Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עומד בפני צומת החלטות של איזה ביטוחים לעשות

ביטוח חיים:

אני עובד בהייטק ויש לי משכורת יחסית גבוהה, כך שאם אלך, אשתי והילדים יקבלו 100% מהשכר שלי מביטוח השאירים מקרן הפנסיה..

תוהה האם צריך לעשות לעצמי ביטוח חיים כי סה"כ השאירים יקבלו את מלוא השכר + כבר לא יהיו החזרי משכנתא (כי יש ביטוח חיים על המשכנתא) שזה עוד כמה אלפים לסה"כ שנשאר במשפחה.

יש לי גם קהש של 200אשח, שיוכלו למשוך(הייתי מעדיף שישאירו אך מהיכרות עם אשתי,בספק אם היא תתעסק בזה)

השאלה היא האם לתת להם סכום חד פעמי גדול?

כי על מה כבר אפשר לשלם אם הולך הורה מפרנס בסכום חד פעמי גדול כל כך? (ולא חודשי, כי כאמור יקבלו משכורת)

ביטוח מחלות קשות לילד:

האם זה נחוץ?

מה חשוב לדעת כדי להחליט לעשות או לא לעשות?

ובאופן כללי לגבי כל הביטוחים,

לפי מה אתם מחליטים איזה ביטוחים לעשות ועל אילו לוותר?

עריכה אחרונה על ידי Yuri Abaev
פורסם

ממליץ לך מנסיון אישי מר לעשות ביטוח בריאות פרטי (נוסף על זה שבקופת חולים) לכל המשפחה שיכסה מחלות קשות, תרופות שלא בסל, ניתוחים בחול וכד'.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תתחיל בבדיקה מה באמת מכסה הביטוח הפנסיוני שלך. כנראה פחות מ-100% לפחות לחלק שמעל הפנסיה המקיפה.

בדוק את מצבך מבחינת ביטוח אבדן כושר עבודה. בדבר הזה יש הרבה ניואנסים קריטיים.

ביטוח רפואי רחב מומלץ מאד. לדעתי גם ביטוח סיעודי, לפחות בסיסי ברמת קופ"ח.

לא נכנס כרגע לנושא ביטוחי רכוש, שהם חשובים מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...