אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עבורי זה פחות רלוונטי, אבל להורים שלי זה גן עדן. למי שמעדיף תוכן ברוסית (הר של סרטים וסדרות), זה בשבילו. זה מיועד לAndroidTV, אולי עובד גם אנדרואיד רגיל, מוזמנים לנסות. אז מה צריך? או סמארט טיוי עם מערכת הפעלה אנדרואיד טיוי או סטרימר בסגנון MiBox. USB להורדת האפליקציה מורידים את הAPK הבא: https://bit.ly/2JW2Pjb מעבירים לUSB ומחברים לטלוויזיה\סטרימר. מורידים את האפליקציה File Commander מהחנות אפליקציות. במקביל מורידים נגן ווידאו, המוכרים הם MX Player ו-VLC, אני אישית מעדיף את VLC, אם יש לכם כבר אז לדלג. נכנסים לUSB דרך הFile Commander ומתקינים את הAPK ששמנו, אם הוא מבקש הרשאה להתקין "אפליקציה לא מוכרת", לתת…
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, מחפש איזשהו מאגר נתונים עם מחירי שכירות לפי שכונה ולפי כמות חדרים (ואם יש אפשרות גם לפי דברים אחרים אז זה יהיה נהדר). מכירים משהו כזה? דורון מראה מחירים ממוצעים לדירה לפי שכונה ולפי כמות החדרים, אבל הוא לא מתייחס לפרמטרים נוספים (למשל שתי חניות, קיום של מחסן, גודל הדירה וכו'). זה גם בסדר, אבל אין לי אפשרות למשוך משם נתונים לפי השכונה שאני מחפש בה. רוצה לוודא שהמחיר שמבקשים על דירה מסוימת שאני מסתכל עליה אכן הוגן וסביר ושלא דורשים מחיר גבוה מדי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היי, איך משקיע אותם בסיכון נמוך לטווח של עשר שנים?? המלצות יתקבלו בחיבה. אוהד נ.ב. מה הבנקאי ימליץ לי ומה לבדוק??
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אם למישהו יש המלצה מנסיון על אדריכל בחיפה לטובת שיפוץ בית יד 2 שיפוץ לא גדול חדר אמבטיה ותכנון נקודות חשמל ובטח עוד דברים יצוצו. תודה
הודעה אחרונה מאת דני 9999, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני צריך מערכת השקיה פשוטה (לפחות אני מקווה שהיא תהיה פשוטה). היא תשקה דשא לא גדול ובנוסף בהמשך גם שלל עציצים. מזה אני מבין שאני צריך שתי יציאות אבל פרט לזה אני לא יודע שום דבר. כמובן נשלטת מחשב. מה שיש כרגע זה צנרת מונחת מתחת לדשא עם 3 ממטרות שמכסות אותו יפה מאוד וברז ידני שמאפשר לפתוח אותן. מצורפת תמונה. אשמח להסבר מה אני צריך לקנות. כמו כן האם כדאי להזמין מחו"ל או שהמחירים בארץ תחרותיים?
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, לא רציתי להתעלק על שרשור ועד הבית המקביל. אנחנו גרים בדירה (בבעלותינו) בבניין בן 26 לא סטנדרטי כל כך בפ"ת, הוא בנוי על שטח ארוך וצר כך שרוחב הבניין הוא דירה אחת ואורכו שלוש דירות. אז בכל קומה יש: דירת 5 חדרים---דירת 3 חדרים---דירת 5 חדרים. סה"כ 6 קומות, בקומה השישית יש דירת גג גדולה וקומות הגג של הדופלקסים מהקומה החמישית. בבניין יש סה"כ 16 דירות ובגלל צורת הבניין יש 2 מעליות ו2 מערכות סולאריות, ולכן הבניין דיי יקר לתחזוקה. מאז שהבניין נבנה ב1996 תשלומי הועד לא השתנו: 150 ש"ח לדירות 3 חדרים (5 דירות), 180 ש"ח לדירות 5 חדרים (8 דירות) ו200 ש"ח לדירות 6 חדרים (3 דירות). הבעיה היא שהועד לא מתפקד, יש אסיפות דיירים אולי פעם ב3 שנים (בלי פרוטוקול מס…
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני רוצה להזמין מוצר מארה"ב, השווי שלו הוא כ-100 דולר, יש לי שתי אפשרויות שילוח, איזו מהן עדיפה כדי שהמשלוח יעבור בצורה חלקה ובטוחה ככל האפשר? eBay International Standard Delivery First Class Registered Mail תודה!
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 907 צפיות
עומד בפני צומת החלטות של איזה ביטוחים לעשות ביטוח חיים: אני עובד בהייטק ויש לי משכורת יחסית גבוהה, כך שאם אלך, אשתי והילדים יקבלו 100% מהשכר שלי מביטוח השאירים מקרן הפנסיה.. תוהה האם צריך לעשות לעצמי ביטוח חיים כי סה"כ השאירים יקבלו את מלוא השכר + כבר לא יהיו החזרי משכנתא (כי יש ביטוח חיים על המשכנתא) שזה עוד כמה אלפים לסה"כ שנשאר במשפחה. יש לי גם קהש של 200אשח, שיוכלו למשוך(הייתי מעדיף שישאירו אך מהיכרות עם אשתי,בספק אם היא תתעסק בזה) השאלה היא האם לתת להם סכום חד פעמי גדול? כי על מה כבר אפשר לשלם אם הולך הורה מפרנס בסכום חד פעמי גדול כל כך? (ולא חודשי, כי כאמור יקבלו משכורת) ביטוח מחלות קשות לילד: האם זה נחוץ? …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, בהמשך למשכורות והתנאים שהיו כאן לא מזמן, אולי אתם תדעו לענות... אני נותן היום שירות כעצמאי לסטארט-אפ קטן שגייס לאחרונה 12 מיליון דולר. ביקשו ממני לעבור למשרה מלאה, בדרגה של C-Level, מדווח ישירות למנכ"ל. נניח וההצעה שלהם היא לקבל אופציות של 0.5%. האם זה מקובל? (הכוונה טוב, רע, הגיוני). והאם מספר כזה אומר בהכרח שהמשכורת צריכה להיות נמוכה, או שזה לא אמור להיות קשור? תודה
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מס' דיירים בעלי מוטיבציה ורצון טוב רוצים לצבוע את המעקים בחדר המדרגות בכוחות עצמם ע"מ לחסוך בהוצאות איש מקצוע. מדובר על מעקים שנצבעו לפני 15 שנים + בצהוב (אל תשאלו למה), שהצבע המקורי שלהם היה צהוב כנראה ומאחז היד מפלסטיק היה חום. יש 3 קומות בסה"כ. המטרה היא לצבוע את המעקים בצבע אחר, כנראה בז' או שמנת. רצחנו לקבל טיפים ועצות לגבי אופן הצביעה, שימוש בחומרים, וכל עצה שתאפשר לנו לצלוח את המשימה בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
אני מבין שיש דברים בחיים הרבה יותר חשובים מאשר לגלוש ״בקארספורום״ מדיי יום אבל מצד שני תמיד אפשרי למצוא כמה דקות פנויות בין כל מטלות היום כדיי לגלוש/להתעדכן באתר, אז מה הסיבה לדעתכם שבנאדם עוזב את התחביב שלו למספר חודשים/שנים ויום אחד פשוט חוזר? אני שואל את זה מכיוון שישנם כמה חבריי פורום שממש חסרים פה ולי באופן אישי מכיוון שמאוד נהניתי ללמוד מהם ולקרוא את תגובותיהם המושכלות ,המלומדות והמיקצועיות.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב ליודעים הכל קיבלתי הערב מייל מוזר - תודה על כך שרכשתי מנוי ל-YouTube music ושאני זכאי לחודש חינם. אז כמה דברים מוזרים: 1. מעולם לא ביקשתי את השירות 2. החודש מתחיל היום ונגמר ב-13.10. 3. ביוטיוב אכן מופיע לי מנוי כזה. שתי שאלות לי אליכם: 1. האם מישהו נתקל בתופעה כזו, שמזכירה את חברות האפ"ס בימיהן הגרועים ביותר? 2. האם מישהו מכיר דרך נסתרת לבטל את המנוי הזה? דרך אגב - ברגע זה גוגל הפסידו אותי כמועמד לשימוש ב-Google Pay. אני לא מכוון להסגיר להם מספר כרטיס אשראי.
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
-
עברתי לא מזמן כשוכר לבניין חדש וגובים בו מחיר גבוה עבור תשלום ועד בית, מחיר גבוה מאוד אפילו יחסית. מדובר בבניין רגיל באזור המרכז, בן 40 שנה בערך אשמח אם מישהו יכול לתת לי קצת אור על איך עניין התשלום עובד מהן הזכויות שלי בהקשר הזה, האם יש לי זכות לדרוש לדעת מה בדיוק עושים עם הכסף שמצדיק סכום כזה וכו'
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 12 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני לא מרוצה יותר מהפועלים. השירות הטלפוני שלהם מעפן, האתר שלהם גם לא משהו. עכשיו שיש ניוד מהיר בין בנקים, תהיתי לעצמי - מה הבנק הכי טוב? אני מחפש בנק שמאפשר לעשות הכל דיגיטלית. אני לא רוצה איי פעם ללכת לסניף או להתקשר לבנקאי העלק אישי שלי. רוצה לעשות הכל אונליין. באותה נימה אשאל גם על כרטיסי אשראי. כיום יש לי כרטיס אחד חוץ בנקאי עם אחלה הטבות למט"ח. וכרטיס בנקאי. מה ההבדלים בין כרטיס בנקאי לחוץ בנקאי ואיך בכלל לבחור כרטיס טוב? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, מכר שלא מבין במחשבים מחפש מחשב משחקים לבן שלו. השימוש העיקרי של המחשב לדבריו, "משחקים (כמו פורטנייט, פיפא) והרבה יוטוב". רצוי לקנות מחשב מורכב עם מערכת הפעלה , כאמור הבן אדם לא מבין במחשבים בנוסף, התקציב צריך לכלול מסך 24",מקלד ועכבר. המלצות?:) הבן גלש במרשתת ומצא את המחשב הבא: https://www.king-games.co.il/products/item/5553 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יזם מעוניין לבדוק התכנות של פינוי בינוי בבניין שלנו. רצה בקשה בוואטצאפ לחתום על הטופס הנ"ל. 1. האם יש בעיה לחתום על הטפסים הנ"ל (אני לא משפטן, על פניו נראה שאין בעיה) 2. האם כדאי לנסות להבחר גם כנציגות? תודה
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני אמור לקבל משלוח מחו"ל , קיבלתי SMS וגם מייל מדואר ישראל , עם קישור לאתר MOON PAY , כדי לשלם מיסים, היה לי מוזר העניין כי שילמתי במעמד הרכישה באיביי, אבל אמרתי בטח בגלל המצב דחפו פה עוד איזה מס כזה או אחר.. בקיצור הכנסתי פרטי אשראי, וקיבלתי קוד אימות שגם אותו קיבלתי, עכשיו לא ראיתי שזה התבצע, אז נכנסתי שוב לקישור וקיבלתי שוב קוד, ובצעתי שוב את העסקה, ואז כבר היה נראה לי חשוד העניין, ראיתי 2 חיובים באשראי, הלכתי לדואר, ונאמר לי מפורשות שזה לא מייל וSMS מטעם הדואר, חברת האשראי לא מבטלת את העסקה כי היא אומרת שאני הכנסתי את הקוד , אמרתי להם שזה ניסיון הונאה ועקצו אותי, הסברתי את המצב, אבל לשווא, סה"כ 400 שקל , מה לעשות? יש למי לפנות?
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחרי שראיתי פה כמה שרשורים על אוזניות, ובזמן האחרון רמקולים וסאונדברים- אולי יהיה שימושי ליצור שרשור מרוכז לחוות דעת והתייעצויות. אתחיל בחוות דעת+פורמט מוצע אוזניות SONY WH-1000XM3 הטוב- ביטול רעשים מהטובים בשוק, זמן סוללה שגובל בנצח, מאוד מאוד נוחות גם לאורך זמן (רק לזכור שמדובר באוזניות סגורות לחלוטין), סאונד מצוין ותמיכה ברוב סוגי הדחיסה (APTX/HD, LDA וכדומה), איכות בניה נהדרת, מחיר מאוד נוח באיביי וכדומה היום הלא טוב- תמיכה רק בחיבור למכשיר אחד כל פעם, התפעול הוא בעזרת ממשק מגע לא להיט, בדיפולט פרופיל הסאונד קצת באס-י כמו רוב אוזניות ה ANC. אפליקציה? כן, גמישה למדי אקולייזר? כן מערכת שמע Vizio M51ax-J6 …
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום וברכה לכולם, הזמנו טיסה לפאפוס כמה חברים, ואנחנו מחפשים לשכור שם טרקטרונים ואופנוע ים, אשמח מאוד להמלצות על מקומות, וכן מי שיודע אם מותר לנהוג עם טרקטורון בכביש שם. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
שלום לכולם, אחרי 14 שנה בחברה הגדולה שאני עובד בה החלטתי לחפש אתגר חדש. בעזרת לינקאין הצלחתי לקבוע ראיונות ל4 חברות גדולות וכ 3 מהם נמנות עם GAMPA (גוגל, פייסבוק, אמזון, אפל, מיקרוסופט) שלמיטב הבנתי נותנות שכר יותר גובה מהמקובל בשוק. כרגע הגעתי לדיון שכר בחברה הגדולה שלא נמנת עם ה GAMPA אך אני מאד רוצה לעבוד שם ואני מאד מתלבט כמה לבקש. אני יודע מחבר (שעבד מקביל אלי) שהתקבל לאחת מה GAMPA לפני חודש על השכר הגבוה שהוא קיבל + מענק חתימה + בונוסים + מניות ואני יודע שלחברה שאני כרגע בדיון שכר אין בונוסים ואין מענק חתימה. השאלה האם זה הגיוני לבקש שכר בדומה לזה של החבר ולהוסיף תוספת שתכסה על הבונוסים או שזה לא נהוג? אשמח לשמוע על מי שבת…
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ג'ק עגלה בין שנה וחצי בערך. לא מצליח להרים את המשקל שכתוב עליו. החלפת גלגל לi30 הוא הרים בקלות, שנסיתי להרים איתו את הפאגר'ו (ריק) הוא פשוט לא הצליח להרים. כתוב עליו 2 טון, אני לא יודע מה היה במקור אם הצליח להרים או לא. מה לבדוק? ואם כבר לבדוק שמן (נראה לי הבדיקה הבסיסית) איזה שמן מתאים?
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, נשפך פח עם צבע לבן על חניה פרטית, עם איזה חומר אפשר להסיר? ניסיתי עם מים, סבון, טרפנטין וטינר ושימוש במברשת פלדה, אבל עדיין נשארו שאריות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בהשוואה של ראש בראש מבחינת מטר ומפרט דירה, האם שכירות תעלה יותר בבנין קומות רגיל או במגדל?
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש לרכוש להורים גריל גז עד 2000 שח יש לי ווברQ1200 וחשבתי לרכוש להם Q2200 אבל אני מפחד שהוא חלש, רק 12000BTU לעומת הקטן 8000BTU. ראיתי גם כל מיני BBQ באייס וCHAR BROIL CLASIC. לא ראיתי יותר מידי המלצות גודל בערך 37*60 שטח צליה, 2, 3 מבערים. מעדיף כאלה שבנויים עם עגלה אבל פתוח חופשי לכל דבר. שימוש פעם בחודש סטייקים, קבבים וכו... תודה
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, זוגתי מתעתדת לטוס לארהב. אוהבת טיולים, נוף וכו'. שופינג גם אחלה. תחילה היא נמצאת 5 ימים בכנס בסן דייגו. יש משהו לעשות שם בערבים או בצהריים חוץ מלרדוף אחרי תנינים? לאחר מכן יש לה 4 ימים לבחור יעד איזה שבא לה (כולל טיסת פנים שבאה בחשבון). בסוף יש לה 10 ימים במנהטן שם אנחנו סגורים לגמרי ומכירים והכל כבר סגור כולל מגורים וכו'. ההתלבטות היא לגבי ארבעת הימים באמצע, המלצתי לה על סן פרנסיסקו שזו עיר יפה ומעניינת אודה להמלצות אם יש לכם על מקומות שם. בנוסף אם יש מחשבות אחרות מה אפשר לעשות בארבעה ימים לפני המעבר לניו יורק שהוא לא סן פראן אשמח לכל עצה. יש לה רישיון ואפשר לשכור רכב אם זה אומר טיול מאוד יפה ומגניב אבל לא…
-
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ומועדים לשמחה. בן אחי גר באחד המושבים בשרון, בשכירות, עקב העבודה שלו והורי אישתו שגרים באזור. אין לו כוונה לעבור כרגע. אבל, בהחלט מעונין לרכוש דירה לצורך השקעה, ואולי אולי לעבור אליה בעתיד (סבירות נמוכה מאד). לענין: הוא משום מה דלוק על באר שבע. לטענתו זאת עיר שרק תתפתח ותתייקר, יש בה תחנת רכבת, אוניברסיטה, בית חולים וכו'. הוא שמע שיש בנייה חדשה בעיר ומחפש 3 חדרים. דירה. אמרתי לו שאעזור לו בחיפושים, אבל לדעתי יש צורך במתווך עקב המרחק הפיזי. מה דעתכם לגבי מתווך, האם יש המלצות לכזה, האם זה נכון או שניתן בכל זאת למצוא (ברשת?) מידע שיחסוך עמלת תיווך, מי מהשכונות החדשות הניבנות כעת (או שניבנו כבר) מומלצות? האם מתוכנן בעיר מערך הסעים המוני כמו הקו האדום (ודומיו)…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
ראיתי שאנשים מתקינים נורת UV מעל הסוללה של המזגן בטענה שזה לא מאפשר לעובש, חיידקים ווירוסים להתפתח עליה לאורך זמן, מה דעתכם בנושא? Amazon.com: REKO Lighting R2000 Air Purifier Whole House Uv uvc Light in Duct for HVAC Ac (Air Conditioning) Duct : Tools & Home Improvement
הודעה אחרונה מאת student, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לאור כמות שירשורי האודיו בזמן האחרון החלטתי לפתוח שרשור משלי, בתקווה שתוכלו לעשות לי קצת סדר בדברים. לאחרונה קיבלתי מחבר סט רמקולים 2.1 של פיוניר, ללא מגבר (להבנתי נשרף): היות וכרגע השמע אצלי בסלון מגיע מהרמקולים הפנימיים של הטלויזיה (שהם על הפנים אפילו ביחס לרמקולים של טלויזיה) לקחתי את הרמקולים בתקווה שאוכל להגביר אותם בזול, כאשר גם איכות סבירה תהיה שיפור משמעותי מהמצב הקיים. חשוב להדגיש שבזמן שאני אוהב ציוד איכותי (למרות שאני לא אודיופיל), המטרה היא להגיע לתוצאה סבירה במחיר נמוך (לא יותר מכמה מאות שקלים במקסימום), ואולי ללמוד קצת על הדרך. לרמקולים וגם לסאב יש חיבורים רגילים של רמקולים, מהסוג הזה: …
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
-
שלום חברים, לפני כמעט שנה נפרדתי מהאקסית אחרי שנתיים ביחד ומאז לא מצליח למצוא אף אחת לזוגיות. יצאתי עם לא מעט בחורות שהכרתי בokcupid וטינדר אבל חוץ מסקס פה ושם - לא יצא לי כלום. פעם לי לא מתאים, פעם להן לא מתאים. אני בן 29 ככה שרוב החברים שלי כבר נשואים עם ילדים או בדרך לשם, לא יכול לצאת איתם לברים או להכיר דרכם. אין לי ידידות, עובד בעיקר עם גברים והתחביבים שלי הם גבריים. מרגיש שכרגע האפשרות היחידה שלי להכיר מישהי היא באמצעות אפליקציית הכרויות, וכידוע ההיצע שם לא להיט. אשמח לעצות מחכמי הפורום...
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 615 צפיות
לבעלי GOPRO 7 ומעלה או SESSION 5 (זה מה שיש לי), בחודשים האחרונים אם שמתם לב האפליקציה איבדה כמה מיכולות ההגדרות המתקדמות שלה, בין היתר שימוש ב- PROTUNE, או שינוי פיצוי חשיפה. יש לגופרו קושחה שהיא כרגע בבטא, שהיופי שבה - אפשר לשלוח למצלמה פקודות והגדרות בצורה מאד נוחה וחכמה, יש אפליקציה ייעודית לטלפון שמכילה את כל הפיצ'רים וההגדרות המתקדמות, ואחרי שבוחרים מה שרוצים לשנות, נוצר QR CODE על המסך, פשוט מראים אותו למצלמה והיא מעדכנת את עצמה בהתאם, גאוני ופשוט, שימושי גם אם יש את זה בתפריטים במצלמה כי לפעמים היא מותקנת בצורה לא נגישה, ולא רוצים להפעיל WIFI כדי לחסוך סוללה. כמובן שאפשר גם להדפיס אותם על כרטיסים מוכנים מראש למצבים שגם הטלפון לא נגיש (מאד נפוץ בפעילויות …
הודעה אחרונה מאת misterb,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,897 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורח לרגע
- falou
- pooh-bear
- yuval1111
- yoni162
- SlowRide
- joelsnet
- daniel.asu
- Liquidator
- AviorXD
- אביעד
- ליבמן