אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,376 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי. ערב שישי, מפעיל מכונה על הרתחה. אחרי 15 דק הפקק קופץ בכל הבית. מחזיר את המכונה למכונה קרה, שוב מקפיץ. מה אפשר לעשות? לבדוק גוף חימום? לקחת אותו לחנות מתמחה? איפה הוא נמצא? מאחור הכל פאנל אחד גדול אז מניח שהוא נמצא מקדימה? או לזרוק לפח ולרכוש חדשה? קניתי אותה בכ1000 שח לפני חמש שנים משופרסל (פיילוט)
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איפה יש מבצעים שווים? איך אני יודע אם זה באמת מחיר מוזל או מחיר שנופח כדי לעשות "מבצע"? והכי חשוב, האם עדיף לקנות באמזון או בארץ? האם דרך אמזון יש אחריות שאפשר לממש במקרה תקלה (נגיד אחרי חצי שנה)? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
אנבלה (משאבת חלב) יצאה לגיוס המונים. מצד אחד חושב להשקיע, מצד שני אני לא מבין בזה כלום. אם שני "כרישים" השקיעו בהם, למה בעצם הם צריכים גיוס המונים? אם החברה הולכת לכיוון טוב המשקיעים היו שמים עוד כסף לא? מה שכן, תוך שעתיים הם עברו את ה6 מיליון.
הודעה אחרונה מאת MiniMiz3r, -
רציתי לשתף לגבי שלושה ויסקים טובים ששתיתי לאחרונה. שלושתם באיזור ה46% אלכוהול. הראשון - Tomatin 14 ויסקי סקוטי מה Highlands, איכותי, מיושן 14 שנה, יחסית חלק, מחיר בסביבות ה250. השני DS Tayman Linkwood ויסקי סקוטי מה Highlands, איכותי, מיושן 12 שנה, חלק, אפטר טייסט טוב,מחיר בסביבות ה250. הויסקי מיושן בחביות יין ישראליות של חברת פלטר וגם כשר למי שחשוב. מאוד ממולץ! השלישי Bladnoch Samsara ויסקי סקוטי שחוגג 200 שנה להווסדה של המזקקה, ובמיוחד את פתיחתה מחדש לאחר שנים של חוסר פעיךות. מגיע מאזירי ה Lowland. מיושן מעל 8 שנים, חלק שאין דברים כאלה, טעים, איכותי, מחיר בסביבות ה350 שח. כנראה שמהדורות יחסית מוגב…
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, אני לא מעוניין עוד להיות רשום במנוי כביש 6, נכנסתי לאתר כביש 6 הסרתי את מס' הרכב שלי אבל את הפרטים האישיים אין אפשרות להסיר, למשל כתובת, מס' אשראי לחיוב מישהו נתקל בבעיה זו, אין בכלל אפשרות לביטול רישום, לא מעוניין שהאשראי שלי יהיה רשום שם ועוד פרטים אישיים. שירות לקוחות לא עוזר. אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב ושבוע טוב לדיירי העוף. גר במדינה מאובקת, בעיר מאובקת, בדירה מאובקת. רוצה לצמצם את כמויות האבק. אם מי מכם מכיר/התנסה בתחום מסנני האויר הביתיים, אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות וכו'. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
אני מכיר את המדפסות של יזמקו (קיוסרה) ויודע שהן מעולות. אני לא מצליח למצוא עלויות של הסיפור באתר שלהם. מדובר אצלהם על השכרה לתקופה, ותשלום על הדפסות בפועל. אשמח לשמוע ממישהו שמנוי לשירות שלהם לגבי עלויות. מעבר לזה, אני אשמח להמלצה לרכישה של מדפסת (אני סקפטי לגבי כדאיות ההשכרה לאדם פרטי שאיננו עסק). לא! ואני חוזר, לא!!! של HP. הכל חוץ מ HP. מדפסת שלהם לא תיכנס שוב בפתח ביתי הקט. כמו שאמרתי בכותרת, הדרישות הן פשוטות- טונר (ולא דיו רגיל) ושתהיה משולבת (פקס, סריקה, צילום). תקציב- לא גבוה. מחפש משהו זול וסביר, לא יותר מזה. שחור לבן בלבד, אין צורך בצבע. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אני מחפש לשפר דיור בתל אביב ובכל פעם שאני מוצא דירה במחיר לא מטורף - מתברר שהיא דירת פרטר. למה בכלל מראש בונים דירות כאלה? למה לא בונים פשוט עוד קומה? הלכתי לראות כמה דירות כאלה והרגשתי בקבר. אני לא מהנדס בניה או קרוב לזה אבל ההגיון שלי אומר שלחפור דירה מתחת לקרקע יותר יקר מלהוסיף פשוט עוד קומה .. אשמח להשכיל
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצ"ב תמונה. כשהתנור יכנס, הוא יגע בצינור הגז ובחוט החשמל. כלומר, האזור האחורי שלו יגע. האם האזור הזה מתחמם ויכול להיות מסוכן? האם צינור הגז לא מותקן באופן נכון? (אציין שבכיריים יש שקע להובלת הצינור אך הצינור קצר מדי, ובכל מקרה חוט החשמל לא יכול להיות מוסתר) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 10 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ממריא בשישי חוזר בשני לפנות בוקר. זה יוצא פחות מ 72 שעות,האם אני צריך לעשות בדיקת PCR לפני הטיסה לארץ ? אני מחוסן רק פעמיים,מה ההשלכות ? אשמח לעזרה ומידע מהימן כדי להתכונן לנסיעה ולחזרה בדרך הטובה ביותר תודה מראש לחברים
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 27 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
טוב למי שלא יודע אז עשו עכשיו סדרה של 4 פרקים בנטפליקס על זה, הרצח משנות ה90 אאלט שקרה בעין כרם ירושלים, שהבן רצח את שני ההורים ו2 האחיות. https://www.netflix.com/title/81449754 בקיצור, אני לא קונה את הסיפור הזה. אני לא מאמין לשטויות האלה של יצור ירוק וכו' מה שלי נראה כמו שנאמר שם שיש איזה קטע של אונס או משהו בסגנון. או גילוי עריות. אין לי מושג וזה גם ככה לא ממש מסתדר לי. מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
אנחנו בבית מאמינים בטכנולוגיה. לבת שלי היה מחשב (ישן...) שהגיע זמנו ללכת כדרכם של כל המחשבים. אני רוצה לקנות לה חדש. האם זה באמת משנה איזה מותג אני קונה? אני יודע ש- 3 המותגים המובילים הם Lenovo, Dell ו- HP. האם גם Asus ודומיו יהיו בסדר בלי יותר תקלות? ואם כן, האם יש דגמים מומלצים? אשמח לתובנות? (מבחינת נתונים: I5 מהדור החדש, או AMD המקביל. זיכרון 8GB או 16GB, תלוי מחיר. דיסק קשיח 256GB. כמובן, צריך Windows אבל לא office).
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 966 צפיות
אז הפעלתי את המדיח ונשאר חצי מהקפסולה. אני תוהה אולי זה בגלל שבדיוק לפני זה שמתי את המפיץ ריח הזה בדיוק על המקום שבו הקפסולה "נופלת" ואולי זה חסם את הזרם מים מלהמיס לגמרי את הקפסולה.... או שזה בכלל אולי עניין של תוקף קפסולה או קשיות המים? בכל אופן לפי מה שקראתי באינטרנט חצי קפסולה יכולה להתאים ברוב המקרים מבחינת ניקיון אז פחות דואג נראה לי הכלים נראים נקיים
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
היי, הסתובבתי קצת בזאפ. שואב של 3K מקבל חרא ביקורת. שואב של 2000 מקבל ביקורות טובות. הבנתי שזה לא המקום לביקורות. קראתי קצת בגוגל ואיבדתי את עצמי. מה הקריטריונים בשואב אבק? אמינות? רעש? עוצמת מנוע? [עד כמה קריטי ההבדל בין 500 ל-600 וואט?] על מה עוד להסתכל כשאני בוחר? וכמובן אודה להמלצות מניסיון. הרצון בראש ובראשונה זה לאחד אמין ומנקה טוב. בונוס מאוד נחמד זה שיהיה שקט יחסית. יש חיה כזו? באמאזון ההמלצות נהדרות והמחירים טובים, אבל לא מצאתי אחד ששולח לארץ.
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רק שאלה: לפי הרשום פה: https://www.kolzchut.org.il/he/ימי_מחלה האם ימי מחלה ניזקפים לטובת העובד באשר הם? כלומר יום פה ויום שם על פני השנה זה אפשרי? או שמדובר בחובת רצף של הימים הללו? לדוגמא: עובד שחלה רצוף 5 ימים, שווה ערך לעובד שחלה חמישה ימים בתפזורת, מפוזרים על פני השנה?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 8 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, היום פתחתי את חשבון המים וראיתי חריגה של 760% (עוד בערך 500 שקל אקסטרה מכל דייר) אחוז מהצריכת הרגילה, דברתי עם ועד הבית והוא סיפר לי סיפור: לפני שנתיים הייתה צריכה חריגה, הוא בדק נזילה - לא הייתה , פנה לתאגיד המים בבקשה לבדוק ולהחליף את המונה (200 ש"ח) למרבה הפלא המונה נמצא שמיש(התאגיד בדק אותו) הצריכה החורגת לא בוטלה ושולמה ע"י הדיירים... ועכשיו שוב אותו הסיפור, אין נזילה אבל יש "צריכה חורגת". אני פונה אל חוכמת ההמונים, אך אתם הייתם נלחמים בתופע הזאת? מה אפשר לעשות? יש לכם טיפים? אני לא מבין באינסטלציה אבל חשבתי לחבר מונה בטור למונה הראשי של התאגיד היות והם בודקים אותו אני לא סומך עליהם, זה אפשרי? כמה פרוצדורה כזאת עולה? עיר: רא…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
תשעה חודשי עבודות שירות נגזרו על אריה שיף, שירה למוות בפורץ לרכבו. https://www.haaretz.co.il/news/law/1.10362830 מה דעתכם על כך? האם העונש סביר? אולי לא היה צריך לקבל אפילו יום אחד? האם לא לכל אזרח הזכות להגן על רכושו ועל חייו? איך הייתם פועלים במקומו? ממה שהבנתי, הרכב היה מצוי בשטח ביתו, לא ברחוב. כלומר כדי לפרוץ לרכב הוא היה צריך קודם לפרוץ לבית, או שלא קראתי נכון? לפי השופטת, התביעה לא הצליחה לענות על השאלה מה אדם סביר צריך היה לעשות במצבו של שיף. "האם סביר היה לצפות מהנאשם להתעלם מהסכנה שחש? האם סביר היה לצפות ממנו להתקשר למשטרה ובינתיים לאפשר למנוח ושותפיו לפעול כאוות נפשם, גם אם הדבר כרוך בפגיעה אפשרית ב…
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
לפני קצת יותר משנה לקחתי על עצמי את אורח החיים שנקרא NoFap (NF), הימנעות מוחלטת מפורנו ואוננות. רציתי לשתף קצת על החוויות והתובנות שהגעתי אליהם, ולחשוף קצת מהסיפור המאוד אישי שלי. אנחנו יודעים שכמעט כל אדם נחשף בשלב מסוים לפורנו, והרוב המוחלט של גברים (אצל נשים זה קצת פחות) רואים על בסיס יומיומי ואפילו דו-יומי, חרף היות חלקם נשואים ועם ילדים (!!!). לקח לי כמה שנים להבין עד כמה ההרגל הזה Self Destructive, ורק גורע ממך כל דבר טוב בחיים, ואני לא מגזים שאני אומר את זה. כשרגילים לדופמין שמפציץ את המוח בכזו תדירות וכמות, המוח מתנוון לדברים פחות מגרים, וכל דבר מהנה חייב להיות גרנדיוזי, וכלום כבר לא מספק אותנו. אתה מורגל לרבוץ, לאכול ג'נק ולהיות בהכי סבבה שלך כי את…
הודעה אחרונה מאת hgilad123, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי סיבים 1G, תהיתי איזה חברה מספקת את השידור הכי איכותי מבחינת איכות תמונה כיום אני משלם 160 על סטינג שכולל את כל חבילות הספורט - צ'רלטון + פרימיומים. חובה שיהיה גם אפליקציה לפלאפון-אנדרואיד
הודעה אחרונה מאת arik100, -
בינתיים לפחות, החלק הכי קשה עבורי בלימודי ערב זה שאני רעב... שימוש במח צורך אנרגייה, ודיאטה זה הפחתה של כמות אנרגייה זמינה לגוף 😐 בקורסים הקודמים שלקחתי, לפני הדיאטה, היה הרבה יותר פשוט- טוחן חבילת באפלות תוך כדי השיעור או בהפסקה (תלוי במרצה, היו לי כאלו שלא הפריע להם ואמרו את זה במפורש). אודה לעצות, מחשבות, רעיונות- כל דבר... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלומות ליושבי הפורום. הכותב עובר דירה. יש מזגן בסלון, המנוע יושב על הרצפה בגג הסמוך. רוצה לפרק אותו ולקחת איתי. ידיים יש, כלים יש, ידע במזגנים- 0 עגול. השאלות: 1. את הצנרת אני לא מפרק נכון? זה סתם מסבך את העניינים ולא עולה הרבה (יחסית). אני צודק? 2. סדר פעולות בפירוק? כמובן ניתוק חשמל, ואז מה? פשוט לפרק מה שמגיע לכל יחידה, או שיש איזה עניין של פירוק מסובך בגלל הגז? רב תודות.
הודעה אחרונה מאת Electron, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן, התבקשתי להפיק נסח טאבו, נכנסתי דרך האינטרנט, הזנתי מס' גוש וחלקה ואני מקבל הודעה כזאת: "זמנית לא ניתן להפיק נסח לנכס זה, הנכס נמצא בהליכי רישום, אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר" מישהו יודע איך אפשר להוציא את הנסח לנכס? תודה.
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כזאת שהופכת לזוהר כל מה שבצבע לבן (שיניים, נעליים...)
הודעה אחרונה מאת anonport, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שמעוניין לצפות בערוצי עידן פלוס באיכות HD, כולל לוח שידורים וכולל ספרית VOD עשירה - והכל בחינם, אז ניתן לעשות זאת באמצעות התוכנה קודי והרחבת עידן פלוס. הנה הוראות איך להתקין אותה למי שמעוניין: התקנת הרחבת עידן פלוס על קודי
הודעה אחרונה מאת Gopher, -
רוצה לקנות סוללה לאופניים חשמליים, לא מבין מה הולך במרקטפלייס של פייסבוק. אותו מוצר ואותה התמונה-מחיר שונה-מוכר שונה או שזה בעצם כמה יוזרים שמנסים?
מאת eladns-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
אני משתעשע ברעיון לא מעט זמן. אני מעוניין לגבות מידע - מסמכים ותמונות מהמחשבים והניידים שלי ושל אשתי. היתרון בnas זה שבעצם אין תשלום חודשי. בעיקרון 2 הארד דיסקים 3tb wd red יעלו לי כ-500 שקלים באמאזון (75 דולר כפול 2). אני אשמור במקביל על שניהם שאם אחד יתפגר השני יגבה. מערכת nas 2 דיסקים synology ds220j תעלה כ-800 נוספות. סהכ כ-1300₪. דעתכם? משהו שלא חשבתי עליו?
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הטופס באנגלית לא נפתח, רק זה שבפולנית. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 11 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן מתכנן לרכוש רכב בשבוע הבא בסכום של כ110 אשח. האם ניתן לבצע העברה כזאת מהנייד או מהמחשב או שדרוש סניף פיזי ? בנוסף, האם צריך אישור שהכספים לא משמשים להלבנת הון או משהו דומה ? זוכר חוויה דומה ברכישה קודמת
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 21.7 אלף צפיות
מבחינתי תגלית השנה (להורים שלי לפחות). שמתי להם סלקום TV שהם דיי מבסוטים ועכשיו עם התוספות הזאת בכלל עף להם הטוסיק מעל 100 ערוצים ברוסית, רובם HD, כולל נשיאונל ג'אוגרפיק, דיסקברי, HTB ועוד מלא מלא, גם ספורט. 1. מורידים את האפליקציה ITPV 2. מורידים את האפליקציה MX PLAYER 3. נכנסים לITPV ולוחצים על ה+ בצד למעלה 4. בוחרים ב ADD URL 5. מזינים את הכתובת הזאת במדוייק: http://smarttvnews.ru/apps/iptvchannels.m3u מאשרים ותהנו. עובד מדהים כבר חודשיים! לכל אלו שלא דוברים רוסית, כפי שהבנתם צריך פשוט את הכתובת הנכונה, אתם יכולים לנסות לחפש ברשת את השילוב IPTV M3U ואת השפה שאתם רוצים, אני בספק שיהיו תכנים בעברית אבל העולם רץ עם הדבר הזה, עם קצת מאמץ אפשר גם …
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני זוכר בעבר שפוטרתי קיבלתי פיצוי לחשבון ועוד מהפנסיה שלא נגעתי איך הולך כל הפיצויים? אישתי קיבלה מכתב אבל אני לא זוכר בדיוק מה מקבלים ולמה היא זכאית
הודעה אחרונה מאת stum,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,487 אורחים (הצג רשימה מלאה)