Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מת על הסיפורי גבורה האלה.

אמא שלי אמרה בדיוק את המשפט האחרון שלך רק על אמנה והיום היא מתחרטת.

המקרר הקודם שרד כמעט 3 עשורים, הנוכחי היה צריך 3 ביקורי טכנאי בעשור אחד, כולל החלפת מדחס חודשיים לאחר תום האחריות.

זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר כאן.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לי אמנה אמריקני, תוצרת פיצבורג או פנסילבניה, בן שלושים פלוס. סבל מהצטברות קרח מדי פעם אבל חוץ מזה פנתר.

איך שהוא מסיבה לא ברורה קיבלנו במתנה מקרר חדש, מדבקה סינית גנרית שנמכרת תחת לפחות 4 שמות שונים. אני אפילו לא זוכר מה המדבקה אצלי. עובד כבר שנתיים בלי טענות למרות המראה השברירי של המדפים והמגירות. האמת? אני מופתע.

נקודה כללית לגבי מקררים: מקרר גדול אמנם נוח יותר לאחסון כלים גדולים, אבל גורם גם לכל מיני דברים להצטבר ולהיעלם - המקרר הנוכחי ממש קטן, רואים הכול, קל לנקות והתחלופה של האוכל הרבה יותר מוצלחת. בעידן הנוכחי שבו הכול נגיש בסופר הקרוב, אין צורך לצבור מלאי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעניין גודל המקרר אני לא מסכים איתך.

הכל תלוי בכמות הסועדים ותיאבונם.

קניתי את המקרר הכי גדול שנכנס למקום המיועד לו, ועדיין כל יומיים ( גג ) אני בסופר עם רשימה ארוכה.

מחסלים הכל, ולא נזרק שום דבר/ לא הולך לאיבוד בתוך המקרר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לבינתיים אני לא מצליח לפלטר את המידע למשהו שאני מבין איך להשתמש בו...

אנסה שאלות ספציפיות:

1. האם יש לכם המלצות על חנות טובה באזור חיפה/יקנעם רבתי ?

2. יצרנים שאתם ממליצים עליהם (כרגע: שארפ, בלומברג)

3. האם עלי להעדיף תא הקפאה עליון מבחינת אמינות?

מתכנן לרכוש בשישי הקרוב. כרגע מסתמן שאלך למתחם 'ביג' חוצות המפרץ אבל אני פתוח להצעות.

תודה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יוחננאור,

תקנה את זה עם האחריות הכי שלמה וארוכה. לא 1+121651651 אלא אחריות מקיפה ל5-7-10 שנים.

לאמא שלי יש האייר 953. תוצרת תאילנד. עלה 3100. הגיע עם 7 שנים אחריות מלאה. אצלה 3 שנים וטפו טפו טפו.

שמעתי דברים טובים גם על היטאצ'י - אבל הוא פחות VFM.

מבחינת מקומות לקנות, אריה חשמל בחיפה. תקנה בטלפון/באתר. אין יותר זול ממנו באזור 04. אם יש, תתקשר ותגיד לו, הוא כבר יירד.

[כשקנינו חשמול לדירה, היה מצחיק איך סוכנים פה בBIG (ק.אתא) הגיבו למחירים אצלו].

משכנתא זה קל

פורסם

איפה היית עד עכשיו!?

אחלה אתר, מבחר ומחירים טובים, המלצה נהדרת!

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מוסיף המלצה על אריה חשמל. אמנם החנות בעיר נראית כמו הצרות שלי, אבל המחירים מספר אחת וגם השרות סבבה.

דרך אגב, לי יש אמנה (אמריקאי) עם מקפיא תחתון (ולא משנה מה יהיה המקרר הבא - יהיה מקפיא תחתון) עשר שנים, הלך כרטיס לפני כשנתיים. למזלי חמי טכנאי, עלה לי 400 ש"ח.

ולהורים שלי שהמלצתי גם אמנה, הלך המדחס חודש אחרי גמר האחריות.

פורסם

כרגע ההיטאצ'י הזה על הכוונת.

מה שכן יש לי בעיה עם המידות, על המקרר הנוכחי שלנו רשום שהנפח קירור (תא מרכזי נטו) הוא 450 ל', בכל המקררים ברוחב 75 סמ שאני רואה הנפח הוא 300-350~.

אני מניח שמדובר בהבדלים בין שיטות מדידה? לא הגיוני כיווץ של 100 ל' רק עקב הבדל טכנולוגי... נכון?

פורסם

במרחב יש עוד כמה מידות שיוצרות נפח ;)

אגב, אל תקנה במחיר המבוקש אלא רק במכירה אישית! (תציע הצעות).

משכנתא זה קל

פורסם

במקרה ופספסת: רשמתי שבכל המקררים שראיתי יש הפרש של 100ל' ומעלה.

המקרר שלי לא גדול במיוחד,

כך שלא מדובר בהפרש גובה/עומק.

או שפנים המקרר המודרני התכווץ בגלל עניניים שקשורים בטכנולוגיה/סידור,

או שהמדידה השתנתה.

פורסם

עדכון:

עשינו סיבוב ב6 חנויות היום.

ההיטאצ'י נפל: הנפח הפנימי שלו קטן, כנראה בעקבות העומק המצומצם יחסית (75 כולל דלתות). הוא דווקא עשה רושם די איכותי, החלוקה הפנימי שלו סבבה לגמרי, בהחלט ממליץ לבדוק אותו למי שמחפש.

לדאבוני המקרר היחידי שממש נתפסנו עליו הוא של LG - לדאבוני כי א. הוא הכי יקר ו-ב. בזאפ יש כמה ביקורות על אחים שלו שעושים הרבה רעש וזה מטריד.

המקרר: LG GM749RSC , מאוד (מאוד!) מרווח פנימית - הכי מרווח שראינו (430 ל' נטו, כמעט כל השאר היו באזור ה350+-), תודות לעומק וחלוקה נוחה. מקפיא תחתון עם מגירות ב'שליפה אוטומטית' (עם פתיחת הדלת), הדלת עבה ויש בה הרבה מקום ופתרונות אחסון נוחים, 10 שנות אחריות.

החסרונות- העומק שלו גדול ולכן לא יתאים לכל אחד, אצלנו הוא יחרוג מהנישה אבל נראה שלא יותר מדי וזה בר ביצוע. הגובה שלו נמוך עבורנו (174, יש מקום לכמעט 190) ולכן זה בזבוז של נפח לשווא - ומנגד לא מצאתי מקרר עם נפח עדיף ככה שזה 'חסרון וירטואלי' (חסרון, אבל לא באמת קיימת אלטרנטיבה עדיפה), וכמובן המחיר סגירה שהוא יקר יחסית לשאר הדברים שראינו: 6300 כולל משלוח, לא זול בכלל.

היה מקרר נוסף, SAMSUNG RT53H6300S. תא הקפאה עליון עם חלוקה ממש מטופשת (יותר נכון כמעט ללא חלוקה), עם נפח כמעט כמו ה LG. דלת פחות נוחה, קירור תחתון פחות נוח, חלוקה פנימית פחות נוחה - אבל גם 10 שנות אחריות והפרש של 2,000 ש"ח במחיר... כרגע נוטה לכיוון הLG כי בתכלס זה לא שיש בעיה תקציבית או משהו, והוא היה יותר טוב כמעט בכל פרמטר אז יאללה פאק איט.

האם יש למישהו נסיון עם LG?

פורסם (נערך)

אוקיי אז החיפוש עקב מידות אופטימליות יותר עבור הנישה אצלנו הוביל אותי למתחרה אחד:

BEKO DN156720T, תא הקפאה עליון.

הוא גבוה יותר (185) ופחות עמוק (78 סמ, לעומת 88 בLG). הנפח דומה לLG, עם יתרון קל לטובת האחרון.

גם הוא עם 10 שנות אחריות.

הוא מן הסתם פחות נוח: תא קירור עליון, דלת פחות 'חכמה' מבחינת חלוקה. אבל ההפרש במחיר ענק: 3500 לעומת 6300, קרוב ל3K.

מציין שלא ראיתי אותו במציאות.

לא ציינתי משהו חשוב, אבל הטווח הממש ארוך לא חשוב לי במיוחד - אני מאמין שתוך פחות מ10 שנים אנחנו נעבור דירה, כשזה יקרה אנחנו לא ניקח איתנו את המקרר כי המידה הצרה הזו מפגרת. אם הייתי מכוון לטווח ארוך לא הייתי מתלבט בכלל והולך על הLG בגלל הנדסת האנוש.

אשתי, היחידה בתכלס שפותחת את המקרר (כן כן אני מפונק, זה ידוע) טוענת שממש לא מפריע לה קירור עליון.

התלבטות.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

אם זה עוזר איכשהו, קנינו LG לפני שבוע, דגם יותר גדול מזה שאתה מכוון אליו. קראתי את הביקורות בזאפ על הרעש אבל לאמא ולאחות של אשתי יש מקררי LG והן מרוצות. כמובן שאי אפשר לתת חוות דעת משימוש של כמה ימים אבל לא מורגש רעש יוצא דופן.

• תוכן חדש...