Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל אחד והבחירות שלו, נראה לי מוזר לשלם שליש מעלות המכונה על אחריות מורחבת.

אני שילמתי 2850 על מכונת כביסה (סימנס 8 ק״ג, תוצרת גרמניה, בדוק)

בלי הרחבת אחריות ובלי כולא ברקים ובלי עגלה ובלי מגנט-שמן-נחשים ובלי תוספות -

מתוך הימור על ״תוצרת גרמניה״ וניסיון טוב של שאר המשפחה עם סימנס.

כך או כך, תתחדש והלוואי שלא תזדקק לזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נראה לי שפספסת משהו - בסוף כן רכשתי את האחריות המורחבת ההיא, כך שאם הכרטיס נשרף מה שאלמד זה שצדקתי BOOYA!

דווקא לא פספסתי.

או שאין שוני בין אחריות אחת לשניה והעודף הולך לכיס הטכנאי.

או שגם באחריות הסופר-דופר-פרמיום שלך, יעשו לך ויה-דה-לה-רוזה עד החלפת רכיב יקר מערך האחריות.

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

שאלה לפיזיקאי המקררים שבקהל.

במקרר ה HAIER החדש שלי הבחנתי לאחר מס' ימים בכתמים דמויי קורוזיה ע"ג צנרת הנחושת שהולכת למדחס. לא יודע לומר אם הקורוזיה היתה שם מלכתחילה או שהתפתחה לה מאז שהוא אצלי.

לאורך הצנרת ישנן עוד מס' נקודות מאוד קטנות שנראה שגם בהן התפתחה קורוזיה אך הן פחות חמורות.

מצורפת תמונה -

IMG_20160724_013657.jpg

נרמלנה או סיבה לדאגלנה?

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לפני כשנתיים התפגרה מכונת הכביסה "קריסטל" שרכשנו שנתיים קודם. חזרנו למקורות וקנינו "בוש". בעת ההתקנה אשתי התקשרה אלי ושאלה אם להתקין מסנן אבנית, עניתי לה שלא, כיוון שבמגירה שוכבים שני מסננים דומים ללא שימוש. כאשר הגעתי הביתה מצאתי שהטכנאי הצליח לשכנע אותה לרכוש "מגן ברקים" בסכום מפולפל, למרות שבמחסן יש גם אוסף של כאלה ממכשירים קודמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חייבים לעדכן את הגברת לוותר על השילוש הקדוש שהטכנאי מציע בעת התקנת מכונת כביסה- מגן ברקים, מונע אבנית ותחתית מתכת למכונה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
שאלה לפיזיקאי המקררים שבקהל.

במקרר ה HAIER החדש שלי הבחנתי לאחר מס' ימים בכתמים דמויי קורוזיה ע"ג צנרת הנחושת שהולכת למדחס. לא יודע לומר אם הקורוזיה היתה שם מלכתחילה או שהתפתחה לה מאז שהוא אצלי.

לאורך הצנרת ישנן עוד מס' נקודות מאוד קטנות שנראה שגם בהן התפתחה קורוזיה אך הן פחות חמורות.

מצורפת תמונה -

[ATTACH=CONFIG]466976[/ATTACH]

נרמלנה או סיבה לדאגלנה?

הקפצה קטנה, בשעה טובה(?) גם השארפ העתיק שלנו הפסיק לעבוד.

הוטלה עלי המשימה לימצוא לו מחליף, אני דיי חושב ליקנות מקרר זול כי מיגבלת ה80 סנטים רוחב לא משאירה מיבחר שיצדיק השקעה במשהו יקר.

אשמח לישמוע עידכון מה דעתכם לגבי מקרר ההייר 505 או מקרר מקביל סביב ה3K.

תודה מראש וחג סוכות שמח :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא מכיר את הדגם, אבל לפני כחודשיים קניתי לאמא שלי האייר HRF369FW 307 (כנראה ש-307 הוא הנפח לפי התקן המעודכן). הדבר החשוב היה הפרשי מחיר עצומים - אני חושב שבסדר גודל של 500-800 ש"ח - בין חנויות שונות באותה שורה (וכולם מאותו יבואן). לכן, לפני ההזמנה, בדוק את כל החנויות באיזור. במקרה שלי הזול ביותר היה ביג בוקס והיקר מחסני חשמל, אבל, כמובן, אלה דברים שמשתנים בהתאם למקום ולזמן ההזמנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחר אצא לסיבוב בחנויות בשביל ליראות את הסידור של המקררים בפנים.

תגידו- זה ניראה לכם הגיוני התת רמה שיש בארץ בחנויות אונליין במוצרי חשמל?

זה כמעט בלתי אפשרי ליראות תמונות פנים של מקררים בארץ באתרי המכירות- אני פשוט לא מצליח להבין איך לכל **** צריכים ליקנות מקרר שלא יודעים איך הסידור שלו ניראה מבפנים!, למה על מוצר של 1$ בחול אני מקבל 10 תמונות מכל זווית אפשרית ורק בארץ על מוצר של אלפי שקלים בקושי זורקים תמונת חזית להמחשה בלבד? זה פשוט מוציא אותי מדעתי מדוע היבואן לא טורח לשים תמונות המוצרים בקטלוג שככה לפחות החנויות יוכלו לפרסם בעמודי המכירה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כשקניתי פעם מזמן (10 שנים בערך...), מותגי המדבקה היו Amana (מה שלא מיוצר בארה"ב), LG ועוד.

מותגים עם ייצור עצמאי היו Sharp ו-Samsung.

מה קורה היום, אני לא יודע, אבל אין בעיה לגגל למי יש מפעל לייצור מקררים ולמי אין. במקררי OEM, גם אפשר למצוא דימיון בין דגמים של מותגים שונים.

היום שארפ זה מוצר מדבקה בהרבה מוצרים. ומי שלא יודע בוודאות שמה שהוא קונה זה שארפ מהחברה המקורית, שיימנע מלכוש את המוצרים שלהם.

מתוך הויקיפדיה :

In September 2014, Sharp announced that Slovakian electronics company UMC was acquiring an exclusive brand licence from Sharp and its European television and audio business UMC will also acquire Sharp’s Polish factory. As part of the deal, Sharp will support the design and development of televisions sold by UMC under the Sharp brand[38]

The same month, Sharp also announced a tie-up with Vestel in Europe for white goods. Vestel will sell Sharp-branded white goods (except air conditioners), such as refrigerators and microwave ovens manufactured by Sharp in Thailand and China. Sharp will also license its brand name to Vestel for volume home appliances such as refrigerators, washing machines and ovens. Sharp’s remaining European business will then focus on the business-to-business sector including multi-function printers and energy solutions.

וגם בטלויזיות אותה בעייה :

"After years of huge losses in its overseas TV business, Sharp sold its Mexico TV factory to Chinese electronics manufacturer Hisense for $23.7 million in July 2015. The sale includes rights to use the Sharp brand name and all its channel resources in North and South America, except Brazil. This meant that Sharp has exited the TV market in the Americas (except Brazil).[24] It was a sign showing Sharp's rapid decline in that market, where it once was one of the leading manufacturers for LCD TVs a decade earlier.[25] Sharp's television market share in North America was 4.6% in 2015.[26] However Sharp remains the biggest television brand in the Japanese market.[6]"

פורסם (נערך)

חוזר לעדכן:

בשעה טובה נירכש מקרר מקפיא תחתון של LG:

http://www.lg.com/il/refrigerators/lg-GM-769RSC

המוכר שאנחנו סומכים עליו (קונים בחנות כברהמון שנים ומכירים) המליץ עליו בהתבסס על המיגבלות מקום שיש לנו.

נתן נפח הכי גדול לרוחב 76ס"מ בשביל שישאר גם איוורור בצדדים ברוחב נישה של 80 שיש לנו, שארפ ניפסל מראש עקב הפלסטיקה העלובה, והמחיר כיום ממש נפל לעומת ה7000 שעלה בסוף השנה שעברה שחיפשנו כבר מחליף.

עוד מס' ימים שיגיע אעדכן, מקווה שקיבלנו החלטה נכונה- תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

פה זה שרשור המלצת מקררים?

מחפשים 4 דלתות, מקפיא תחתון, זול.

אחרי שהאייר 456 נפסל עקב הגודל.

בקו gne114611 נפסל עקב הפלסטיקה המזעזעת.

הגענו לשארפ, יש 3 דגמים: 8520 / 8620 / 8580 - כולם סביב 5-5.5K במגוון מבצעים.

האם למישהו יש מקרר כזה או דעה לגביו?

מקררי שארפ - השוו&.pdf

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...