אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,376 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני נתקל בבעיה עם המחשב, היום ביצעתי משום מה בלהט הרגע עדכון דרייברים שלא ביצעתי מאז ומעולם. כזה אני, חי על הקצה. הכל טוב ויפה אבל התחיל להיות לי רעש מדי פעם בשעה לפעמים כמה פעמים בשעה. רעש של מאוורר תקוע או דיסק(? ) אני די טכנופוב בעניין, קשה לי עם הטכנולוגיה שנקראת מחשב. לא הייתי רוצה עכשיו לפתוח מחדש ולבדוק כמו שאני לא מת על הרעיון של להתעסק עם פתיחת מנוע וכדומה. מה שאני בא להגיד שעלתה לי הודעה הזו מה אני אמור לעשות עכשיו? מה זה אומר? אם זה מעניין ביצעתי את העדכון דרייברים דרך בתוכנה ccleaner וינדוס 10, מחשב לנובו i74510u הרעש לא נשמע רעש טוב שאמור להיות למחשב. מה לעשו…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מתכוון להחליף מיני מרכזי ב-4 מזגנים קטנים לחדרי השינה בבית. מאחר ומדובר בחדרי השינה, מרבית פעילות המזגן הינה בשעות הלילה (נניח 8 שעות ברציפות בחודשי הקיץ והחורף ועוד מספר שעות מצומצם במהלך היום). המדובר בחדרים קטנים - 12 מ"ר ומכאן ש-1 כ"ס יהיה די והותר. ההתלבטות הינה בין מזגן רגיל לאינוורטר, כאשר האיונוורטר מציג שיפור של 10% לערך בצריכה (COP קירור 4.2 לעומת 3.9 למזגן רגיל) אבל סובל מתלונות רבות על תקלות. מבחינת מותג - נראה לי שרק תדיראן ואלקטרה באים בחשבון (עם עדיפות לתדיראן).
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש חבר שיש לו מידע על קבוצת אנשים שצריכים להיות בבידוד עקב שהות עם אדם שנמצא כמאומת. למיטב ידיעתו אף אחד מהם לא מתייחס להוראות והוא מעוניין לדווח על כך, אך בעילום שם. אישית- ייצעתי לו לא להתערב אך סיבותיו עימו. אז אמרתי, 'נפנה לפורום הכל-יודע ונשאל'... אז למי מדווחים?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנה טובה לכל בית ישראל 🤗 השימושים סטנדרטיים -חיטוי מכונת קפה , ניקוי כיריים ניקוי וחיטוי סלון הרכב - כאן נכנס עניין הקיטורית הניידת כי קשה להוריד כבל חשמל מקומה ג'. עדיף עם מיכל מים גדול שיספיק לחיטוי מושבי הרכב +כל הפלסטיקה והדשבורד. תודה
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, השאלה בכותרת בגדול. נולדתי בברית המועצות וכדי להוסיף עוד סיבוכיות לעניין, המיקום המדויק הוא חצי האי קרים. יש לי תעודת לידה מקורית מימי ברית המועצות ברוסית ואוקראינית. אני צריך להשיג תעודת לידה עדכנית עם חותמת אפוסטיל, בהתחשב בעובדה שכרגע אני לא יכול לטוס לשם וצריך לעשות את כל התהליך מפה, יש למישהו מושג מאיפה אני מתחיל? מכיוון שברית המועצות כבר לא קיימת, מי בכלל אמור להנפיק לי את המסמך? רוסיה (מי שמחזיקה בשטח דה פקטו כרגע) או אוקראינה (מי שהשטח היה שייך לה עד לא מזמן)?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
חיסכון בחשמל
מאת o_prime- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ההוי אמיצים ואמיצות, לפי הפרסומים חברות אחדות מציעות להתחבר אליהן לטובת אספקת חשמל וקבלת הנחות. קוץ באליה, החיוב יהיה לפי שעות שפל וגאות, ולי חם בבוקר ולא באמצע הלילה. האם ניתן לקנות סוללה משומשת של רכב היברידי לטעון אותה בלילה ולהנות ממנה במהלך שעות היום ללא מגע יד אדם?? בברכה, אוהד. האם יהיה נכון לצרף השרשור לקמצנים? תמהני..
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 20.9 אלף צפיות
היי, אני נמצא בסיבים פרטנר על 1000 מגה. אני שוכר מהם את הנתב המצויין בכותרת בעלות של כ-12.5 שקלים לחודש (לאחר הטבה), ולא הכי מרוצה מהנתב הזה. אני מרגיש שהקליטה לא הכי חזקה בבית (למרות שאני משתמש ב DECO M5) ושוקל לבדוק אופציה להחזיר להם את הנתב, לקנות באופן עצמאי והלתקין עם מתאם לסיב. כאן אבקש את המלצתכם לנתב, ראיתי שיש היום נתבים עם נתונים מפוצצים של שיומי / HUAWEI וכו'. האם הם שווים משהו וטובים יותר מהנתב שאני שוכר מפרטנר?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ילד מעל גיל שנה, כבר יושב עם הפנים קדימה. אני מניח שלא צריך כסא מגיל אפס, מצד שני כשאני שואל אנשים מה הם קנו הם מציינים שהם קנו בדיוק את אחד מהכסאות המומלצים שמתאימים גם מגיל אפס. שתפו מנסיונכם מה קניתם ומה היתרון (אם יש בכלל) של כסא שהוא לא מגיל אפס על אחד שהוא כן מגיל אפס.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
אישתי בחו"ל. אמורה לחזור לבידוד. שנינו אחרי חיסון שני, עוד לא עשינו את השלישי. אני מן הסתם לא רוצה שהיא תחזור למלונית ואשמח שהיא תחזור הביתה. מה זה אומר לגבי? האם אני גם צריך להיות בבידוד מכיוון שאני גר איתה? האם אני צריך לדווח למישהו לגבי זה? האם אני יכול לעשות בדיקת קורונה יחד איתה ביום השביעי בשביל לצאת מבידוד ולא לשבת 14 יום? לא מצליח למצוא את המידע הזה באינטרנט. אשמח אם מישהו יכוון אותי. תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בעקבות השרשור על חזרת משלוח חינם באופן חלקי לאמזון יש כמה מוצרים שהפכו לאטרקטיבים וכדאי לשתף לטובת כולנו (ללא affiliate links) מחזיק ביטים מגנטי של מקיטה רב מודד Fluke-101 חותך (קאטר קטן) Bahco 2101G-160 לחובבי הבישול: מנדולינה של OXO (מכשיר יעיל אבל מסוכן וכדאי לרכוש כפפות הגנה) תבנית אפיה ללחם ביתי (או עוגות שמרים) USA-Pan
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נתקלתי באחת הקבוצות בפייסבוק (לא ידעתי את זה!) במישהיא שכותבת פוסטים אינפורמטיבים על אירן. העניין הוא שמהפייסבוק שלי יש לה שם 1 (שרה קוגל) ומטלפון אחר יש לה שם אחר (שירה אשכנזי), אפילו שמתייגים אותה עולה השם השני. זה הקישור לפרופיל שלה, איך היא נקראת אצלכם? ואיך זה קורה? https://www.facebook.com/sssssssssttttttyuuuuuu
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי לכולם כמו בכותרת, צריך לשלוח מעטפה( אל דאגה, לא אנטרקס) לכתובת בחו"ל, אבל חייב שהמשלוח יגיע ע"י שליח בתיאום עם הנמען. מה האופציות שלי? ניסיתי להכנס לאתרים כמו UPS , DHL, אבל ניראה שהפוקוס שלהם הרבה יותר עסקים מאשר לקוחות פרטיים אז לא בדיוק הבנתי מה הולך שם. תודה לעונים וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת f31, -
https://theverifier.co.il/53474/taxes-will-be-added-to-digital-services-in-israel/?fbclid=IwAR3U_y0_SDwi43c3RpHr0tlW8TteAf7XVvPGRmuQpXJ32i-394mdltT636k אני מבין את משרד האוצר שצריך לשלם סכומי עתק למפלגות הקואליציה אבל להכנס לאזרחים לארנק בכל דבר? מטורפים שם - רדו מהעץ
זקוק לעזרת תותחי הפורום בהמלצה על מחשב לתלמיד חט"ב. הדרישה היחידה היא לסוללה חזקה מכיוון שמחשב יעבוד לזמן ממושך במשך היום כשהוא לא מחובר לחשמל (זו חט"ב עם שיעורי מעבדה). תקציב כ-2,700 ש"ח, אפשרי גם לקנות באמזון
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, בוקר אור. לאחרונה שמתי לב לתופעה מאוד מטרידה. דרך חלון המטבח נכנסים ג'וקים הביתה. אני רוצה להתקין רשת שתמנע את כניסתם. ראיתי בגוגל רשתות מגנטיות להתקנה עצמית - האם מישהו מחברי הפורום התנסה עם סוג זה של רשתות? אם לא, מה מומלץ לשים במטבח? ייתכן שגם בשירותים אתקין רשת דומה יש שם חלון שפונה לכיוון תעלת ביוב. תודה
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני זקוק למקרר גדול. צימצמתי ל2 דגמים שמתאימים לי: Lg 265 maj או Hisense RT101 המקררים כמעט זהים מכל הבחינות. הHisense קצת יותר משוכלל (יש ברז מים קרים) ומגיע עם 3 שנות אחריות מלאות לעומת הlg שמגיע עם שנה בלבד. אשמח לכל עצה בנושא במיוחד ממי שיש לו ניסיון עם הדגמים האלה/עוסק בתחום. אחרי עליית המחירים של השנה האחרונה מדובר בהוצאה של 8k, לא בא לי לקנות משהו גרוע.
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לפני שבוע קניתי גרניק של PERLEES של 185 בר, יום שישי חברתי אותו למים ואיך שהדלקתי אותו ראיתי שאין לו שום קשר ל185 בר מכיוון שכרגע יש לי גרניק של BT-TOOLS של 120 בר שהוא בפועל חזק יותר, כלומר הגרניק הזה הוא משהוא כמו 100 בר. +יש לו איזה פטנט עם מיכל הסבון שפשוט לא עובד. הייתי שמח להחליף את המוצר הזה הבעיה שזה הגרניק היחיד שנמכר אצלהם ברשת לכן האופציה היחידה היא החזר כספי. השאלה איך אני יכול לבצע את זה? האם אפשר לקבל החזר כספי על כלי עבודה ואיך עושים את זה? אני רוצה להגיע לחנות מוכן ולדעת את הזכויות שלי.
הורים מבוגרים של חבר חזרו אתמול בסביבות 22 בלילה מחול. הם גרים באזור ים המלח לכן רשמו שאת הבידוד יעשו שם. אבל את הלילה הראשון הם עשו בדירה שלהם בתל אביב (כמובן בבידוד). היום בבוקר בא שוטר לבית שלהם בים המלח התקשר אליהם וכיוון שלא העו בבית נתן להם קנס של 5000 שח כל אחד!!! ניסיונות להסברים שהם מבוגרים (וחולי לב) וחזרו רק בלילה מחול עלו בתוהו. השוטר כמו קיר ולא היה מוכן להקשיב. גם פקידה של משרד הבריאות לא היתה מוכנה להקשיב בטענה שהיו צריכים למלא טופס של שינוי מקום בידוד. יש למישהו עצות איך מבטלים את הקנסות?
הודעה אחרונה מאת nathun, -
תביעה רטרואקטיבית של ביטוח לאומי בעקבות שימוש בימי מחלה עקב שבירת רגל, מישהו מבין בזה?
מאת davemustaine87- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, כניראה הכותרת לא ברורה במיוחד, אז אנסה להסביר. אמא שלי לפני 4 שנים בערך, ירדה מההסעה של העבודה ונפלה ושברה את הרגל. עקב כך היא פתחה תאונת עבודה לתשלום ימי מחלה ע"ח ביטוח לאומי. אלא מה, היא הצהירה בתמימותה שלא התכוונה ללכת הבייתה לאחר הירידה מההסעה, אלא למקום אחר ,הביטוח הלאומי לא קיבל את תביעתה, והורידו לה ימי מחלה על חשבונה(היה לה מספיק ימים). היא פנתה בזמנו לעורך דין עקב הנושא ומאז זה די נשכח. היום, ההורים שלי פנסיונרים, לא גרים בארץ, והם קיבלו בקשה מהעורך דין להגיע לארץ בעקבות התביעה הזאת, שרופא יבדוק את מצב הרגל שלה. בשביל להגיע לארץ היום, זה סיפור מהתחת. ההורים שלי צריכים לעבור בדיקות קורונה, לקנות כרטיסי טיסה, …
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, מחפש מערכת ישיבה (4-6 מקומות, כולל שולחן) ושמשיה או גזיבו איכותיים ועמידים למרפסת. עמידות לרוחות חזקות, שמש ישירה וגשם (מרפסת דרום-מערבית בקומה גבוהה, לא מקורה ברובה). משהו שלא ידרוש התעסקות של לקפל או לכסות (חוץ מקיפול השמשיה כשיש רוחות חזקות/גשם). מישהו יכול להמליץ מניסיון אישי?
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לשמוע דעתכם על גן יבנה, האם יש שם שכונות קשות או שהסוציואקונומי שלהם די אחיד? אשמח להסבר על האיזורים השונים והשכונות
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
לאחרונה סיימתי קורס מסוים, עברתי את המבחנים הרשמיים ועכשיו אני רוצה ללכת ללמוד משהו אחר. חשבתי ללכת על NLP. יש המלצה כלשהיא? מישהו שעבר לאחרונה (תקופת הקורונה) קורס באונליין\פרונטלי ויכול להמליץ על מקום לימודים. אשמח להמלצה על מכללה\אוניברסיטה מוכרים אבל לא אפסול אם יש מוסדות לימוד לא מוכרים אבל נחשבים לטובים. אשמח גם לשמוע על עלויות\חוויות או כל טיפ טוב לגבי תחום הNLP בברכה DareDevil
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רבים נעזרו בשירותי החניון בכפר טרומן, הסמוך לנתב״ג, לצורך חניה לטווח ארוך בעת נסיעה לחו״ל. עם פסיקת העליון מוצו ההליכים המשפטיים והחניון יסגר (יחד עם פינוי המשפחה ותקדימים משפטיים אחרים): https://www.calcalist.co.il/real-estate/article/sjl8lwt11y?ref=ynet
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אהלן, רכשתי לאחרונה שולחן מחשב ומדף "צף" מאיקאה. את השולחן סיימתי להרכיב, אבל אני לא בטוח לגבי גובה התקנת המדף מעל מסך המחשב. אשמח לשמוע כמה גבוה כדאי להתקין את המדף. יש איזשהו גובה מומלץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת yorng, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה הגלאים הפשוטים בעלות של כמה מאות שקלים טובים ועושים את העבודה? מישהו שיש לו באזור השרון וניתן להשאיל ממנו לשעה? הבן של גיסתי זרק איזה תכשיטים בדשא בגינה הפרטית בבית והיא לא מוצאת אותו..
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הבקשה בכותרת, תודה לעונים.
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מהיום, שכירים יכולים להגיש בקשה מקוונת להחזרי מס באתר רשות המסים, וזאת לאחר תקופת הרצה של כמה שבועות. מדובר בצעד שעשוי להקל על מאות אלפי אנשים. מדובר בהגשת טופס 135 באופן מקוון - בקשה להחזר מס ליחידים שלא חייבים בדיווח למס הכנסה. סיבות החזר המס הן מגוונות, למשל הכרה בנקודות זיכוי נוספות והכרה בשיעורי נכות. מדי שנה מוגשות כ-300 אלף בקשות. גם לפני המהלך הזה הייתה אפשרות עקרונית להגשה מקוונת, רק שהאפשרות הזו הייתה מורכבת יותר ודרשה אוריינות דיגיטלית ברמה גבוהה יותר. כעת ההגשה תהיה פשוטה ומהירה הרבה יותר, וניתן להניח שרק מעטים יגיעו פיסית ללשכות המס כדי לבצע את ההליך ידנית. ברשות המסים אומרים כי מדובר בהמשך המגמה …
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, דירה בת 4, חדשה מקבלן. לפני כמה ימים בזמן שאני שוטף ירקות, הבחנתי במים שיוצאים מהארונית מתחת לכיור במטבח. פתחתי את הארונית כדי להסתכל וראיתי שיש דליפת מים קלה מאזור ברז הניל של המים החמים. נגעתי בברז כדי לסגור אותו והחלק שמסובבים פשוט עף מהמקום ומים התחילו לזרום למטבח. סגרתי שיבר ראשי, גרפתי את המים, קניתי ברז חדש והתקנתי, עכשיו הכל בסדר. העניין הוא שאני לא מבין איך זה קורה. דירה חדשה וברזים שאף אחד לא נגע בהם מאז שנכנסנו לדירה, למה שהוא יתפרק מעצמו? תקלת יצור? האם זה קרה לעוד מישהו?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שואב אבק אלחוטי (לא רובוטי) של lg. בן בערך 4. הפסיק להגיב, בבדיקה הסוללה מראה שיש בה חצי וולט (אמור להיות סביב 26) האם ניתן להספיד את הסוללה או שאפשר איכשהו להחיות אותה? האם זה תקין שסוללה בת 4 מתה כך?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 8 עוקבים
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום מארגן איזשהי הפתעה וצריך להנחית מסוק במושב באיזור השרון ולת״א מה הפרוצידורה? אפשר לנחות בכל שטח פתוח או רק במקומות מסודרים ?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,487 אורחים (הצג רשימה מלאה)