Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו לא מסתדר לי במספרים ששמים על כל מיני מגברי t-amp מודרנים. 

אני קניתי מגבר t-amp מאמזון לחדר עבודה (עובד נהדר) וכתוב בנתונים הטכניים שלו שהוא דוחף 100 וואט. אבל בכניסה מקבל 12 וולט על 2 אמפר. חוק שימור האנרגיה התאבד? אנחנו עדיין משחקים בקאקי של pmpo מול rms? אני מפספס פה משהו?

אותה תופעה אני רואה במגברים ונתונים שמפורסמים פה בשרשור בלינקים שצורפו.. כך שניראה שזה לא רק המגבר שלי ככה, אלא ממש תופעת שוק

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

ההמלצה שלי - קנה רסיבר איכותי משנות ה-90 (ימאהה, דנון, הרמן קרדון וכו') עם כניסה דיגיטלית. יהיה נח ואיכותי יותר מכל מגבר בעלי.

לפני שעה, Igalz כתב:

אני קניתי מגבר t-amp מאמזון לחדר עבודה (עובד נהדר) וכתוב בנתונים הטכניים שלו שהוא דוחף 100 וואט. אבל בכניסה מקבל 12 וולט על 2 אמפר. חוק שימור האנרגיה התאבד? אנחנו עדיין משחקים בקאקי של pmpo מול rms? אני מפספס פה משהו?

אתה לא טועה.  ברגע שמדובר בספק כח חיצוני האמת ברורה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

צריכת החשמל בפועל גם אותי מסקרנת, למרות שהLG שלי מוצהר בכ380W RMS, על התווית זה 38W לסאונדבר וכ33W לסאב.

אז איך זה מחושב, חשבתי שRMS אמור להראות נתון אמין יותר מאשר PMPO?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

במחשבה חמישית, הייתי הולך על פתרון של רסיבר קולנוע ביתי יד 2 או הרמקולים הבסיסיים של Edifier. יש מגברים טובים מסין, אבל זה כבר עולה קצת יותר, ולא חושב שהרמקולים האלו שווים את ההשקעה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, falou כתב:

ה-2 זו יציאה מוגברת

0.1 זו יציאה לא מוגברת, לסאב שיש לו הגברה.

לא לא, בדקתי אישית, אלה מגברים של 3 ערוצים, ממש ביצוע אחד לאחד של "התרשים המומלץ" מבית ti.

יש סדרה שלמה של מגברים דיגיטליים זולים, דור שני ושלישי אחרי ה-t-amp הקשיש.

יש למבנה הזה אלף ואחת וריאציות בעלי אקספרס, אמזון ושות'.

כמו כל המגברים הדיגיטליים הזולים, הם מוגבלים ודורשים את הספק הכי חזק שאתה יכול לחבר אליהם, 20 וולט לפחות, כדי לתפקד בצורה ראויה.

בשביל פותח השרשור זאת יופי של אופציה שלא תעלה יותר מדי.

לפני 10 שעות, Igalz כתב:

אבל בכניסה מקבל 12 וולט על 2 אמפר. חוק שימור האנרגיה התאבד?

שכחת את הפרט הקטן של אחוז עיוות.

אחוז אחד של עיוות, שומעים גם שומעים...

לענייננו - תנסה לחבר את הספק הכי חזק שמתאים לשבב הספציפי שמותקן אצלך במכשיר. יש specs להכול.

עריכה:

לגבי ההמלצה של מציאת רסיבר יד שנייה - הטרלולים בשוק הזה נותנים פייט לשוק המכוניות המשומשות. או מכשירים תקולים או מכשירים יקרים כמו חדשים. אין באמצע.

תוספת אחרונה לגבי מגברי ה-2.1 הזולים -

תחפשו את השם של השבב, למשל tpa3116d2 או tas5731 וכיו"ב - משם גוגל יוביל לאתר של Ti

https://www.ti.com/product/TPA3116D2

זה גלגול מודרני של ה-tripath עם אינספור אפשרויות שונות, כולל גישור והפיכה למונו, והפעלה של 2 או 3 ערוצים, בהתאם ללוח שבונים מסביב. 

עבור כל שבב, יש שם שפע של גרפים שמתארים את אחוז העיוות היורד כתלות בוולט / אמפר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

נראה שהמגבר שהזמנתי משתמש בשני שבבים מהסוג הזה, אחד לכל ערוץ. האם זה אומר שמדובר במשהו סביר או שלא בהכרח? שואל כי התגובה הזאת הלחיצה אותי:

לפני 22 שעות, Michazzz כתב:

תזכור רק עצה אחת חשובה, אל תשאיר את המגבר הזה בחשמל כשאתה לא משתמש בו. אלא אם בא לך לממש את הביטוח של הבית

האם זה באמת עד כדי כך מסוכן? הוא יכול לעלות באש בלי שיקפוץ הפקק? והאם לכבות מהמפסק זה שווה ערך לניתוק מהחשמל?

לגבי ההמלצות על רמקולים חדשים, אולי זה יגיע לזה בהמשך, אבל כמו שאמרתי כרגע אני לא מעוניין להשקיע ברמקולים לטלויזיה שאני גם ככה כמעט ולא משתמש בה. אם השימוש יעלה אשקול, והרמקולים של Edifier באמת נראים נחמדים.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני 28 דקות, RedLabel כתב:

האם זה באמת עד כדי כך מסוכן? הוא יכול לעלות באש בלי שיקפוץ הפקק? והאם לכבות מהמפסק זה שווה ערך לניתוק מהחשמל?

נגיד ככה, אין שום תקינה ששומרת עליך כשאתה קונה מגבר כזה. האם זה מאוד מסוכן... לא. אבל אין פיקוח.

אבל, מצאתי את המגבר הזה, עם יציאה לסאב

presonus-microstation-bt-review.21945

אפשר לסמוך על הבדיקה של האתר הזה (כמעט היחידי שאפשר לסמוך עליו...).

וגם מקבל מקלט BT כבונוס.

עדיין, אני לא חושב שהרמקולים הללו שווים בהכרח את ההשקעה. יכול להיות שה-Edifier, אם העוצמה שלהם מספיקה, יהיו פתרון יותר כדאי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, RedLabel כתב:

נראה שהמגבר שהזמנתי משתמש בשני שבבים מהסוג הזה, אחד לכל ערוץ. האם זה אומר שמדובר במשהו סביר או שלא בהכרח? שואל כי התגובה הזאת הלחיצה אותי:

לא, מה שהזמנת זה שבב אחד שמגביר שני ערוצים.

לא משנה. לא אמור להיות לך איכפת איך זה בנוי מבפנים, תכל'ס.

לגבי סכנת שריפה: שטויות במיץ.

אני משתמש כבר שנים בספק כוח רגיל גנרי כזה של מחשב, 20 וולט 3.0 אמפר, כדי להגביר את הסאב (אותו שבב רק בקונפיגורציה של מונו), ויש לי בסדנה מכשיר אחר "הכול כלול כזה" עם מקלט רדיו ובלותות', גם מתוצרת סין מכף רגל ועד ראש, מחוברים קבוע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טוב לדעת.

בכל מקרה, המגבר שהזמנתי אמור להיות עד 100WX2, ובנוסף בתמונה הבאה:

20

רואים שמתחת להיטסינק ישנם שני שבבים מהסוג הזה, אלא אם כן הבנתי משהו לא נכון.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...