Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את זה....

אחד הדברים המפגרים שנראו (אמנם ציצים גדולים היו שם)

בקיצור זה "פרודיה" על פרוייקט המכשפה מבלייר רק עם בחורות עם ציצים ענקים שמתחרמנות אחת על השניה, אפילו לא הזיז לי את הקוויקשיפט

יובל.

פורסם
רק עם בחורות עם ציצים ענקים שמתחרמנות אחת על השניה, אפילו לא הזיז לי את הקוויקשיפט

כן, באמת נשמע חרא סרט. :shock:

איזה בחור נחמד אתה. רוצה לקפוץ אלי לדירה? :inlove:

או במילים אחרות - תגיד לי, אתה בסדר? בדיוק תיארת את הסרט המושלם! וזה לא הזיז לך?!?!?!?!?

פורסם

אני אסביר את עצמי יותר טוב

זה סרט עם ציצים גדולים ובלי אקשן

אתה רואה אותן רוקדות ליד מדורה, יש איתן איזה מדריך ואתה מצפה שיהיה עוד מעט אקשן אבל לא

למה? כי זה בערוץ 1 ביס, מה הם כבר יכולים לתת שם, אפילו מנוע טוב לא רואים שם....

בקיצור, עדיף לשבת 2 דקות בקאזה להוריד איזה דבי דאס דאלאס או סתם בריאנה בנקס :wink:

יובל.

פורסם

3 בנות ( עם חתיכת פרונט..) יצאו להן ליער כדי למצוא את ה- BLAIR WINCH שהיא אלת מין שמשגעת את כולם ומפתה אותם לעשות כל מיני אקטים מיניים כאלו ואחרים..

אז סבבה הבחורות שוות בטירוף אבל הסרט פשוט מטריף לך ת'צורה ומרדים אותך.. אז אחרי הפעם הראשונה שהבנות מתחרמנות זה חוזר על עצמו שוב..ושוב..ושוב...ושוב.. ושוב...

:sleeping: :sleeping2: :nono::shock2::morning::bigcry::puzzled:

בקיצור שווה לתפוס שם איזה 10 דקות אבל לא יותר מזה...

ראלימן

מבקר "סרטים".

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
3 בנות ( עם חתיכת פרונט..) יצאו להן ליער כדי למצוא את ה- BLAIR WINCH שהיא אלת מין שמשגעת את כולם ומפתה אותם לעשות כל מיני אקטים מיניים כאלו ואחרים..

אז סבבה הבחורות שוות בטירוף אבל הסרט פשוט מטריף לך ת'צורה ומרדים אותך.. אז אחרי הפעם הראשונה שהבנות מתחרמנות זה חוזר על עצמו שוב..ושוב..ושוב...ושוב.. ושוב...

:sleeping: :sleeping2: :nono::shock2::morning::bigcry::puzzled:

בקיצור שווה לתפוס שם איזה 10 דקות אבל לא יותר מזה...

ראלימן

מבקר "סרטים".

:mm_yeah:

תודה, לא יכולתי לתאר את זה טוב יותר

אגב נראה לי שאחת הבלונדות היתה צריכה כיוון פרונט, היה לה טיפה קאסטר :twisted:

יובל.

פורסם

הייתה בעיה עם המתלים הקדמיים... הקוני הצהובים הקדמיים נזלו.. אבוי כח המשיכה..!!!

וברצינות (כן בטח..) - אחת הבלונדות שהייתה אגב למיטב זכרוני מכוערת תחת היא פשוט הייתה עם חזה טבעי ולכן קסמי כח המשיכה חלו עליה בניגוד לזוג ( רביעייה) האחרות..

ועכשיו - חופן סמיילים

:twisted::twisted::lol::lol:8):wink::wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...