Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

בוקר אור. 

לאחרונה שמתי לב לתופעה מאוד מטרידה. דרך חלון המטבח נכנסים ג'וקים הביתה. 

אני רוצה להתקין רשת שתמנע את כניסתם. 

ראיתי בגוגל רשתות מגנטיות להתקנה עצמית - האם מישהו מחברי הפורום התנסה עם סוג זה של רשתות? 

אם לא, מה מומלץ לשים במטבח? 

ייתכן שגם בשירותים אתקין רשת דומה 

יש שם חלון שפונה לכיוון תעלת ביוב. 

תודה 

פורסם

אם נכנסים ג'וקים אז כדאי לחשוב לבצע בנוסף גם הדברה ללא קשר לרשתות. רשתות זה נחמד אבל ג'וקים יכולים להכנס ממקומות שבהם אתה לא יכול לשים רשתות (מתוך המזגן/ מתחת לדלתות/ דרך הביוב בשירותים ומקלחת)

פורסם

+1 להדברה. אחת כזו אפקטיבית (כולל גם בבורות הביוב מחוץ לבית) תפחית את הופעת הג'וקים לאפס.

רשתות זה יותר בשביל יתושים. לא מכיר את פתרונות ה-DIY, אבל רשת לחלון אצל מתקין אלומיניום מקצועי תעלה 500-700 ש"ח, תלוי בגודל החלון.

פורסם

לא התנסיתי עם המגנטית, אבל זו ממש לא בעייה לעשות DIY לזה.

כל מה שצריך זה לייצר מסגרת מעץ שתתאים למפתח החלון ואקדח סיכות. מפה אפשר לפתח את זה עוד יותר (מסגרת זהה נוספת מולבשת על הראשונה שיהיה אפשר להסיר כדי להחליף את הרשת וכדומה).

עלות הרשת גרוש וחצי בערך.

כן מצריך כלים ומומלץ לעשות את זה מעץ סנדוויץ' ולא מעץ מלא, וכמובן לשים שכבה של חומר לאיטום נגד מים (כל פיניש על בסיס שמן לדעתי יעשה את העבודה היטב, אם כי גם צבע אפשרי בהחלט).

קח בחשבון שעם הזמן הרשת תתחיל להיקרע, גם ה-DIY וגם המגנטית, כך שבכל מקרה תצטרך להחליף מתישהוא.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...