אגיד לך למה לקחת את זה קשה!! כי אני איתכם בכל המנחתים שלכם,

הודות לירון זורע! שהוא כן יודע לשלוח לאנשים הודעות.

אני ממש מודה לך שאתה שם אותי בין ה-400 האחרים.

שלומי,זה ממש לא מגוחך להישאר מחוץ לתמונה. אבל סליחה,מה אתה יודע,

אתה הרי חבר שלהם ואני לא אנקוב בשמות וברור שאותך יזמינו.

ככה זה,מי שלא קרוב לצלחת-מקבל קדחת.

פורסם
רוני,אני אגיד לך למה לקחת את זה קשה!! כי אני איתכם בכל המנחתים שלכם,

הודות לירון זורע! שהוא כן יודע לשלוח לאנשים הודעות.

אני ממש מודה לך שאתה שם אותי בין ה-400 האחרים.

שלומי,זה ממש לא מגוחך להישאר מחוץ לתמונה. אבל סליחה,מה אתה יודע,

אתה הרי חבר שלהם ואני לא אנקוב בשמות וברור שאותך יזמינו.

ככה זה,מי שלא קרוב לצלחת-מקבל קדחת.

זהו, עכשיו אני בטוח שהשתגעת.

נכון, אתה איתנו במנחתים. זה לא מנחת סטנדרטי!! המון זמן לא היה מנחת, והמפגש הזה לא תוכנן בצורה של מנחת, אלא בצורה ספונטנית ביותר, בע"פ עם מי שהיה שם!!

אני לא שם אותך בין ה-400 האחרים - אני פשוט לא מבין איך אתה מצפה ממני או מכל אחד אחר לזכור להזמין בטלפון או באימיים הוא בהודעה את כל האנשים האחרים שלא היו במקרה במקום!! (ושוב אגיד - אני *לא* אירגנתי את האירוע)

זה לא "אותך יזמינו" ואת השני לא - זה פשוט מי שהיה שם, שמע. מה הביג דיל? אם אני לא הייתי מגיע בשישי, יכול להיות שאני גם לא הייתי שומע!! אתה מאשים אותנו בזה שבקושי רואים אותך במפגשים בזמן האחרון??

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא מאשים אותך.תבין אותי. תאמין לי שהיו מזמינים אותך כי אתה המון זמן בקטע ויש לך מספיק חברים טובים שירימו אלייך טלפון ויזמינו אותך(ושוב לא אנקוט בשמות).

לי אין את החברים האלה ובגלל זה אף אחד לא מצא לנכון להגיד לי על קיום המפגש.

מישהו פעם טרח לשאול אותי מה מס' הטלפון שלי? מישהו פעם שלח לי הודעה פרטית

(חוץ מאריאל ולירן) ושאל או טרח לראות מה איתי? אולי קרה לי משהו?

אז נכון שאני לא מכריח אף אחד להיות חבר שלי (יש לי מספיק תודה לאל) אבל

קצת אחווה מוטורית לא תזיק.

את הנעשה אין להשיב. שום דבר לא יוכל לגרום לי פיצוי על העוגמת נפש והאכזבה שאני

מרגיש.

ולכל מי שקורא לי בכיין-מה הייתם אתם מרגישים? ואל תמכורו לי את הבבל"ת של

"אז מה? אז לא קראו לי.לא לכל המפגשים אני מגיע".

מצטער.הפעם באמת אני לא יכול לשתוק יותר.

פורסם

אני לאו דווקא קשור לזה ולסיפור הזה ספציפית , אבל אני מבין טוב מאד את ערן והוא צודק מאה אחוז...... אז נכון אי אפשר לארגן את זה בפורום בתור הודעה פתוחה לכל , אבל בכל זאת זה נראה לא טוב מהצד כשמארגנים משהוא , ובאמת קורה אני מאמין שבתמים שמישהוא נשאר בחוץ.

את בא ננסה לפתור את זה בצורה היגיונית ולוגיסטית של אני לא יודע אם זה אפשרי... אבל לסדר טופיק שלא כולם מורשים לא , אילה אנשים שבאמת מראים נוכחות ופעילות , או אנה ערף מה , או רשימת משתמשים בהודעות פרטיות שבלחיצת כפתור אפשר לפרסם אירוע בלי לפרסם אותו יותר מדי ומבלי להשמיט אנשים , סתם הצעה......

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ויפר גם לי לא אומריפ איפה המפגשים ברמת גן ובאיזה שעה

לא יודע כבר כמה פעמים ביקשתי פרטים כדי שאולי אני אגיע ואף פעם לא אמרו לי איפה מתי כמה למה

לכן גם אם יהיה לי איך להגיע אני לא אגיע

ככה שזה לא רק ספציפי להוד השרון

tAoS FoReVeR

פורסם

לא יודע כבר כמה פעמים ביקשתי פרטים כדי שאולי אני אגיע ואף פעם לא אמרו לי איפה מתי כמה למה

הרבה פעמים אמרו איפה המפגש בר"ג, זה לא משהו סודי

המפגש מאחורי איצטדיון ר"ג (ליד קניון איילון) בסביבות השעה 5 כל שישי

אגב, יש חבר פורום מגדרה שמגיע למפגש, אני עצמי מגיע מאשקלון (גם באיזור שלכם יחסית)

יובל.

פורסם

ערן - תאמין או לא. לא מזמינים אותי לכל המפגשים. אני פשוט לא עושה מזה ביג דיל. לפעמים גם אני לא מזמין את כולם למפגשים ספציפיים, למשל לטיולים.

אם אתה הולך להפוך את זה לת'רד "אין לי חברים בפורום" אז אין לי מה להגיד לך. אם תהיה מעורה יותר, תכיר יותר אנשים, תפתח יותר קשרים וכן הלאה, ככה יהיו לך יותר "חברים" או איך שאתה רוצה לקרוא לזה. אתה לא יכול להאשים אף אחד בזה שלא מצאו לנכון להגיד לך על קיום המפגש חוץ מאותך. רק שתדע - לכולנו יש אנשים קרובים אלינו יותר ופחות בפורומים, אם ייערך מפגש בין האנשים שקרובים אלי פחות, יכול מאוד להיות שהם לא יודיעו לי על קיומו. זה יהיה בכוונה? זה יהיה בזדון? זה יהיה כי הם שונאים אותי? ממש לא.

מה זה מישהו טרח לשאול אותך את מספר הטלפון שלך?? אתה באמת מצפה שאנחנו נעקוב 24 שעות ביממה אחרי כל חברי הפורום? אתה מצפה שאני אשים לב אם אחד מה-100 איש שאני מכיר לא כותב במשך תקופה? אם זה אנשים יותר קרובים אלי אני ארגיש, אם זה פחות, יכול מאוד להיות שלא, הרי אתה לא מצפה שאני אעקוב אחרי ההודעות של כוווולם, או אערוך רשימה של חברי פורום נוכחים ואבדוק התפקדות מדי בוקר!!

אחווה מוטורית יש בהחלט - אני בטוח לחלוטין שאם תבוא לכאן עם בעיה, שאלה, תהיה או סתם משהו להגיד - אנשים יתייחסו. זה אלמנטרי.

"שום דבר לא יכול לגרום לי פיצוי על העוגמת נפש והאכזבה שאני מרגיש" - מה זה טלנובלה? GET A GRIP!!! תן לעצמך סטירה ותחזור לעצמך!! למה הפכת את זה? כולה פעם אחת לא שמעת על מפגש, העולם התהפך ממש.

לליביו - יש לך מושג כמה אנשים נשארו בחוץ?? עשרות!! מאות!!! אתה רואה אותם מתבכיינים?? אם הם רוצים להיות מעורים יותר - שיהיו מעורים יותר!! הם לא יכולים להאשים אותי או כל אחד אחר.

לטאוס - אתה בכלל הגזמת. מיליון פעם הנושא נטחן, זה שאתה עיוור זה בעיה שלך. רמת גן, מאחורי האיצטדיון איפה שיש באולינג, כל יום שישי, ארבע וחצי והלאה. כמה אפשר!!!!!!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

השתגענו?? לא.

נפגעתי?-כן.

לא ארחיב את הנושא.

לך יש את הטענות שלך ולי יש את שלי.

וכן רוני!! כן נפגעתי.אין מה לעשות.

לא סטירות ולא GET A GRIP UKT ולא כלום.

פשוט לא בסדר וזהו.

ועכשיו באמת אני הולך לפני שאכתוב עוד כמה מילים שלא הולמות את הפורום

של יפי-הנפש.

שלום!

פורסם

WORD!!!

משתתף במחאה..

סוף סוף הייתי יכול לבוא ולראות מי עומד מאחורי השמות..

כל אחד יכול להגיע למפגש ברמת גן ולהכיר אחד את השני

למה לעשות סיפור ...?? :roll:

אז פעם אחת לא הזמינו , זה לא אומר שבפעם הבאה יהיה אותו דבר ..

הרי מטעויות לומדים!! :wink:

כל אחד ?

תראה אותי !

כבר איזה חודש אני מחפש הסעה ואין ! פשוט אין !

מה דעתכם לארגן איזה מפגש בירושלים ???

פורסם

המפגש שהיה בהוד השרון חפיף

אבל לא יכולתי לדעת עליו כי אין לי איך להגיע ימי שישי

ואני יודע איפה המפגש

הייתי שם כמה פעמים אבל בדרך כלל אין לי הסעה לשם

:cry:

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...