Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת בשביל דף פעם ב....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, Be roo כתב:

יש מדפסות לייזר פשוטות (לא צריך צבע). הן יקרות יותר אבל נראה לי שהעלות תתקזז עם הדיו (טונר זול יותר מקסטות, לפחות מנסיוני).

זה יהיה עוד יותר משתלם אם תמצאי מישהו במצבך שהחליט לא להשקיע בטונר עקב חוסר שימוש, וכעת מוכר מדפסת לייזר תקינה במחיר נוח. יש מדי פעם מציאות כאלה, רק חשוב לבדוק מראש את עלות הדיו.

אפשר גם HP, לא רק ברדר. יש דגמים נחמדים בשילוב עם סורק, פקס וכו' - במידה והפיצ'רים האלה שימושיים במסגרת העבודה. דווקא WiFi זה פיצ'ר שנוטים להפריז בחשיבותו - לרבים כיום יש נתב רשת שאפשר לחבר אליו מדפסת עם USB, או שבכלל מדפיסים רק מהמחשב אז אפשר לחבר כבל או להכניס לעריסה פעם בשבוע.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני דווקא מוצא את ה-WiFi פיצ'ר חיוני, וזה שלי כרגע לא תקין (בעיה ב-AP שעדיין לא מצאתי זמן לפתור) - אבל אצלי המדפסת משמשת משפחה, וזה אומר לפחות חצי תריסר מחשבים וטלפונים, וזה אחרי שחלק מהמשתמשים עזבו את הבית.

פות"ש - אם הבנתי נכון את עוסקת במשפטים. אני בכלל לא בטוח שהגישה שלך, לקנות את המכשיר הזול ביותר, נכונה. אני מוצא את פונקציות צילום המסמכים והסריקה שימושיות, ואפילו מקבל ושולח פקסים מדי פעם. אז אפילו אם תוותרי על הפקס, מדפסת משולבת בסגנון של DCP-L2530DW תעלה לך 300 ש"ח נוספים, ובחלוקה על פני ה5-10 שנים שהיא צפויה לשרת אותך זה הפרש זניח בהשוואה למדפסת הזולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש לי חשבון בזק עם עלויות משתנות בסדר בגודל של 1 ש"ח בחודשיים. לא יאומן, אבל השבוע מישהו נזקק לחתימה וחותמת שלי על איזה טופס, אז הפקס פעל 2 דקות תמימות. יותר פשוט מאשר לקבל מייל, להדפיס אותו, לחתום, לסרוק ולהחזיר במייל.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, sperial כתב:

יש לי חשבון בזק עם עלויות משתנות בסדר בגודל של 1 ש"ח בחודשיים. לא יאומן, אבל השבוע מישהו נזקק לחתימה וחותמת שלי על איזה טופס, אז הפקס פעל 2 דקות תמימות. יותר פשוט מאשר לקבל מייל, להדפיס אותו, לחתום, לסרוק ולהחזיר במייל.

לא, זה לא יותר פשוט

חותם על PDF

בלי להשמיד עצים ובלי לפקסס או לשדר יונת דואר

היחידים שעוד משתמשים בפקס זה אתה וביטו"ל

ניר וגלי - ספריאל וביטוח לאומי

• מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

אצלי המדפסת משמשת משפחה

פה התחלת להיות לא רלוונטי בעליל

פות"ש - אם הבנתי נכון את עוסקת במשפטים

פה המשכת 

אני מוצא את פונקציות צילום המסמכים והסריקה שימושיות, ואפילו מקבל ושולח פקסים מדי פעם

וכאן המשכת להתעלם מכל הדרישות המאד ברורות של פות"ש 

ונשאלת השאלה, מה הטעם בלענות תשובה כ"כ תלושה? 

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, avargel כתב:

היחידים שעוד משתמשים בפקס זה אתה וביטו"ל

ניר וגלי - ספריאל וביטוח לאומי

צחוק צחוק, אבל ההורים שלי מחזיקים פקס בבית בדיוק מאותה סיבה - לתקשר עם ביטוח לאומי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

אני מוצא את פונקציות צילום המסמכים והסריקה שימושיות, ואפילו מקבל ושולח פקסים מדי פעם.

צילום מסמכים בסמארטפון הממוצע עובד ממש טוב. כבר שנים.

פקס - משתמשים בשירות אונליין (כולל כדי לשלוח לארץ מארה״ב)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

או בעבליקציות כדוגמת EasyFax שיאפשרו לשלוח פקסים חופשי בתמורה לסבל של קצת שיט פירסומי. בשביל הפעם בה צריך אשכרה לחזור בזמן ולהניח את דעתו של מוסד פרמיטיבי כדוגמת ביטוח לאומי (שגם קצת התקדמו מאז הפעם האחרונה שנזקקתי לשירותיהם) זה מספיק מעל ומעבר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני משתמש בHelloFax בשביל דברים שהם יותר רגישים. מעדיף לשלם עוד כמה גרושים (ומניסיוני הם עובדים מעולה בכל העולם)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

נחזור לנושא השרשור כי גם אני מחפש משהו זהה.

יש מדפסות לייזר שהן לא בגודל של ילד בן 3?

משהו קטן ובסיסי עם וייפיי שאפשר לתקוע באיזה פינה בבית?

למה רק brother? מה עם זירוקס? HP?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש מדפסת ממש קומפקטית אז זו מדפסת הזרקת דיו עם הזנת נייר "עומד" מאחור.

מדפסת לייזר תמיד תהיה קצת יותר גדולה, עם מגירת נייר אופקית בגודל מלא.

יש, למשל, הדבר הזה (וגם החנות הזו טובה מאד). אני לא מכיר אותו כלתי השתמשה בדגם קודם של המותג בזמן הלימודים ו"עשתה את העבודה".

למה בראדר? אני, אישית, משתמש בבית במדפסות לייזר של בראדר קרוב ל-14 שנים. את הראשונה זרקתי רק כיוון שנגמר הדראם ודראם חדש עלה כמעט כמו מכשיר חדש שלם, אז כבר השתדרגתי למכשיר יותר משוכלל (תוספת של הזנת דפים אוטומטית, הדפס דו צדדית ופקס). גם בעבודה יש מדפסות בראדר שעובדות קשה מאד ולא מכזיבות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
בתאריך 21.10.2021 בשעה 19:49, flytomars כתב:

בסדר הזה? 

לאו דווקא, אבל אחסוך לכם את הפירוט.

בתאריך 21.10.2021 בשעה 20:55, vadim6385 כתב:

יש לך שירותים, ויש בו נייר, בשביל מה מדפסת?

הדפסות בשירותים לא איכותיות.

בתאריך 21.10.2021 בשעה 21:06, sperial כתב:

יש מדפסות עוד יותר זולות -pantum.  בדגם הבסיסי מגיע במבצעים ל-300 ש"ח ומטה.

יש לך נסיון איתן? מעולם לא נתקלתי או עבדתי עם המותג הזה.

בתאריך 22.10.2021 בשעה 01:42, Derish כתב:

יש מדי פעם מציאות כאלה, רק חשוב לבדוק מראש את עלות הדיו.

אפשר גם HP, לא רק ברדר. יש דגמים נחמדים בשילוב עם סורק, פקס וכו' - במידה והפיצ'רים האלה שימושיים במסגרת העבודה. דווקא WiFi זה פיצ'ר שנוטים להפריז בחשיבותו

לא אתעסק עם משומשת במקרה הזה, עדיף אחריות מאשר לחסוך בסדר גודל הזה.

השאלה אם HP טובות היום? יש לי נסיון טוב עם הלייזר שלהם אבל רע עם הזרקת הדיו, אבל זה נסיון ישן ולא מעודכן, דברים משתנים, לכן שאלתי.

סורק ופקס ממש מיותרים לי, דווקא Wifi חשוב לי, לא רוצה להחזיק את המדפסת בסלון ליד עמדת העבודה, סתם טופס מקום ולא נוח, שתשב בחדר.

בתאריך 22.10.2021 בשעה 09:49, sperial כתב:

עוסקת במשפטים

ממש לא :-) ואין לי שום צורך במדפסת משולבת. אם יוצא לי להדפיס דף פעם בשבוע,אז פקס צריך פעם בשנתיים, וסריקה ממש לא. מצלמים בטלפון ושולחים במייל, זה עובד עם %99.9999 מהמקומות.

פורסם
בתאריך 21.10.2021 בשעה 21:06, sperial כתב:

יש מדפסות עוד יותר זולות -pantum.  בדגם הבסיסי מגיע במבצעים ל-300 ש"ח ומטה.

בדקת כמה עולה טונר?
אין טונר חלופי והמקורי יקררררר! מדפסת חד פעמית.

• אהבתי 1
:turn-l:
  • תוכן חדש...