Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרופי כפול בפייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתקלתי באחת הקבוצות בפייסבוק (לא ידעתי את זה!) במישהיא שכותבת פוסטים אינפורמטיבים על אירן.

העניין הוא שמהפייסבוק שלי יש לה שם 1 (שרה קוגל) ומטלפון אחר יש לה שם אחר (שירה אשכנזי), אפילו שמתייגים אותה עולה השם השני.

זה הקישור לפרופיל שלה, איך היא נקראת אצלכם? ואיך זה קורה?

https://www.facebook.com/sssssssssttttttyuuuuuu

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

בגדר ניחוש : אולי בעבר הפרופיל היה ע"ש שרה קוגל, בהמשך היא שינתה את השם בפרופיל לשירה אשכנזי, ולכן במקרים שונים מופיעים שמות אחרים.

(בפייס אצלך בטלפון, נשמר השם הישן, שרה קוגל. במקומות אחרים, לוקחים את המידע מהפייס, ולא מסתכלים בזכרון מטמון, ולכן מופיע השם העדכני. במידה ותמחק את המידע שפייס שומר אצלך בטלפון, תתחיל לראות את השם העדכני גם כן)

אצלי מופיע שירה. 

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם (נערך)

מעניין

אני מניח שאתה מדבר על "קבוצת אוהבי  היסטוריה", אצלי היא מופיעה שם רק כשרה קוגל, בכל המכשירים גם אחרי רענון.

האם אתה רואה את השמות השונים באותה קבוצה, או שהיא מפרסמת בשמות שונים בקבוצות שונות, מה שיותר קל להסבר?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שירה אשכנזי

וחסמתי אותה, זה היה מוגזם מבחינתי פוסטי ההאדרה של אירן פעמיים ביום, לי זה כבר הרגיש כספאם

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

מעניין

אני מניח שאתה מדבר על "קבוצת אוהבי  היסטוריה", אצלי היא מופיעה שם רק כשרה קוגל, בכל המכשירים גם אחרי רענון.

האם אתה רואה את השמות השונים באותה קבוצה, או שהיא מפרסמת בשמות שונים בקבוצות שונות, מה שיותר קל להסבר?

הקבוצה הינה 'לא ידעתי את זה!'

הפוסטים נראים זהים בשניית פרסומם מ2 הטלפונים באפליקציית פייסבוק, התוכן והלייקים זהים, בטלפון אחד נראה שם א' בטלפון השני שם ב' וגם שנכנסים לפרופיל שלה הוא זהה מלבד השם ואפילו שמבצעים חיפוש מטלפון 1 על שם ב' לא מוצעים אבל הפייסבוק מציע את שם א' וגם להפך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

בפייסבוק יש אפשרות ל language specific name, שבה אתה בוחר שפה ואמור לרשום את השם שלך איך שהוא אמור להיות באותה שפה.

מי שהפייסבוק שלו באותה שפה, יראה את השם שרשמת ולא את השם השני.

יש מצב שגם באנגלית וגם בעברית היא שמה שם בעברית, אבל משום מה שם שונה (אולי בעבר, הפייסבוק שלה היה באנגלית עם שם כלשהו, שהיא גם רשמה בעברית, אחר כך שינתה את השם אבל שינתה רק את השם האנגלי בשם בעברית, אז השם הייעודי לשפה העברית נשאר, והוא שונה..)

תחליף שפה בפייסבוק ותבדוק.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
לפני 22 שעות, gsi16v כתב:

נתקלתי באחת הקבוצות בפייסבוק (לא ידעתי את זה!)

התפלאתי לגבי התחביר, לא הבנתי איך לא ידעת איפה נתקלת בה (או מהי קבוצה בפייסבוק) -עד שקראתי את זה:

לפני 12 שעות, gsi16v כתב:

הקבוצה הינה 'לא ידעתי את זה!'

:lol: :rofl:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...