Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני קניתי את זה בייבוא מקביל במרץ. דרך זאפ עלה לי 2,950 כולל הובלה, ייבוא מקביל של י. שלום. מקרר מדהים. עיצוב יוקרתי, שקט מאוד, תמורה נהדרת לכסף. במחסני חשמל הוא עלה 1000₪ יותר ללא הובלה, גם ייבוא מקביל. מאמין שאפשר להתמקח איתם, אני פשוט לא טיפוס כזה. גש לראות אותו בתצוגה ותבין.

http://m.zap.co.il/zapmobile/search.aspx?keyword=samsung+rt49

נכתב מהוואן+ 1 שלך? [emoji12]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

חיובי

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא נכון.

אמנה שייכת לקונצרן ענק שניקרא "ווירפול".

לאחרון יש מפעלים גם בסין, בין היתר, או בהודו, אינדונסיה ועוד, מה שנותן לו גמישות לייצר את המותגים שרכש (אמנה) היכן שירצה. אם הוא יוצר בסין לדוגמא, הרי שמדובר באמנה מקורי. אין מה לעשות. באותה מידה כפי שמקרר אמנה מיוצר בקליבלנד, ארה"ב (לא המפעל המקורי של אמנה, שהיה בן למעלה מ- 120 שנה כשנסגר).

לא נכון.

לפחות אז, יכולת לראות את אותו מקרר, פעם עם לוגו אמנה ופעם עם לוגו אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסתבר שאשתי התבלבלה, ויש לנו אילוץ רוחב מקסימלי של 75ס"מ

ברשת יש ביקורות חיוביות למדי על 'בלומברג', אישית אני לא ממש מכיר את המותג(?) הזה. יש כאן חברים עם נסיון/דעות?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תחזור להודעה שלי מס.23.

יש לי בלומברג קרוב לשנתיים, ואני מרוצה מאוד. הדגם שיש לי גדול מדי למגבלות שלך, אבל יש דגמים יותר צרים. בלומברג עכשיו זה גם beko.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

טרם נרכש מקרר, אך מקפיץ בשל פרומו שצץ באחד מהערוצים המסחריים על תחקיר של רכיב שנראה כמו קבל/קבל עזר שמותקן במקררים בארץ (לא ברור אם במקררים תוצרת הארץ אם בכלל עוד יש כאלו, או כחלק מתהליך התקינה של מקררים שמיובאים לארץ) ויכול לגרום להם להתלקח ו/או להתפוצץ באופן ספונטני.

לא חושב שהתחקיר עוד שודר.. אולי מישהו פה שמתמצא בפיזיקת מקררים יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לאמא שלי יש בבית מקרר ווירפול בן 36!! מעולם לא סבל מתקלות רציניות/משביתות ועוד כוחו במותניו (חמסה חמסה).

אם היום אני צריך ללכת לקנות מקרר - קונה ווירפול רק בגלל הסיפור למעלה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

קצת יקר, אבל:

http://www.electra-trade.co.il/%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94%D7%A8-cnesf-5156

יש גם את:

http://www.electra-trade.co.il/%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8-%D7%AA%D7%90-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%90%D7%94-%D7%AA%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%9F-nofrost-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94%D7%A8-%D7%93%D7%92%D7%9D-cnesf-5113-cn-5113

לי יש את הדגם הישן יותר (5056) כבר מעל 9 שנים.

לפני כחצי שנה הוא התחיל לצבור קרח במקפיא, הגיע טכנאי, כנראה נבהל ממנו והתחיל לעבוד כראוי.

להורים שלי יש את ה-5113 ומרוצים מאוד. שנתיים בערך.

היתרון הגדול מבחינתי הוא שרוב הדברים ממתכת וזכוכית, לא נשברים ומתפרקים.

חסרון: שנה אחריות.

פורסם

מה עם אמקור/תדיראן?

או שהם התחרבנו לגמרי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נמסיס, אין שם מחירים.

שנה אחריות +שנים נוספות על XYZ, או שנה וזהו?

כי רוב מה שראיתי פורסם עם 9 שנים אחריות או משהו בסגנון... לא ארכוש עם שנת אחריות אחת בלבד. פרנואיד מדי בשביל זה כשזה נוגע למוצרי חשמל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה אתר היבואן, אין מחירים. את הזול יותר ההורים שלי קנו בכ- 6,200 באיזה קרנבל חשמל, והיקר יותר לדעתי בין 7 ל-7.5 בערך.

זה לא שנה פלוס. זה המינימום לפי החוק. שנה מלאה + 3 שנים למערכת הקירור.

פורסם

יש לי היטאצ'י תוצרת יפן. לא מוצר זול, אבל בחשיבה של עלות מול איכות ואורך חיים צפוי, הוא פחות יקר ממה שזה נראה. מומלץ בחום (בקור)

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לאמא שלי יש בבית מקרר ווירפול בן 36!! מעולם לא סבל מתקלות רציניות/משביתות ועוד כוחו במותניו (חמסה חמסה).

אם היום אני צריך ללכת לקנות מקרר - קונה ווירפול רק בגלל הסיפור למעלה.

אני מת על הסיפורי גבורה האלה.

אמא שלי אמרה בדיוק את המשפט האחרון שלך רק על אמנה והיום היא מתחרטת.

המקרר הקודם שרד כמעט 3 עשורים, הנוכחי היה צריך 3 ביקורי טכנאי בעשור אחד, כולל החלפת מדחס חודשיים לאחר תום האחריות.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...