אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,376 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, זקוק להמלצה עבור בת משפחה שמעוניינת בהסרת שיער בלייזר, היא קיבלה הצעות מחיר בין 14-10 אש"ח במכונים שונים. האם יש מכון מומלץ או שניתן להגיע לתוצאות טובות עם מכשיר ביתי? הדרישות הן מכשיר שיכול לעבוד בצורה יעילה ובטוחה.
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 412 צפיות
היי, הזמנתי מאמאזון ספרד פלגים לא מתאמים לרכב, הפלגים בדרך לארץ. NGK 91121 - ILKAR7J7G - הומלץ ע"י AMAZON CONFIRM FIT במקום NGK 90061 - ILKAR7F7G זה המצת הנכון לרכב ע"פ הספרות של הרכב , והקטלוג של NGK אומנם לא מצאתי הבדלים טכנים או שוני פיזי באמצעות האתר או באמצעות פירוק ILKAR7F7G המספרים באתר NGK הבדל ביניהם הוא האות F/J אני לא לחוץ לגבי הפלאגים, הם נועדו לעוד מספר חודשים טובים. האפשרויות שאני חושב עליהם כרגע: 1. שירות לקוחות אמאזון המליץ לי לדחות את החבילה, אך לא ברור לי מי השליח בארץ ככה שאני בדלימה, אולי יחזירו לאמאזון , אולי זה יקבר אצלם והם יגידו שמסרו לי את …
הודעה אחרונה מאת shimta, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היו אמורים לשים במערכת מיזוג מסוימת מאיידים בתפוקה מסויימת, שאזלו במלאי ואין צפי לחידוש מלאי. טוענים שאפשר לשים מאיידים בדרגת תפוקה אחת מתחת ולג'מפר אותם ככה שזה יהיה אותו דבר. מה זה אומר, והאם מאייד לא מוגבל לתפוקה מסויימת מבחינת החומרה שלו?
הודעה אחרונה מאת Yondalar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני מחפש שותף טכני עם ידע ב woocommerce או full stack לטובת מיזם מגניב בתחום בדיקות רכב. למעוניינים, מוזמנים לשלוח לי מייל ל [email protected]
הודעה אחרונה מאת גיאוצו, -
- 9 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
היי, חברה יקרה ובכירה רוצה לעבוד כמורה פרטית. הצעתי לה לבוא ולעבוד בחברה מסוימת למורים פרטיים, תקבל שם תלוש והוצאות כמו כל שכירה טובה. החיסרון, שכר נמוך יותר. היא לא מעוניינת ורוצה להיות מורה פרטית עצמאית (כמו כל סטודנטית שרוצה כמה שקלים מהצד). הבחורה בסך הכל מאוד הגונה, ישרה וסולדת מכסף שחור. נכון, כולם עושים את זה ולמס הכנסה לא אכפת מסטודנטית שמכניסה 2000, 3000 או רחמנא לצלן 4000 שקלים בחודש, אבל בכל זאת היא מעוניית לעשות הכל לפי הספר. אציין שאין לה שום הכנסה נוספת לרבות מלגות וכו'. השאלות הן: 1. אילו הפרשות היא חייבת לשלם לעצמה ואיך משלמים אותן (או למי)? 2. אילו הפרשות מומלץ לשלם לעצמה? (אם היא מלמדת בביתה או באיזו ספריה, אז נניח בי…
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הוציאו לי את הנשמה! הבוקר הצטרפתי לאינטרנט הוט דרך אתר הבית שלהם, יש מבצע לסטודנטים. בסיכום העסקה שקיבלתי למייל המחירים שונים לגמרי וגבוהים מהפרסום. אחרי כ-10 שיחות, ״מנהלת״ סידרה לי את המחירים, אבל עדיין גבוהים מהפרסום! נמאס לי לרדוף אחריהם, אני רוצה לשלוח מכתב קצר ולעיניין עם מה שפירסמו, מה שבפועל נתנו בצורה שגויה ובקשה לתקן במיידית מחירים, ובמידה ולא אגיש תביעה. המטרה שיתקנו את המחירים, אין לי חשק להגיע באמת לתביעה (רק אם לא תהיה ברירה) איך לנסח נכון את המכתב? לשלוח למייל/פקס? אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת o_prime, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ערב טוב. חשקה נפשנו בהליכון. לבית. ישמש להליכה, גם אולי לריצה (לא אולי). משקל הצועד הכבד ביותר יהיה 100 קג' (אם זה משנה). קשה לי להעריך כעת שעות שימוש שבועיות (עתידיות). איני מכיר את התחום, ראיתי שקיימים באורכים שונים. מן הסתם גם הספקי מנוע שונים. תצוגות שונות. יש שמשתפעים להקשיית ההליכה. יש שמודדים דופק (זה חיוני ?) על מה ניתן להתפשר ועל מה לא ? פירמות ידועות ? מומלצות ושלא מומלצות ? יש לזה תחזוקה שוטפת ? (שניתן לעשות לבד). שירות תקלות ? (יבואנים / נותני שירות מומלצים וכאילו שלא). ממה (או ממי) להמנע בכל מחיר ? בכוונה איני נותן תקציב מדוייק. איני יודע אילו תכונות תכנסנה במסדגת ואילו תחרוגנה ממנו. אבל אם נת…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
רוצה לרכוש סאונד בר לסלון עם סאב, קראתי וראיתי מספר ביקורות, יש שני פיינליסטים. Yamaha yas209 Lg sl9y תובנות, הצעות יתקבלו בשמחה.
הודעה אחרונה מאת bjlb, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מדובר בשעות מסוימות שאני נוהג ולא רואים שום דבר גם במהירות מאוד איטית. אני מוריד מהירות לפחות ל-20 קמ"ש מהחשש שיש הולך רגל שאני לא רואה שחוצה במעבר חציה. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
לפני מספר חודשים ראיתי את הסרטון הזה: אני מכיר ואוהב את הסדרות שלהם, ניראות לי אמינות והגיוניות והן למטרה טובה: איכות הסביבה וחיסכון ללקוח הממוצע שלא מבין שמושכים אותו באף. הסדרה היא אמנם בגרמנית, ולמי שלא דובר ת'שפה (רובנו הרי כן), אסכם ואגיד שהפעם הסדרה עוסקת בהנגשת החומר ללקוח, צביעתו בצבעים מושכים, שינוי אריזתו והגדרתו למרות שהכל-בא-מאותה-החבית וכו' וכו', כל השקרים הקטנים של ענקי התעשיה שיעשו הכל, כולל למכור את אחותם הצולעת לטאליבן, לרמוס את איכות הסביבה, לזהם, למנוע מידע מהלקוח ואפילו לשקר, רק בכדי להציג רווחים גדולים יותר ולהתחרות במיתחרה ולהראות לו מה זה. הכל על חשבון הצרכן, שמה לעשות - הוא לא תמיד הצרכן הנבון. השבוע יוטיוב הקפיץ לי…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
הייתי רוצה לבצע חיבור זמני של טוש שמתקלחים איתו לברז כיור שבו יש מים חמים וקרים. חיבור ישיר לא עובד, מישהו מכיר דרך לחבר אותם? מצ"ב התמונות.
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
הכי חשוב זה אמינות+אחריות, ומידה שתתאים למטבח שלנו (נישה ברוחב 80 ס"מ). עדיפות למקפיא תחתי אבל לא חובה. כל השאר גמיש רצח. אני יודע שיש 'מקררי מדבקה' כאלו, ששמים מקדימה לוגו של X ובתכלס הם עם חלקים תחת. מעדיף להמנע מכזה אם אפשר. תקציב גמיש 2,000-5,000 +-, לא מחפש פיצ'רים מיוחדים, רק רוצה שיחזיק בלי בעיות סד"ג של 6 שנים (והלאה במידת האפשר, כמובן). גר באזור עמק יזרעאל, חשבתי לבדוק בחנויות ביקנעם/חיפה, לא פוסל מקום אחר אם יש משלוח וכו'. המלצות?
הודעה אחרונה מאת gilcom, -
מדד תשומות הבניה 1 2
מאת shimta- 14 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני אומנם לא רכשתי דירה, אבל תוהה איך זוגות צעירים שמתחו את עצמם, וגרדו את כל החסכונות שלהם לרכישת דירה על הנייר יכולים להתמודד איתו, מדובר בסכומים לא זניחים בכלל, על יתרה לתשלום לקבל בסכום של 1.25 מיליון , הם יצטרכו לשלם כמעט 40 אלף ש"ח, רק על החצי שנה הזו.
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
שנים היתה לי מדפסת לייזר שחור לבן שהיתה שימושית בתקופת הלימודים, ונשארה אחרי כדי להדפיס פה ושם דף בשביל איזה ארגון שלא מסתפק בתמונה, מייל וכו׳. במעבר הדירה נפתרתי ממנה, היא היתה ענקית ומיושנת ולא היה טעם להעביר אותה. אבל עכשיו שוב עולה הצורך מידי פעם להדפיס פה ושם משהו, ונמאס לי לרוץ להורים, חברים, שכנים, אנשים זרים ברחוב (סליחה, יש לך מדפסת כדי להגיע לבאר שבע?) אז מה הפתרון? יש מדפסות זולות, הזרקת דיו קטנות ומינימליות, אבל החשש שלי הוא שאחרי כמה שבועות ללא עבודה, הדיו יתייבש ולא ידפיס כשיהיה צורך, שלא לדבר על עלות החלפת קסטה. ויש מדפסות לייזר פשוטות (לא צריך צבע). הן יקרות יותר אבל נראה לי שהעלות תתקזז עם הדיו (טונר זול יותר מקסטות,…
הודעה אחרונה מאת teyal, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי בסוף ספטמבר השנה 10 דלתות פנים באחת מחברות הדלתות הגדולות בארץ בעלות של כ-19 אש"ח כולל מע"מ מדידה, התקנה, הובלה, צוהרים ידיות כו'. במעמד ההזמנה ציינתי במפרוש בפני המוכר שאת הדלתות אצטרך רק באיזור ינואר 2022. המוכר אמר שאם ארצה שהמחיר ישמר, עלי לשלם את מלוא הסכום בעת ההזמנה ולא מרגע ייצור הדלתות. שילמתי את מלוא הסכום תוך שבוע ימים מרגע קבלת המחיר כיוון שהיה ברור שהמחירים יעלו בהמשך הדרך. הזמנתי גם בתקופת החגים כשהיו מבצעים. היום התקשר אלי המוכר, אמר שממחר בצהריים יש עליית מחירים של 250 ש"ח לדלת ועלי להזמין מודד ולצאת לייצור הדלתות/לספוג את עליית המחירים/לבטל הזמנה. כמובן שאין לי יכולת להזמין מודד כיוון שאין עדיין ר…
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, אני מעוניין לקנות PS4 משומש לצורך תרומה, האם יש הבדל משמעותי בין הגירסה הרגילה לגירסת הפרו מלבד תמיכה ב- 4K ? באינטרנט לא מצאתי הבדל רציני מלבד תמיכה ב- 4K הסתכלתי באתר יד 2 ולפי התמונות רואים שיש מכשירים במצב טוב, אבל זה מוצר אלקטרוני ואני לא יודע האם עבר נפילה או התעללות אחרת. יש דרך לבדוק מבלי לפתוח את המכשיר? לגבי פתיחת חשבון ישראלי או אמריקאי יש הבדל בכמות המשחקים או התכנים? ממה שאני יודע בפתיחת חשבון ישראלי יש אפשרות לקנות בארץ GIFT CARD בבאג, אייבורי וגם מנוי PLUS ללא הכנסת פרטי אשראי. זה מעולה בשביל בקרה להורים שלא מזינים את פרטי האשראי ואז יש הוצאות מיותרות. אתם בטח שואלים למה לא כבר לקנות PS5? אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף וזה רק לצ…
הודעה אחרונה מאת ANUTKK, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום, ראיתי את הפטישון הבא: https://www.homecenter.co.il/hammerhead/product-page/32845 אשמח לשמוע ביקורות עליו
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
סטריפ לד IAL (אינדיבידואלי אדרסבל) מת אחרי יום והפסקת חשמל אחת. מבקש עזרה מאלקטרונאי הפורום באבחון.
מאת natco- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבן הצעיר ואני בנינו לו שולחן גיימינג (של 2.5 מ' אורך ). שילבנו בתוך הפרופילים פסי לד מסוג WS2812B, שהם כידוע INDIVIDUALY ADDRESSABLE. הפס רץ עם בקר SP110E פשוט ועם האפליקציה של HUE LED. ספק כח 5V 2A של טלפון LG... סך הכל 5 מ' פס בצפיפות של 60 לדים/מטר. הרצנו את הפס כמה שעות לפני ההתקנה ורץ תקין. אחר כך חיברנו שני חצאים של הפס (פעמיים 2.5 מ'...) ראש לראש (לד ראשון ללד ראשון) ושניהם ליציאה של הבקר. הרצנו עוד איזו שעה, ורץ תקין. מרוצים מההישג, הדבקנו את הפסים בתוך הפרופילים, שמנו כיסויים, הילד צילם לחברים סרטונים מעוררי קנאה, הכל עובד. בלילה הפסקת חשמל, אחריה הפס לא נדלק (ליתר דיוק נדלק לד אחד-בירוק). החלפנו ספקי כ…
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 23 תגובות
- 4 אלף צפיות
יוצא שכל סוף חודש נשאר לי לא מעט מהתןביס, ותהייתי האם אפשר למצא מקום שמוכר בשר(סטייקים) ואפשר לשלם שם בתן ביס? אז כן אפשר להשתמש בשופרסל- אבל לקנות שם בשר זה לא רעיון הכי טוב... האיזור שרלוונטי עבורי הוא איזור חיפה-קריות
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נקראתי לדגל למצוא את המדריך הפעלה אבל יותר חשוב לתקן את הבעיה עם המקרר שמוציא קרח בחלק של המקרר. בחלק של הפריזר הכל תקין כפי שזה נראה כרגע אני הבנתי שעשו ניקוי לפני בערך חודש ועכשיו יש קרח במקרר. התצוגה נדפקה לחלוטין וקשה לי לדעת מה בדיוק הטמפרטורה הנוכחית. בהתחלה זה היה רשום עם power cool/freeze אבל ביטלתי את זה ליתר ביטחון ונראה מה יהיה. מצ"ב את הפרטים של המקרר הזה
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היכן ניתן לבצע בדיקת קורונה בורשה לפני חזרה לארץ?
הודעה אחרונה מאת yb, -
הפילו עליי את התפקיד לבדוק את כל האישורים לכולם. מה אני צריך לבדוק ואיך בודקים? דרך האפליקציה של התו הירוק או שיש אפליקציה אחרת? טיפים, המלצות וכדומה יתקבלו בשמחה.
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
חמאה - מדוע ההבדל בין מזרח למערב ? מאז התחיל יבוא החמאה לארצנו, שמתי לב להבדל גדול בין חמאה "מערבית" ו"מזרחית". מערבית - בעקרון מערב אירופה וגם ישראל מזרחית - מזרח אירופה. אני לא מדבר על טעם וצבע אלא על קשיות. החמאה המערבית קשה. החמאה המזרחית רכה. בשני המקרים מדובר על 82% שומן או קצת יותר. אז מדוע ? והאם זה אומר שבפעם הבאה שאכין קרואסון ביתי - עדיף לי חמאה "מזרחית" למילוי ? …
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עשיתי העברה של 3400 ש"ח מהחשבון שלי לחשבון של הוועד. בפועל העברתי בטעות לחשבון הישן של הוועד (חשבון פעיל אבל לא בשימוש). בעלת החשבון טוענת שהיא מבולבלת לא יכולה לעשות כלום. הבנק אומר שרק בעלת החשבון יכולה לטפל בזה. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הכוונה למאגר פרוייקטים של תמ"א 38 שמתחילים תהליך בניה בפועל, לא כאלו ששרויים בשלבי המכרזים/בירורים. מכרה לפני מעבר דירה והיתה רוצה לדעת אם יש ממה לחשוש באיזור שאליו היא עוברת. תודה נרגשת מראש 🙏
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
אז נמאס לנו מיס ולי נמאס להוריד סדרות והחלטנו לתת ניסיון של חודש לנטפליס. באתי בהתלהבות לאישתי ואמרתי התחברנו בואי נעשה סיבוב, נראה על מה מדובר אז; the big bang theory אין shameless אין jack rayan אין the last ship אין everybody loves raymond אין ballers אין ועוד כמה סדרות שאנחנו צופים בהן חסרות. קיצור, מה אני מפספס? מה טוב בשירות שלהם?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זוגתי עוברת בשעה טובה לסטודיו חדש ואחד הדברים שצריך לטפל בהם הוא מערכת הסאונד. בשיעורים לרוב מדובר על מוזיקת רקע שקטה יחסית, היא מדברת תוך כדי ההדרכה ללא הגברה והחלל אימונים עצמו מלבני כ60 מ"ר (8.2 על 7 בערך) וממוקם בבניין משרדים שקט. המוזיקה מופעלת מלפטופ ואני רוצה רמקול בכל פינה בחלל. כלומר, 4 רמקולים סה"כ. יש מוניטורים נחמדים עם הגברה פנימית שנשמעים מעולה (יש לי ניסיון ממש טוב עם EDIFIER), הבעיה שהם באים זוג. אני פוחד שפיצול היציאה בלפטופ לשתי יציאות 3.5 ממ תפגע אנושות באיכות. אני צודק או שאין סיבה לדאגה? אם הפיתרון של פיצול היציאה לא טוב, מה הפיתרון הנכון? אינטרפייס כלשהו? מיקסר? ד"א העדיפות היא לרמקולים חוטיים ולא בלוטות' למיניהם כדי לצמצם את הסיכ…
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר טוב, קרוב משפחה משכיר דירה כשנתיים למישהו. השוכר שקיבל התרעה מראש כדין על פי החוזה לפינוי הדירה ועדיין מסרב לפנות בתאריך שהחוזה מסתיים ומוכן ללכת לבית משפט על זה (בנוסף לזה צבר לו חובות) האם יכול להיות מצב שבו בית משפט אומר לבעל הדירה אתה לא יכול לפנות אותו? האם בעל הדירה חייב לספק סיבה הגיונית לפינוי אפילו שהכל על פי החוזה? השוכר ידע מספיק זמן מראש על הרצון של המשכיר לפנות את הדירה ועדיין לא פעל כדי למצוא מקום אחר.
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
לפני הכול אני אפתח בדיסקליימר - אני לא מחפש להתעלל בחיות או להסב להן שום נזק, ומעולם גם לא עשיתי את זה. אני גר בבניין מגורים עם מתחם דשא גדול צמוד לבניין ויש לנו שני שכנים שמפזרים אוכל לחתולים בכל המתחם של הבניין, משאירים קרטונים ברחבת הכניסה לבניין ואפילו מחוץ לדלת עצמה ובתוך חדר הזבל. הדבר מוביל לזוהמה ענקית הכוללת שתן וצואת חתולים בחדר זבל, חתולים משוטטים בתוך חדר הזבל ואפילו בלובי וחדר המדרגות של הבניין (לעזאזל, אני גר בקומה חמישית ומסתובבים לי חתולי רחוב מייללים בקומה!). לצערי הועד לא עושה שום דבר והתייאש מאותם דיירים, משיחה עם השירות הוטרינרי בעיר הם טוענים שמותר להם להשאיר אוכל יבש לפי חוק למרות שהם גם משאירים להם אוכל רטוב כמו נקניקיות ודברים אחרים ואחת השכנו…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
ניסתי למצוא מכונה בכוחות עצמי והיצף הדגמים לא מאפשר באמת למצוא, בניגוד להמון מוצרים אחרים שאפשר לבדוק את טיבם במכונת כביסה אי אפשר לבדוק את האספקט הכי חשוב לי (שקט) אז אני מנסה לפנות לחוכמת ההמונים פה ואולי מישהו יוכל לכוון לדגם שקנה והוכיח את עצמו. בגדול מחפש מכונה לא גרמנית בתקציב של בין 1000-2000 שקטה עם דירוג חשמל סביר
הודעה אחרונה מאת r.e.g.e.v,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- Be roo
- EvGriga
- אליה
- 123Shmuel
- Ido.G
- Pika007
- Matan1515
- garicho
- yoni162
- gadik6
- Liquidator