Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה רחפן של DJI (קטן מ- 250 גרם).

אני קצת מבולבל מכל המידע שאני רואה ברשת.

לפי ג'מיני, אני לא צריך רישיון ויכול להטיס את הרחפן. לפי האתר של רת"א, אני חייב להירשם ולרשום את הרחפן.

מישהו עשה משהו דומה? יש למישהו רחפן שהוא נדרש לרשום אותו ברת"א?

פורסם

קח בחשבון שבימים אלו חל איסור מוחלט להטיס רחפנים בכל רחבי הארץ בשל המצב הביטחוני,לדעתי והבנתי רחפנים קטנים אינם צריכים שום רישום ורשיון הפעלה

פורסם

איזה דגם רכשת בדיוק?

היום כולם כבר קלים מאוד, אבל התכונות בפועל הן שמפרידות בין צעצוע של ילדים לבין מכשיר רציני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, blackice כתב:

רכשתי לאחרונה רחפן של DJI (קטן מ- 250 גרם).

אני קצת מבולבל מכל המידע שאני רואה ברשת.

לפי ג'מיני, אני לא צריך רישיון ויכול להטיס את הרחפן. לפי האתר של רת"א, אני חייב להירשם ולרשום את הרחפן.

מישהו עשה משהו דומה? יש למישהו רחפן שהוא נדרש לרשום אותו ברת"א?

אתה צריך להירשם באתר של רת"א ולעשות רישיון. זה משהו כמו 30 ש"ח ומבחן אמריקאי שיש לך כמה הזדמנויות שאתה רוצה לעבור אותו. 

אם הרחפן מתחת 250 גרם לא צריך לרשום אותו, רחפנים מ250 ומעלה צריך לרשום עם מספר סידורי. 

אני עם avata 2, עשיתי את הרישיון וגם רשמתי את הרחפן. 

לפני 21 שעות, Camaro 92 כתב:

קח בחשבון שבימים אלו חל איסור מוחלט להטיס רחפנים בכל רחבי הארץ בשל המצב הביטחוני,לדעתי והבנתי רחפנים קטנים אינם צריכים שום רישום ורשיון הפעלה

זה לא נכון. יש סיכון בהטסה בגלל שיבושי gps, אבל אין איסור הטסה גורף. 

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני כשעה, blackice כתב:

DJI mini 5 pro

הוא שוקל בוודאות פחות מ- 250 גרם.
אז אני מבין שאין צורך לרשום אותו ולא צריך רישיון הטסה (כי אני לא מתכוון לעבוד איתו)...
הבנתי נכון?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, blackice כתב:

הוא שוקל בוודאות פחות מ- 250 גרם.

הנתונים הרשמיים הם 249.9 גרם, הייתי מאוד מטיל בזה ספק - נשמע כמו קשקוש

כדי לנסות להתחמק מהמגבלות. מספיק שתהיה קצת לחות או שתשתמש בסוללה המוגדלת

כדי לעקוף את המספר הזה.

בקיצור, תעשה בדיוק מה ששחר אמר - ביטוח נגד הפתעות ושלא סתם יחרימו לך וכיו״ב.

מדובר ברחפן רציני, ולך תדע אם מחר יחליטו לסווג אותו אחרת עם הגבלות שונות בלי קשר למשקל.

איפה היו הזמנים האלה שהטסתי חופשי dji pro 4 מול ומעל מצוק הר ארבל...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...