Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נתקל בבעיה עם המחשב, היום ביצעתי משום מה בלהט הרגע עדכון דרייברים שלא ביצעתי מאז ומעולם.  כזה אני, חי על הקצה. 

הכל טוב ויפה אבל התחיל להיות לי רעש מדי פעם בשעה לפעמים כמה פעמים בשעה.  רעש של מאוורר תקוע או דיסק(? )

אני די טכנופוב בעניין, קשה לי עם הטכנולוגיה שנקראת מחשב. לא הייתי רוצה עכשיו לפתוח מחדש ולבדוק כמו שאני לא מת על הרעיון של להתעסק עם פתיחת מנוע וכדומה.

מה שאני בא להגיד שעלתה לי הודעה הזו 

20210910_180529.thumb.jpg.1fc7ec1a145ef4a3d2da28a4f55d2444.jpg

מה אני אמור לעשות עכשיו?  מה זה אומר? 

אם זה מעניין ביצעתי את העדכון דרייברים דרך בתוכנה ccleaner 

וינדוס 10, מחשב לנובו i74510u

1631287448467-446279688.thumb.jpg.2e28407ddc0fce2c4b1e345aa3bb30dc.jpg 

הרעש לא נשמע רעש טוב שאמור להיות למחשב.

מה לעשות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש מצב שהמחשב שלך צריך ניקוי טוב. 
תפתח את המאחורה שלו (לא מסובך, יש שם איזה כמה ברגי פיליפס/טורקס קטנים. בין 6 ל-12 בערך) ותעבור עם מברשת (אפשר כזו של צביעה) או לחץ אוויר על איזור המאווררים וגוף הקירור. 

אני רואה שהמעבד הוא מדור 4, כלומר יצא בשנת 2014, אז סיכוי טוב שהוא צריך re-paste. אבל זה משהו שלא הייתי ממליץ לך לעשות לבד אם אתה לא מרגיש בנוח לעבוד בתוך מחשב מפורק. 

אחרי כל זה, התקנה חדשה של ווינדוס או תיקון של זו הנוכחית (לחיצה על "restart" תו"כ החזקה של shift ואז בחירה ב-Repair בתפריט) עשוי לנקות כל מיני שגיאות שהצטברו במהלך השנים. אני הייתי ממליץ על התקנה נקיה. 

אני כמובן יוצא מנקודת הנחה שדברים כמו בדיקה שה-Ram והאחסון מחוברים כמו שצריך, והתקנת SSD כבר עשית. 

לפי גוגל, הבעיה שלך היא בדרייברים של elan - כלומר של הטאץ' פאד. תנסה להתקין אותם מחדש, ואם זה לא עובד הנה מדריך שנראה מאוד ארוך ומקיף ועשוי לעזור: https://thegeekpage.com/kmode-exception-not-handled-etd-sys/

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...