Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם המוכר בחנות

הוא אמר שהוא יזמין

אבל יש בעיות כרגע כי בגלל השביתה במשק לא משחררים דברים מהמכס.....

כך שתאלצו להיעזר בסבלנות :\

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
גרררררררררררררררררר

איזה דבר מגעיל 10 דולר בחודש זה אומר שנצטרך למחוק אותו כל סוף חודש ולהתקין מחדש ולשמור את ה SAVE GAME :wink:

אלון שמנסה לחסוך לעצמו עוד כמה שקלים כמו כל ישראלי מצוי. :)

פחחחחחחחח....

אם אתה לא מתכוון לשלם, תשכח מזה.

אין דבר כזה למחוק ואז להמנע מתשלום, כי אתה נרשם דרך האתר של המשחק, ודרך אותו שם משתמש\סיסמא אתה מתחבר לשרת. ברגע שהאתר רואה שלא שילמת, אתה לא יכול להתחבר יותר...

נראה לי שהיוזר הוא נרדומלי והסיסמא גם כן אלא אם אתה כן אתה ראית את הקוד מקור של המשחק.

פורסם
גרררררררררררררררררר

איזה דבר מגעיל 10 דולר בחודש זה אומר שנצטרך למחוק אותו כל סוף חודש ולהתקין מחדש ולשמור את ה SAVE GAME :wink:

אלון שמנסה לחסוך לעצמו עוד כמה שקלים כמו כל ישראלי מצוי. :)

פחחחחחחחח....

אם אתה לא מתכוון לשלם, תשכח מזה.

אין דבר כזה למחוק ואז להמנע מתשלום, כי אתה נרשם דרך האתר של המשחק, ודרך אותו שם משתמש\סיסמא אתה מתחבר לשרת. ברגע שהאתר רואה שלא שילמת, אתה לא יכול להתחבר יותר...

נראה לי שהיוזר הוא נרדומלי והסיסמא גם כן אלא אם אתה כן אתה ראית את הקוד מקור של המשחק.

לא... ראיתי את הבטא של המשחק. (אחרי שפג תוקפה, ככה שלא יכולתי להרשם)

ובתחילת המשחק אתה צריך לעשות LOGIN עם השם משתמש והסיסמא שלך, שאתה מקבל אותם רק שאתה נרשם. אם שילמת באותו חודש (אני משער שמשלמים עם כרטיס אשראי) אז אתה יכול להכנס, אם לא, אז לא.

זאת גם הסיבה שאי אפשר להוריד את המשחק מהאינטרנט, כי כל האתרים ש"יש" בהם את המשחק, יש בהם בעצם רק את הבטא שניתנה להורדה חינם, אבל עכשיו, היא לא שווה הרבה (בעצם לא שווה כלום) כי אי אפשר להרשם אליה יותר.

• תוכן חדש...