Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ, ראינו את ה8620 אבל הוא עולה 8K.

ה8520 אמור להיות זהה רק נמוך יותר ב10 ס"מ ועולה 5K.

מישהו מכיר את ה8520? יש פה אנשים שעובדים בחנויות מכשירי חשמל?

משכנתא זה קל

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השנקל הקטן שלי:

כשחיפשתי מקרר, המקררים בעלי פתח מקפיא תחתון שהכי הרשימו אותי מבחינת איכות הרכבה, חלוקת תאים, פיצ'רים והכל ביחס למחיר היו של LG.

בגלל המידה הבעייתית במטבח שלי, החלטתי לרכוש מקרר זול יותר עם פתח עילי. לא ראיתי לנכון להשקיע הרבה במקרר שלא ימשיך איתי הלאה (מידה מטופשת).

ממליץ לך לבדוק גם אותם.

לגבי SHARP:

הקודם שלי היה שארפ, ואני מזהיר ומפציר בך - תבדוק טוב שזה אכן SHARP ולא מותג טורקי עלום כלשהו עם מדבקת שארפ. מסתבר שיש להם איזה קטע כזה... זה מה שהיה אצלי בבית, והוא היה מאכזב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
ממליץ לך לבדוק גם אותם.

LG עם 4 דלתות הכי זול עולה 10,890. יותר מכפול!

משיחה עם ראלקו, מדובר על SHARP תוצרת תאילנד.

משכנתא זה קל

פורסם

Fitch, ה8520 כמובן קטן יותר קח את זה בחשבון. אני אומר כל יום תודה על זה שהעדפתי מקרר יותר גדול. ביחוד שמדובר הקנייה לשנים קדימה. אצל הורי השארפ סוגר את שנתו ה10.

פורסם

בהתחלה בכלל חשבנו על האייר 456 שהוא 478 ליטר. השארפ הזה 565 ליטר ואפשר להפוך חצי מהמקפיא למקרר גם כן. לדעתי יספיק.

משכנתא זה קל

פורסם

שארפ מכרו את חתיבת המסכים שלהם לחברה סינית ‚ אבל המקררים שלהם ! כמו בכל חברה יש שארפ יפן ‚ שארפ אירופה ושארפ שמיוצר במלזיה ‚סין טיוואן ‚ גם לבוש יש מדיח טורכי ב-1900 ש"ח ומדיח גרמני ב-4000 ש"ח .

ראלקו מחזיקים חנות עודפים ותצוגות ‚ קנינו שם מקררים לכל המשפחה ויחסית בזול ומאוד מרוצים :

http://www.sharp-israel.co.il/%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8%D7%99%D7%9D

:fadein:
פורסם
גם אנחנו בכיוון של Haier 456, שהוזכר כאן בשרשור. למישהו יש רשמים לגביו או לגבי החברה?

אחלה חברה, שים לב שמדובר על מקרר קטן יחסית.

משכנתא זה קל

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הקפצה קטנה:-)

מחפשים מקרר לאחותי, יש צורך במקרר גדול יחסית וחושבים ליקנות שוב מקרר LG כמו שההורים קנו אבל בגירסה גדולה יותר GM849.

אבל רגע ליפני שסגרנו ראיתי את המיבצע של BEKO- מעניקים 6 שנות אחריות מלאה בנוסף לשנה של היצרן, כלומר 7 שנות אחריות מלאה כולל הכל!

אז מה הקאצ'? כי ראיתי עכשיו את המקרר בגודל דומה בLASTPRICE ב3600 כוללה מישלוחה(במחסני חשמל כ250 מישלוחה).

https://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=28231

האם שווה להוסיף 3000 שקל לטובת הLG? בינתיים כמעט חצי שנה ואנחנו מרוצים מהLG בגירסה GM-769RWC אבל מפחד מאמינות הכרטיס האלקטרוני/חשמל כי רק מנוע המדחס מקבל 9 שנות אחריות בLG.

פרט חשוב: כרגע יש להם מקרר BEKO יקר שקנו לפני כ8 שנים שהוא דלת ליד דלת, היא ממש לא מרוצה כי המקרר לא שומר טוב על המזון והירקות כל הזמן מתקלקלים מהר ובקיצור לא שומר על טריות המזון וממש לא נוח לשימוש, האם בעיה כזו היא ביגלל שזה SIDE BY SIDE או שככה זה בBEKO?

בקיצור המזון מיתקלקל אבל המקרר לא חח.

%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94%20%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%AA%20%D7%91%D7%A7%D7%95%207%20%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D%201.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לך על האחריות הארוכה, זה לא אותו מוצר מלפני 8 שנים. גם על LG תמצא לא מעט תלונות.

בלאסט פרייס כדאי לברר את המחיר הסופי טלפונית.

פורסם (נערך)

יש לי כבר שנתיים מקרר כמעט זהה לדגם הזה של Beko, רק שאצלי הוא עם מדבקה של Bloomberg.

http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=834159

בזמנו שילמתי עליו קצת פחות מ 5 אלפים שקלים.

אני מרוצה מאוד גם מהחלוקה הפנימית, מרמת הרעש, מהשמירה על המוצרים. יופי של מקרר במחיר מעולה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באמת היתלבטות קשה, מצד אחד אם הבקו אכן ישמור טוב על המזון אז זה מצויין כי אפילו בלי האחריות זה חצי מחיר מהLG בגודל זהה ופשוט אפשר ליקנות עוד אחד עוד כמה שנים שלבסוף יהיה טוב ואמין מLG בת 6.

מה גם שהמקרר של בקו במחסני חשמל הוא 5000 שקל ופיתאום בLAST יש קארנבל פורים ו25% הנחה על דגם הנירוסה וזה כולל מישלוח וממש גורם להיתלבט.

תגידו- כדאי לחכות אם הרכישה ליקראת מבצע פסח? כי את הLG שלנו קנינו באוקטובר 2016 והיום חצי שנה אחרי המחיר לא ירד ולא רוצה להרגיש פראייר שפיתאום לפסח יצאו אם הנחות/מתנות/הארכת אחריות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...