Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי חשוב זה אמינות+אחריות, ומידה שתתאים למטבח שלנו (נישה ברוחב 80 ס"מ). עדיפות למקפיא תחתי אבל לא חובה. כל השאר גמיש רצח.

אני יודע שיש 'מקררי מדבקה' כאלו, ששמים מקדימה לוגו של X ובתכלס הם עם חלקים תחת. מעדיף להמנע מכזה אם אפשר.

תקציב גמיש 2,000-5,000 +-, לא מחפש פיצ'רים מיוחדים, רק רוצה שיחזיק בלי בעיות סד"ג של 6 שנים (והלאה במידת האפשר, כמובן).

גר באזור עמק יזרעאל, חשבתי לבדוק בחנויות ביקנעם/חיפה, לא פוסל מקום אחר אם יש משלוח וכו'.

המלצות?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק בדילמה רוחב כ 80 וגובה עד 1.80. כ 520 ליטר

בדקתי קצת, מקפיא עליון , ועומדים על הפרק:

בטווח 3000-4000 ש"ח.

א - מקרר HAIER דגמים HR954 - HR953

ב - SHARP מסדרת CLASSIC דגמים SJ-P70 - SJ2266

על ה הייר - לא מצאתי רשמים שליליים, ובשארפ, ככה ככה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הבעיה עם שארפ (ולא רק), היא שאני לא בטוח מה אני מקבל.

המקרר הנוכחי שלי הוא של שארפ, היתה לו איזו בעיה לפני שנתיים, הטכנאי אמר לנו שזה מקרר מדבקה - שארפ מקדימה, בולשיט מאחורה.

אז איך אני יודע האם מה שאני מקבל זה כן/לא חתול בשק?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

המקרר הנוכחי שלי הוא של שארפ, היתה לו איזו בעיה לפני שנתיים, הטכנאי אמר לנו שזה מקרר מדבקה - שארפ מקדימה, בולשיט מאחורה.

מסתכל מה רשום עליו.

בארץ חלה חובת סימון מוצר עם ארץ הייצור שלו. זה חוק. המדבקה או התווית נמצאים או בתוך חלל הקירור על אחת הדפנות, או מאחור. בכל מיקרה רשום גם על האריזה עצמה.

אם לא רשום - אל תיקנה.

פורסם

אם אני זוכר נכון באגירה כתב פה על מקרר אמנה שהוא קנה והיה כתוב עליו "פראודלי מייד אין דה יו אס איי" כשבפועל הוא מיוצר כולו ע"י מחיקנים וההרכבה סופית היא בארה"ב מה שמקנה להם את הזכות להיות גאים שהם סגרו את הבורג האחרון בדלת.

פורסם

להורים שלי, לאחותי, להורים של אשתי ולנו יש מקררי שארפ. שלנו בן בערך שנה וחצי, של ההורים של אשתי בערך 5 שנים ושל ההורים שלי ושל אחותי יותר מזה (לדעתי בסביבות ה 7 פלוס שנים).

לאף אחד מהם לא היתה תקלה אף פעם (טפו טפו טפו, מחר בטח כולם מתקלקלים :) )

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני יודע שיש 'מקררי מדבקה' כאלו, ששמים מקדימה לוגו של X ובתכלס הם עם חלקים תחת. מעדיף להמנע מכזה אם אפשר.

כשקניתי פעם מזמן (10 שנים בערך...), מותגי המדבקה היו Amana (מה שלא מיוצר בארה"ב), LG ועוד.

מותגים עם ייצור עצמאי היו Sharp ו-Samsung.

מה קורה היום, אני לא יודע, אבל אין בעיה לגגל למי יש מפעל לייצור מקררים ולמי אין. במקררי OEM, גם אפשר למצוא דימיון בין דגמים של מותגים שונים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לעניין האייר,

סדרת אינוורטר מצויינת וגם זוכה לתשבוחות. להגיד שזה ייצור סיני במפעל סיני ולכן לא קונים זו הגזמה פראית. יצרן המקררים הגדול בעולם אם איני טועה ויש מניופאן,או לפחות היו,שבע שנות אחריות מלאה.

לא הייתי מתלבט אם הייתי מוצא דגם התואם את צרכיי.

פורסם
לעניין האייר,

סדרת אינוורטר מצויינת וגם זוכה לתשבוחות. להגיד שזה ייצור סיני במפעל סיני ולכן לא קונים זו הגזמה פראית. יצרן המקררים הגדול בעולם אם איני טועה ויש מניופאן,או לפחות היו,שבע שנות אחריות מלאה.

לא הייתי מתלבט אם הייתי מוצא דגם התואם את צרכיי.

כמובן שאני מכליל. זה שמדובר ביצרן הכי גדול בעולם לא אומר אוטומטית שהתוצרת שלו המיובאת ארצה היא גם טובה.

אני שמעתי שהיא לא. גם יוטונג הוא יצרן האוטובוסים הגדול בעולם, אבל זה לא אומר שהאוטובוסים שלו טובים במיוחד, כן?

אבל, זה היה מזמן כאשר עשיתי את הסקר שלי וכאמור רכשתי לבסוף את השארפ. יכול להיות שהיום התוצרת שמייבאים טובה יותר.

פורסם (נערך)
כשקניתי פעם מזמן (10 שנים בערך...), מותגי המדבקה היו Amana (מה שלא מיוצר בארה"ב), LG ועוד.

מותגים עם ייצור עצמאי היו Sharp ו-Samsung.

מה קורה היום, אני לא יודע, אבל אין בעיה לגגל למי יש מפעל לייצור מקררים ולמי אין. במקררי OEM, גם אפשר למצוא דימיון בין דגמים של מותגים שונים.

אמנה (שבכלל שייכת כיום לווירפול) בייצור הרגיל/פשוט שלהם, מיוצרים במקסיקו. המכשירים היותר יוקרתיים שלהם שמכוונים ללקוחות העשירים יותר מיוצרים ממש בארה"ב, במפעל באילינוי.

יש להבין למה הכוונה כאשר אומרים "מוצר מדבקה". אמנה-מקסיקו הוא לא מוצר מדבקה: הוא אמנה מקורי המיוצר פשוט במקום אחר, בד"כ בגלל שיקולים של עלויות הפעלה נמוכות יותר, אבל יש גם שיקולים של אמנות ייצור ותחלופת מסחר בין מדינות.

מוצר מדבקה הוא דבר כזה: אני, מר ירחמיאל, יוצר קשר עם יצרן סיני של מכונה לחירור מצות, מזמין ממנו 20,000 יחידות ומבקש שיסמן על כל מכונה "ירחמיאל אימפריה".

זה יהיה מוצר מדבקה.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

היי.יש לי lg מקפיא תחתון.אצלי כבר 4 שנים וטפו טפו טפו.קניתי בשפרעם יש שם סופר ענק עם קומה שלמה של מוצרי חשמל מפוצצת בכל טוב.אתה בא למוכר ,משווה בזאפ והוא מוריד לך את המחיר.הזמנתי בשבת ,בשני המקרר כבר היה אצלי.מומלץ בחום.

נשלח מערב הסעודית

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...