Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת אשראי במנוי כביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני לא מעוניין עוד להיות רשום במנוי כביש 6,

נכנסתי לאתר כביש 6 הסרתי את מס' הרכב שלי אבל את הפרטים האישיים אין אפשרות להסיר, למשל כתובת, מס' אשראי לחיוב

מישהו נתקל בבעיה זו, אין בכלל אפשרות לביטול רישום, לא מעוניין שהאשראי שלי יהיה רשום שם ועוד פרטים אישיים.

שירות לקוחות לא עוזר.

אשמח לעזרה!

פורסם

נסה להתקשר מחר לשירות הלקוחות .

יתכן שהם שומרים את מספר כרטיס האשראי לתקופת  מה שמא יהיו חיובים, למרות שעקרונית הם יכולים לחייב אותך  באמצעות מכתב הביתה, אפילו בסכום יותר גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

נסה להתקשר מחר לשירות הלקוחות .

הוא כתב שהשירות לקוחות לא עוזר. 

אני הייתי פשוט מבטל את כרטיס האשראי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

נראה צעד קצת קיצוני.

חייב לומר שהיתה לי פעם בעייה של חיוב שגוי בכביש 6, הטיפול - על ידי אותו שירות לקוחות - היה מהיר ויעיל. 

לגבי פרטים אישיים - לדעתי אין כל משמעות ל"מחיקתם" מהמאגר של כביש 6. מן הסתם שמורים עם החשבוניות הישנות, ובכל פעם שתסע בכביש הם יימשכו אוטומטית ממשרד התחבורה לצורך שליחת הודעת החיוב. למעשה, עצם הנסיעה בכביש 6 או מנהרות הכרמל (שגם מופעלות על ידי דרך ארץ) מהווה הסכמה לכך שהם יקבלו את פרטיך.  וזאת בהנחה שהם אינם מקבלים את מאגר רישום כלי הרכב באופן תקופתי בלי קשר לשימוש בשירותיהם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...