Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

כניראה הכותרת לא ברורה במיוחד, אז אנסה להסביר. 

אמא שלי לפני 4 שנים בערך, ירדה מההסעה של העבודה ונפלה ושברה את הרגל. עקב כך היא פתחה תאונת עבודה לתשלום ימי מחלה ע"ח ביטוח לאומי. אלא מה, היא הצהירה בתמימותה שלא התכוונה ללכת הבייתה לאחר הירידה מההסעה, אלא למקום אחר ,הביטוח הלאומי לא קיבל את תביעתה, והורידו לה ימי מחלה על חשבונה(היה לה מספיק ימים). 

היא פנתה בזמנו לעורך דין עקב הנושא ומאז זה די נשכח. 

היום, ההורים שלי פנסיונרים, לא גרים בארץ, והם קיבלו בקשה מהעורך דין להגיע לארץ בעקבות התביעה הזאת, שרופא יבדוק את מצב הרגל שלה. 

בשביל להגיע לארץ היום, זה סיפור מהתחת. ההורים שלי צריכים לעבור בדיקות קורונה, לקנות כרטיסי טיסה, בידוד, לשכור דירה/איירביאנבי בישראל. 

לי ניראה שכול זה בולשיט ממש, ובמידה והתביעה תתקבל, אמא שלי לא תקבל שום פיצוי(כי השתמשה בימי מחלה שממילא היו לה, ולא השתמשה בימי חופש), ובמקרה הטוב היא תקבל פיצוי די קטן שלא בטוח שישתלם לאור ההוצאות והטירטור הצפוי לה. 

אני שואל פה אולי מישהו יודע, כי אני לא בטוח שהעורך דין יהיה כנה איתם, ויספר להם סיפורי סבתא העיקר שהוא יקבל את העמלה שלו, והשאר לא בדיוק מעניין אותו. 

מצטער על החפירה אבל אולי מישהו יודע/נתקל בעבר במקרה דומה/ מכיר עורך דין שאפשר לשאול אותו בנושא? 

תודה לעונים. 

פורסם

רופאים יש גם בחו"ל

ואם אין תוחלת כלכלית בתביעה תודיעו לעו"ד המלומד שיסגור עם הב"ל לדחות את התביעה ללא צו להוצאות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היום אפשר לפגוש עורך דין בזום. לגבי רופא, כמו שכתב למעלה ישה. אפשר למצוא רופא שיתן סקירה לגבי המצב הנוכחי.

אני די בטוח שביטוח לאומי אחרי כמעט שנה וחצי התעדכן בעניין שיש מגיפה עולמית. שידרשו פגישת זום עם העורך דין וידרשו פתרון הולם.

אני אוהב תמיד לצרף לכל נושא שקשור למוסדות ציבור ישראליים את האתר כל זכות

https://www.kolzchut.org.il/he/המוסד_לביטוח_לאומי#.D7.90.D7.A8.D7.92.D7.95.D7.A0.D7.99.D7.9D_.D7.94.D7.A0.D7.95.D7.AA.D7.A0.D7.99.D7.9D_.D7.A1.D7.99.D7.95.D7.A2_.D7.91.D7.A0.D7.95.D7.A9.D7.90.D7.99_.D7.94.D7.91.D7.99.D7.98.D7.95.D7.97_.D7.94.D7.9C.D7.90.D7.95.D7.9E.D7.99

תתחיל מ שירות שי"ל. תראה לאן הם מכוונים אותך. יכול להיות שידעו לתת מידע יותר טוב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם הם פנסיונרים אין מה לבדוק את מצב הרגל כי מבחינת ב"ל נכים מפסיקים להיות נכים בגיל הפנסיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בקיצור, אני לא צריך להיות גאון גדול כדי שלהבין שתועלת ממשית אין בסיפור הזה. 

חבל שיש אינטרסנטים שמנסים לעשות את זה על חשבון פנסיונרים תמימים שנוטים להאמין ולסמוך על אנשים 

תודה רבה לעונים. 

פורסם (נערך)

אפשרי לגשת לרופא בחו"ל כדי לקבל חוו"ד ולשלוח לעו"ד במייל. 

אבל בכל זאת לא שווה לך אא"כ השכר של אמא שלך היה גדול והסכום משמעותי. בכל מקרה בכל מה שקשור לביטוח לאומי אל תפתח ציפיות בכלל.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...