Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, לקנות מוצר שיכול להתלקח ו/או להתפוצץ מחאפר במרקט פלייס... לא משהו שהייתי ממליץ

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צור איתי קשר ואפנה אותך לבחור שבונה סוללות מתאים איכותיים של סאניו. תתרחק מכל הגועל נפש בפייסבוק שמיובא היישר מסין עם תאים של SUNLIGHT ועוד כל מיני חברות קיקיוניות.

אין בתחום הזה "טכנולוגיה חדשה" כבר שנים.

• רעיון טוב! 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.10.2021 בשעה 19:55, falou כתב:

לא יודע, לקנות מוצר שיכול להתלקח ו/או להתפוצץ מחאפר במרקט פלייס... לא משהו שהייתי ממליץ

המחירים שלו ממש לא לכל כיס

ויש עוד להעביר את הסוללה לבני ברק בעלות לא נמוכה של הלוך חזור

2150 ל16 אמפר על 48וולט

14 אמפר ב1550 שקל על 48 וולט.

זה מחירים שמאוד גבוהים לי.

צריך לחשוב מה לעשות וגם מי מבטיח לי שהוא באמת יודע מה הוא עושה והסוללה לא תעלה באש.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

https://goo.gl/maps/CS2hVzayyoYxJfry6

אני לא בטוח לגבי החנות עצמה, יש לה הרבה תגובות חיוביות אבל גם כאלה שמציינים שיש חרא שירות. יענו שירות ישראלי. 

אם לא אכפת לך מאחריות, לך על זה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

איכפת לי מאוד מאחריות

בגלל זה ירדתי מהמרקטפלייס של פייסבוק עם מוכרים מוזרים מאוד שפותחים מלא יוזרים פיקטיביים- אם זה לא נורה אדומה מה כן?

אז כנראה שאקנה משם, כרגע בגלל הקור לא נוסע. יש לי להשקיע באופניים איזה 2000 שקל

בטריה -1400

קיט ברקס קידמי ואחורי 300

בניית גלגל אחורי 500-600

נעדכן לפני פסח שהאביב יחזור

בקור הירושלמי אני מעדיף וולוו עם חימום טוסיק

• אהבתי 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...