Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני קופץ לגרמניה לסופ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לגמרי אתכם. הייתי רגיל לצאת לגיחות קצרות או לא כל כך קצרות כל 4 חודשים. נחתתי בפעם האחרונה ב-1.1.20 ומאז אני מקורקע.

לפני שבוע שחררו את איסור היציאה שהיה לי מאז מרס 2020 (עם איזה הפסקה קצרה סביב יוני 21), לא צריך לקבל פס* כדי לצאת לחו"ל. אפילו הכנתי לי כמה ימי חופש בעוד כמה שבועות. אבל באירופה הקורונה בוערת, התחושה הי שנסיון לצאת לחו"ל בעוד כמה שבועות יתבטל בגלל סגרים שצפויים להכנס לתוקף.

*לצעירים שבינינו - "פס" היה "אשור שהיה מחוץ למחנה" - פתק שאישר לחייל לשהות בחופשה או לעבור בין בסיסים. גוגל הזכיר לי שהיה קרוי "טופס 71".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, natco כתב:

שטויות זה עניין יחסי.

קח דוגמה (אמיתית לגמרי, שלולא החצי השני הזהירה שלי כבר הייתי מזמין) :

ריינאייר לוינה בסופ"ש בתחילת ינואר= 28 אירו לכיוון.

שני לילות במלון סביר במרכז וינה= 200 יורו לזוג.

כל הסופ"ש  300 יורו לזוג(נו,בלי אוכל ובזבוזים, אבל אתה מבין מה אני אומר).

טסים בחמישי בבוקר, חוזרים בשבת בצהרים. בתכלס יש טווח בטחון די מכובד.

במציאות - לואו קוסט =עיכובים = פוטנציאל לבלגן.

בדיקת PCR בוינה=100 יורו לאדם. כמעט מכפיל לי את מחיר הסופ"ש.

וזה לפני שדיברנו על איזה בלת"ם, בדמות שמישהו מאיתנו יוצא חלילה חיובי, ונתקעים בוינה לעוד שבועיים על כל העלויות הכרוכות בכך.

אם יש חוק, אז אף אחד לא "יגדיל איתי ראש", כי אני מהדור שיודע לעשות סקנדל :-P 

אגב- מי בודק את זה? משטרת הגבולות ביעד?  דייל קרקע של ראיינאייר? 

בודק את זה דייל הקרקע בצק אין.

לגבי בידוד עדיף להיתקע בבידוד בחול מאשר לגלות בארץ שאתה חיובי אחרי שהיית סגור עם עוד כ 150 איש כמה שעות בתוך צינור מעופף.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 53 דקות, sperial כתב:

התחושה הי שנסיון לצאת לחו"ל בעוד כמה שבועות יתבטל בגלל סגרים שצפויים להכנס לתוקף.

לא יהיו סגרים. צא מזה. אנחנו לא בשלטון ביבי. ראס בן אמו, גם אם מחר ימותו 10 אלף איש ואישה. לא יהיה סגר

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, DareDevil כתב:

לא יהיו סגרים. צא מזה. אנחנו לא בשלטון ביבי. ראס בן אמו, גם אם מחר ימותו 10 אלף איש ואישה. לא יהיה סגר

באירופה, לא אצלנו.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, phpclub כתב:

היום לצאת לחו"ל זה בתוספת קנס בדיקות PCR

אז נכון, זה יקר, מצד שני :

1. שנה וחצי לא טסת, תחשוב כמה חסכת עד כה

2. באמת ה 200 יורו לזוג זה מה שיעצור אותך ?

3. יש ביטוח קורונה אם תצא חיובי

4. (וזה אינדיוידואלי) בשבילי חו"ל זה חופש, זה האוויר שלי, אני כבר שנה וחצי בלי אוויר, זה לא שבעוד כמה חודשים כבר לא יהיו בדיקות, אז צריך להסתגל למצב ולאכול את הקנס.

בעבודה כל הזמן מדברים על טיסות לחו"ל, רק על העלויות של הבדיקות אכלו לי את הראש. בלי לדבר על סעיף 3. להתקע ביעד הטיסה..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, natco כתב:

3. כן,  זה מזכיר לי באמת, עוד הוצאה...  זה כבר לא 3-4 דולר ליום בטח, הא? 

לא בדקתי את זה עדיין אפילו

יש לך בחינם מכרטיס האשראי שלך,

להוסיף גם ביטוח קורונה זה עוד בערך דולר ליום.

לא ביגדיל

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 16 דקות, DareDevil כתב:

אירופה בקטסטרופה, חוץ מספרד, פורטוגל, שוודיה ועוד מישהו (בדקתי לפני כמה ימים). הרבה מדינות מתחילות להחיל מגבלות משמעותיות.

לגבי ישראל - כרגע המצב טוב, אבל הצמד טרופר והורוביץ ממש עובדים על כך להכניס הנה וריאנטים וליצור גל חמישי. הוסף את השתוללות מתנגדי החיסונים ובנית פוטנציאל לצורך בהגבלות מוקדם משהיה אפשר. כל מה שצריך הוא לדרוש מנת חיסון אחרונה בין 14 יום ל-6 חודשים לפני ההגעה ארצה.

דרך אגב, כידוע לך, מחלימים בישראל אמורים לקבל מנת חיסון בודדת. אבל סעודיה דורשת מתיירי החאג' 2 מנות, אז יש הוראה לתת ליוצאים למכה מנה נוספת. אין סיבה שישראל לא תציב את הדרישות שהיא דורשת מאזרחיה, מה גם שהיום הבוסטר מאושר ברוב העולם המערבי.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, natco כתב:

1. פחות, כי נסענו בארץ במחירים מופקעים...

2. לא המאתיים יורו כסכום שובר עסקה.

העניין הוא, ששנינו לא יכולים לברוח ממילא ליותר מסופ"ש עכשיו, אז בשביל יומיים נטו בבירה אירופית קרירה להוסיף גם את הקנס הזה, פחות מתאים. מילא אם זה מתחלק על חופשה של שבועים..

(אם אתה בגילי, אתה עוד זוכר את "מס הנסיעות"?  גם אז לא היו נוסעים נסיעות קצרות, כי אם כבר שילמת את הקנס, אז לפחות תברח להרבה זמן).

גם קח בחשבון עוד 20-30 יורו לבדיקות פה בשדה בחזור.

3. כן,  זה מזכיר לי באמת, עוד הוצאה...  זה כבר לא 3-4 דולר ליום בטח, הא? 

לא בדקתי את זה עדיין אפילו.

4. מזדהה איתך בכל מילה. גם אני סגור פה כבר שנה וחצי.

אני חא חושב שמאז השירות הסדיר היתה לי כזו "תקופת יובש".

בגלל זה חשבתי שעניין ה"72 שעות או פחות" יהיה הלייף-האק שיחלץ אותי מפה,  אחרי שהנוכרים הללו יסיימו את החגים שלהם ומשאירים את התיירנים לאנחות ולמחירי עלות.

1. זה משהו שהיה צריך לקחת בחשבון ולסרב לשלם את עמלת "ישראלים-דופקים-ישראלים-כי-יש-קהל-שבוי" , אני לא הסכמתי לסוע במחירים מופקעים..

2. זה מתחבר לסעיף 4, אני אישית צריך את האוויר ולכן מוכן לשלם את הקנס, גם אם זה לזמן קצר.

3. עלה לי ביטוח 30-40 יורו לזוג ל-5 ימים.

• אהבתי 1
פורסם

לא יודע על איזה מחנק אתם מדברים. היה אחלה השנתיים האלה בלי גיחות לחול ובלי הלחץ הזה של תגיע אלינו לאיזה חור.

בשבוע שעבר נסעתי אחרי שנתיים בדיוק (עבודה) והטיסות היו סיוט. בהלוך עם איזיג'ט לא נתנו אפילו לעמוד והגעתי מפורק לחלוטין. החזור היה עם ארקיע וכבר היה שכונה כמו שאנחנו רגילים (נוסע שמקלף קלמנטינות כל הטיסה ואנשים שקמים להכין לעצמם קפה לבד בעמדה של הדיילים). דווקא בחול הכל כרגיל.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

לגבי ישראל - כרגע המצב טוב, אבל הצמד טרופר והורוביץ ממש עובדים על כך להכניס הנה וריאנטים וליצור גל חמישי

למה אתה מתעלם מתרומתו של שר התיירות רזבוזוב שהלך על "בואו נכניס בלי בידוד תיירים עם חיסון שני גם אם עברה חצי שנה מהזריקה השנייה"?

פורסם

טעות שלי. התכוונתי לרזבוזוב. לא יודע למה קפץ לי טרופר.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

אחרי יותר משנתיים (ספט' 19') שבהם לא ראיתי כבש של מטוס ואחרי שביטלתי, ברגע האחרון, נסיעה לפסטיבל המהירות של גודווד, ביולי האחרון, ואחרי שתוכניות לטוס לחו"ל בתקופת חגי תשרי האחרונה לא יצאו לפועל, אזרתי אומץ וטסתי, עם חבר, ל-5 ימים באיטליה (ביקור במוזיאון המכוניות של טורינו וסיור פרטי ב"חדרי האחסון" של מוזיאון אלפא- רומאו).

הכל עבר חלק וללא בעיות- האיטלקים מקפידים על נהלי הקורונה השונים והכל זרם ללא בעיות.

גם הטופסיאדה לא ממש נוראית; לדעתי, היה הרבה יותר קשה למלא עצמאית את טופסי הבקשה לויזת ארה"ב, אי שם ב-08', מאשר להתעסק עם בירוקרטית הקורונה הנוכחית.

ממש הייתי צריך את הנופש הקצר הזה.

חושב ברצינות על גיחה נוספת לאיזור, בעוד שבוע- שבועיים (תערוכת האופנועים במילאנו).

עריכה אחרונה על ידי Monopusto
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...