אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,349 נושאים בפורום הזה
-
המשתמש ה100
מאת ישי- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איזה התרגשות!!!!!!!!! מי יהיה המשתמש ה100? אני עוד שנייה משתין במכנסיים מרוב לחץ ונהיה פה גם קצת מסריח בחדר משום מה... טוב, לפי דעתי צריך לקנות למשתמש ה100 משהו, איזה מתנה משהו צנוע משהו קטן לא להגזים מכונית למשל עופר נו תעשה ג'סטה!
הודעה אחרונה מאת danidina, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
נתחיל באיזה בורי טוב סושי בתור חטיפים מנה ראשונה ניתן לבחור בין סלט , חלת בצל , שרימפס , לחם עם חמאה. מנה עיקרית יש עגל , פטה , כבד אווז , או כוכבי ממולא. בתוספת ציפס , אורז , קליפות תפוחי אדמה , או סלט. לפי בחירה למנה אחרונה יש פרופיטרולים , גלידות במבחר מגעיל של טעמים או עוגת גזר ובנוסף יחולק לכולם קרטיב רמזור רוצים גם את תפריט המשקאות? יש אנשים שעדיין לא בקרו במסעדת העילית של חאלד! אתה הורס להם את ההפתעה. נ.ב. רועי צודק (פעם שניה תוך יומיים שאני כותב את זה) - בואו נשמור את השטויות כאן. (אלא אם כן זה ממש מצחיק )
הודעה אחרונה מאת Ezer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אה אה אה
-
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יום חמישי - לילה . קצין העיר הקרייה תל-אביב. השעון תקוע כבר שעה , על השעה 1 . הזמן לא זז! החובש קורא בשמי. אני נכנס , מודד מדדים , מקבל תור ל5 בלילה. אומר תודה ויוצא. הולך לי ברוגע לכיוון רכבי , כשלפתע עוברות כערף עין , שיירת איביזות ושאר מפלצות משופרות. אני ישר...........................
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני חבר בפורומים עוד מימי IOL, ואולי איציק עוד זוכר אותי מ-mycar. היו תקופות שהייתי יותר אקטיבי, היו תקופות שבעיקר צפיתי והיו תקופות שהמחשב שלי היה מקולקל. אני כל הזמן קורא על הפגישות והג'ימיקאנות שאתם מקיימים, ועכשיו שממש ממש אין לי מה לעשות (ואבא שלי טס בקרוב לחו"ל ומשאיר לי את המכונית שלו) אני מאוד הייתי רוצה לבוא ולהשתתף. ואני מאוד ישמח אם תודיעו לי מתי ואיפה מתקיים (אני גר ליד חיפה). [email protected] תודה, עומר ב'.
הודעה אחרונה מאת poko, -
אז מה אתה אומר אולי תקנה לי אוטו?
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלומי אתה המנהל? (סתם שאני אדע את מי להרגיז ) ולתצפית.. היום ראיתי בקרית אריה פ"ת מלגזה קורעת לחתיכות ומתעללת בג'סטי כמו של יותם, איזה אושר היה על הפרצוף של נהג המלגזה.. אני מקווה שיותם לא היה באוטו [/img]
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
11 משתמשים שמתוכם 7 (!) אורחים?! מישהו פירסם את הפורום איפשהו???
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
השארתי את שלושת השמות המובילים מתחילים מהתחלה ותזכרו את מי אתם אוהבים
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מה ניהיה אותו סגנון של פורום המפגש?? שבוע לא הייתי פה ואתם עושים בלאגן? סתם.. שלל ברכות לפורמנו החדש נקווה שאם כבר כולם עברו לפה (אני אישית לא הייתי בעד אבל המשכתי עם הזרם) אז גם שכול המשתמשים הקבועים בויי נט יעברו לכאן ויהיה לנו פורום נחמד אני חושב שכולנו חייבים לג"רמי אז במקום לעשות הצבעה על מי יהיה מנהל הפורום כאן ניתן לג"רמי את הפריווילגיה הזו כי הרי הוא האיש אשר מגיע לו מול , הוא זה אשר נהל את הפורום במשך הרבה זמן ואגב איך אני שם תמונה בהודעה שלי - שתיהיה מצורפת...
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם שמי איציק (מחבורת האיציקים) עשיתי משהו רע . משהו מאוד מאוד רע!! למרות שחבריי , משפחתי , המוח והלב שלי לחצו עלי אני יודע שזו אשמתי . אני מבקש מראש מכול אנשי הפורום ואוהבי הרכב בארץ ובעולם ס-ל-י-ח-ה !!! ואני יודע שיהיה לכם קשה למצוא מקום בלב בשביל לסלוח לי על המעשה הנורא שעשיתי , על כך שהכנסתי לעולמכם היפה כזה מוצר בלתי מוגדר . אז הנה המקרה ..... לפני בערך קצת יותר מחצי שנה . מכרתי את הגרוטאה בעלת 4 הגלגלים שהיתה ברשותי . לאיזה חנון חסר אישיות ותמים . כמובן שמנוכח היותי איש מכירות ושיכנוע אדיר , וגם בגלל שהוא היה מפגר וחסר כול ידע מוטורי . הצלחתי למכור לו את גרוטאתי !! הייתי מאוד מופתע כי היה איתו בחור נחמ…
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני עייף חבל על הזמן , ולא רואה ממטר, אז סליחה אם זה לא שנון או מצחיק. אלה רק עובדות מדוייקות שעתיים אחרי, כשהמידע עוד טרי טוב , הכל מתחיל ליד הבית שלי בשעה עשרה לשמונה בדיוק. אני מחכה לגל. ברקע עוברות כל הזמן מכוניות משפחתיות מפוארות בדרכן הביתה חזרה מן העבודה , כולם עוצרים שואלים לשלומי ומוסרים ד"ש . אני מהדק את כל מה שיש להדק , עובר על החולצה לראות שאין כתמים , סוגר פעם נוספת את החנות , שלא יכנס אוויר קר. בשעה שבע חמישים ושבע על הדקה גל מגיע , חיוכים , לחיצות יד וברכות. שנינו מזכירים את תופעת הפליטת גזים המיותרת ההתרגשות שלפני , הרעידות בידיים , אני שולף בקבוק שמן משובח (מוטול) ושותה כמות נאה . לאחר מכן מוסיף חול לעוגה ו...הופ מסיבה שלמה .…
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
"אל תתן למי שאתה להפריע למי שאתה יכול להיות". המוטו שלך פסול. פגום, שגוי ומטעה. -מי- היא מילת שאלה. לא משתמשים בה במשפט שאינו משפט שאלה. לכן - תשנה את החתימה שלך ל- "אל תיתן לעצמך להפריע לך להיות את שאתה יכול להיות". גם זה מסובך, גם זה ניסוח מעורפל ולא ברור, אבל נכון תחבירית. רז.
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בלההההההההההההההההה זרזיר מותר לי פורום שלי
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני לשלי קורא אורלי מה אתכם?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אנה הצביעו לשם חדש לפורום צימצמתי את האפשרויות לשלושת השמות הנבחרים מתחילים מ0
הודעה אחרונה מאת Ezer, -
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כלונו התלוננו שווינט הפך להיות קקה!!! אז עומר ושו'ת עבדו ועמלו קשה להקים לנו מקום משלנו והם עשו אחלה עבודה אבל עם לא תשתפו פעולה אנחנו ניפול יאללה לעבודה אין יותר משתתפים אקטיבים תנטעו חיים בפורום הזה תיזמו סקרים ת-צ-ב-י-ע-ו בסקרים. ותדברו מכוניות וגם תיכנסו ב3 בלילה שלא יהיה לי משעמם בכלל צריך לאייש את הפורום 24 שעות אני בעד לעשות משמרות מי מתנדב
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סקר..... מי נראה לכם הכי מתאים מבחינה מקצועית לנהל את פורום הומור והווי של האתר מיכוון שאני המתמודדים חשוב לי לציין ש... אם אני לא יבחר אני יעשה בלאגן!
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
באמת היה ענק!!! עם היו שמים את כספר כמידה לכמה שנהנתי אתמול אז כספר היה מניטורי ! אף פעם לא נהנתי כול כך ! פנייה ימינה , פנייה שמאלה , ואוו בלימה. אתה מתמלא באנדרנלין ! עוקף אחד , עוקף עוד אחד , ואוווו סיבוב. נכנס בצמיגים , נכנס באנשים , ואווו סיבוב. פשוט מנותק מהעולם , רק אתה והמירוץ . קולות הורווווווווום פשוט מריצים דם לראש . באמת אני לא זוכר מתי נהנתי ככה בפעם האחרונה . לא רציתי להפסיק !! רציתי להמשיך ככה עד הבוקר . אבל מה לעשות שבדיוק בשיא הכיף...... נכבה לי המחשב . אז באתי לקארטינג !!
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תזכורת...... הצביעו זרזיר קבלו צלעות חזיר! עכשיו חדש - גם ברוטב חזרת! תקנו ארוחה - קבלו זרת במתנה! מבצע חדש...... הצביעו שלומי תקבלו פוני! בלי הגרלות ובלי שערות!
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לסיבוב אתה מתמלא באדרנאלין , במרץ , שוכח מכול הבעיות , לא מעניין אותך שום דבר אחר. אתה מרגיש ניחוח מעופף ,אתה מרגיש שאתה יכול להיות מה שאתה רוצה. וברגע שאתה יוצא ממנה אתה רוצה עוד , לא יכול להפסיק לחשוב עליה ,אתה פשוט מכור, אתה מוכן למכור את הבית שלך , את האשה והילדים רק בשביל עוד סיבוב אחד. אבל כמובן שיש גם תופעות לוואי לשימוש ב106... השימוש בה יכול לגרום לירידה בתפקוד המיני, חבריך ומשפחתך עלולים לנטוש אותך עקב החוסר בצומת לב . ואתה עלול , סליחה!! אתה תתמכר!! ובגלל ולמרות כול אלה אני בתור אדם שיש לו 106, ממליץ לכול אדם באשר או לקנות 106!! וגם לך אדם אני ממליץ רק 106 . תאמין לי אחרי שתעשה סיבוב ב106 אתה לא תיהיה אותו אדם. …
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
זה סיפור חזק מאוד!!! סיפור מהסרטים , כזה ששומעים עליו רק באגדות , במדורות , מאוחר בלילה , ובסיפורים של גל106ראלי. סיפור שיצאתי ממנו גיבור כמו סופרמן , מיטי מקס , ותומר106רק רגע זה מתחיל להישמע כמו אחד הסיפורים של זרזיר. נתחיל שוב.... זה סיפור אמיתי , סיפור מהחיים , ולא דומה בכלל לסיפורים של זרזיר. והסיפור הולך ככה.... היה זה יום סגריר והראלי ברייס שוב הפסידה. הGTI יותר טובה , אמר כתב רכב מלומד. הייתי באילת בחופשה , לאחר יום קשה החלטתי לחזור בחזרה. נכנסתי לראלי קצת מאוכזב , הרי שציפיתי לאריה , וקיבלתי בקושי עכבר. התבוסה תמיד קשה , אבל להפסיד לרוני והגרוטאה זה כבר בושה. לא נורא אני לעצמי אומר , ומנסה לשפר את המצב רוח עם…
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חורף ינואר 2002 סין-סין , תילאנד-תילאנד , אירופה-אירופה. סופר סופר סופר לא מצחיק. מצטער לא יקרה שוב יש בדבריי הרבה הסברים לימים האחרונים , וכמו כן גם מסקנה אחת בעקבות סיבות שלא קשורות ביי , מן כוח עליון עם תרצו , אני נמצא בבית בשבוע האחרון . (וזה שלפניו וזה שלפניו וזה שלפניו בעצם אני תמיד בבית) הכול התחיל מרצון לתרום , ושעמום כרוני . (הדרך לגהנום רצופה ב306 כחולות) עקב המצב הכלכלי העגום , והאווירה החיוורת להחריד במדינה. החלטתי לזקוף אצבע , ולעשות משהו בשביל כ-ו-ל-ם . (תירוץ עלוב עצם היותי משועמם רצח) מכוון שלא כ-ו-ל-ם (ולמרות שערן התלהב) אהבו את הרעיון שאני דוחף להם אצבעות למקומות אפלים . היתי צריך למצוא משהו אחר שיעביר ל…
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
"רייס"!!! החלטתי לספר לכם את הרייס , פתיחות , תחרות לא חוקית , השתוללות בכביש ציבורי , סיכון הציבור. או איך שלא תרצו לקרוא לזה. אני יודע שרובכם כאן נגד "רייסים" אבל זה היה רייס מהסרטים. לא חינוכי , לא בטיחותי , ולא משהו שצריך לעשות בכבישים ציבוריים (ועוד ברחוב של הבית שלי) אני לא ינסה להגן או להסביר בשום צורה שהיא את שני המתחרים . אני פשוט הולך לספר מה קרה , מה הרגשתי , וזהו מי שלא רוצה לא חייב לקרוא נתחיל...... חורף ינואר 2002 פעמיים סיפרתי את הבדיחה הזאת , בכול פעם זה מצחיק אותי מחדש. סליחה אז ככה..... יום ראשון , אני במיטה ישן , פתאום נשמע ורווום אדיר , אתם יודעים כזה שמפעיל את האזקות של כול המכוניות בחניון כשאתה עוב…
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז איפה להתחיל? כנראה שעדיף בהתחלה. חורף , קר בית החולים הדסה ינואר 1983 אמי מגיעה לבית החולים באמצעות רכבו של אבי. אוטו ספורט , לא כול כך מתאים להסיע אשה בהריון. אך זה היה האוטו שאבא שלי כול כל אהב (ועדיין אוהב) ובצדק אוטו שהקדים את זמנו , אוטו שנחשב גם כיום לאחד מרכבי הספורט הטובים שיוצרו מאז ועד עולם . אוטו עם נתונים שלא יבישו כול אוטו ספורט מודרני. (0-100 5שניות מהירות מירבית של יותר מ250 קמ"ש ושלדה מהאיכותיות ביותר שנבנו איי פעם) אוטו ששווה היום יותר ממה שהוא היה שווה אז. אוטו שזכה במירוצים רבים , ושלט ללא דופי בעולם מירוצי האספלט. פריט אספנות יקר ערך. ציון דרך בעולם המוטוריקה. כן כן תאמינו או לא.... אבל …
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קבל חמשיר זרזיר שלנו חייל צעיר עם 106 הוא נוסע בעיר למרות שלפעמים מביא תג'נננה עד עכשיו בכל ג'ימיקנה הוא תמיד, הכי מהיר
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שעשיתי מקרה אמיתי שהיה כך היה........ בוקר יום שלישי! אני יוצא מן הצבא מאוד מאוד תשוש אך מרוצה . בדיוק לפני 5 דקות דפקתי תלונות ל3 חיילים על שלא הגיעו בזמן להקפצה , ול2 חיילים על חוסר בפק"ל כיסים. נכנסתי לרכבי ויצאתי לדרכי. הדרך הביתה , שבע וחצי בבוקר , והכבישים עמוסים. מגיעים לכביש מספר ----- שמתחבר לאיילון , ויש ירידה למחלף גנות . לאחר הירידה...... פקק. בשולי הכביש מתבצעות עבודות שיפוץ , ויש שטח רחב שניתן לנסוע עליו ולחתוך את כול הפקק ,עד למחלף גנות . אבל זה אסור !!! אני כמו נהג ישראלי טוב מנמנם לי , לא סתם!! אני רק חולם קצת בהקיץ, בהודי עומד בפקק. כשלפני עומדת ניידת מתנ"א. זוחלים כמה מטרים ואני רו…
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
קשה להחליט איפה להתחיל. אני עדיין כולי רועד. אבל כמו בכול סיפור טוב, נתחיל מהתחלה. זה היה יום חרופי, ינואר 1983 אמא ואבא שלי בדיוק חזרו מסרט ונכנסו ישר למיטה. טוב לאחר ששברנו את הקרח נתחיל את הסיפור. הקדמה! אתמול אבא שלי סיפר לי , שחבר שלו דני , קנה בית חדש . ובנוסף הוא צריך לקבל פורש עוד חודשיים . (אלה דברים שלא ידעתי) סיפור שהיה כך היה..... קמתי לצילצול הטלפון היום בצהריים, אני בקול שלא יבייש את הסנדק עונה בעצבנות מה !! ומהצד השני שומע צילצול, וביותר עצבנות שואל מי זה כלום . לאחר כמה שניות שבהם אמרתי לעצמי, מה כולם צודקים , מה אני באמת משוגע , התעשתתי , הנחתי את הנעל לקחתי את הטלפון ועניתי. …
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רזריז אוהב אותך מה אם שאר דרישותי
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
האם אתם רוצים שאני לא יזיין פה את השכל כול היום? יופי גם אני. הדרישות שלי הן כדלקמן..... אני רוצה להיות בחבר ההנהלה. אני רוצה פורום אישי (מומלץ ששמו יהיה.... פורום הבידור של זרזיר) אני רוצה ביטוח שיניים. אני רוצה 106 GTI (כן עוד אחת , ובצבע זהב!) אני רוצה רכב ונהג (רצוי שרוליק המכונה על ידי הוריו "רוני") ואני דורש שתיהיה סלקציה בהפיכת מבקרים לחברים (בתוספת סכום מכובד) ובנוגע לשם הפורום. אני רוצה שהוא ישונה ל..... פורום צרפתיות , חובבי נהיגה , ואנטי כוכבי. הידד לדיקטטורה. ניתן להציע צופרים נוספים כאות תודה על הצטרפותי והם ישקלו.
הודעה אחרונה מאת WebWizard,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 395 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- משה321
- shlomiko
- yovel673
- Coresh
- Jack457
- ypz
- gadik6
- Pavlik
- daniel.asu
- פריג'י
- AmitGo
- BoazB11