אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
ככה זה. אתה לא מבין בכינוס נכסים. יש חברה ויש אדם. תשמעו, זה משהו שקצת צורם לי כל פעם מחדש. כנראה שלא רק לי. הרבה מאוד אנשים עשירים מפסידים את הונם ונשארים עם חובות עתק. אבל איכשהו נראה שרמת החיים שלהם לא יורדת לכזאת של אחד שמרוויח דמי אבטלה מביטוח לאומי. עכשיו, אלדד פרי לא פשט רגל אתמול ובכל זאת המשיך להתגורר בבית של 6.5 מיליון בשכונה הכי יוקרתית ברחובות ואחת הנחשבות באיזור. נסע בגיפ של מרצדס. שזה כלעצמו ממש לתקוע אצבע בעין של כל מי שהפסיד את כל מה שהיה לו. אז מה הקטע. מה אני מפספס פה. "צדק זה רק כוכב?"
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 8 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. הבעיה: פרוזקטור לד. במשקל 6 קילו. אורך 40 ס"מ אזור ההתקנה: גדר מזכוכית - עובי הזכוכית 3 ס"מ לבינתיים הכנתי מתקן מכוער פרובזורי שיתפוס את הפרוזקטור שצריך להאיר בנקודה מאוד מסויימת. איך ממשיכים מכאן? אני רוצה לארגן חתיכת עץ {יפה שעליה נקדח את המעמד של הפרוזקטור} נאמר ברוחב 10 ס"מ על 50 ס"מ שהיא תיהיה מודבקת\מרותכת\קשורה ברמה מאוד גבוהה שהסיכוי להוציא את העץ הוא רק באמצעות שבירת הזכוכית. מה החומר שאני צריך? כסף הוא לא בעיה
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי בן משפחה שעקב התפרצות מחלת נפש הוא כבר מעל שנה בבית ואיננו מתפקד. לפני התפרצות המחלה הוא היה בעל חברה מצליחה, וכמו כן יש לו ביטוחים שונים כגון חיים, אכ"ע ועוד אותם שילם לאורך השנים. אני מנסה להבין האם יש בעל מקצוע שתקפידו לתכלל את מיצוי הזכויות השונות מול הביטוחים הפרטיים וביטוח לאומי בעקבות התפרצות המחלה? למי אני צריך לפנות? אשמח להכוונה. תודה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
פתאום הבנתי שאין לי בבית אפילו פנס למקרה שתהיה הפסקת חשמל (שצפויה להיות בוודאות, שכונה חדשה עם היסטוריה של הפסקות חשמל בחורף הקודם). מפישפוש באמזון נראה שפיתרון של Camping Lantern נראה הגיוני, אבל מניסיון העבר לפורום יש עצות בכל נושא 😅 אז, אשמח לרעיונות אלטרנטיביים, המלצות, למה לשים לב, וכו'?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני משתעשע ברעיון להרוויח כמה גרושים מה"כישרון" שלי. אשמח לשמוע דעות, טיפים, כל דבר בעצם. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מנסה לעזור כאן לחבר. מניסיון טוב שהיה לי עם החומר בחו"ל, אני מבקש לדעת האם מישהו שמייבא את זה ספציפית ארצה? לא מעונין במשהו אחר, רק בזה או ב- POR 15. חיפוש בגוגל לא העלה יבואן או מי שמציע למכירה, באמזון אין במלאי והמוכרים באיביי לא שולחים אותו ארצה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
משום מה רק בשועלאש הגוונים אינם נאמנים למקור - הם רוויים יותר, עם tint ירקרק/צהבהב. בכרום/עדג'/שיט של אדובי/Photos Browser של מ. ההפעלה נראה שהכל תקין (חלונות 10) ; אני מצרף את הגדרות ה Color Management של מערכת ההפעלה (הכל על דיפולט, כעקרון). מציין שניסיתי לשחק עם הגדרות ה gfx.color למיניהן בתפריט ה about:config של הדפדפן - נראה ששום דבר לא משנה. אני עם גרסת דפדפן 93, 64 ביט.
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השאלה בכותרת.
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי. יש ברשותי סוללה לכלי עבודה של בוש 4 אמפר מהדגם החדש (תאי סוללה משופרים) לאחר שימוש אינטנסטיבי בסוללות שלי לצורך הנעת ג'יפ ממונע לילדים. (אני משתמש בבקר על מנת לוסת את המתח) דווקא הסוללה המתקדמת יותר נראה ששבקה חיים. אציין שהסוללות מתחממות יחסית. במד מתח אני מודד ממנה 7.5V שזה כל כך נמוך שאפילו מד הסוללה לא מתפקד. פתחתי את המארז והכל נראה שלם ותקין וגם מדידת המתח מראה שאין נתק במעגל. אממה המטען פשוט לא נכנס למצב הטענה. נורית הביקורת נמצאת על חיוי של טמפרטורה גבוהה (שבה סוללות לא נטענטת) יש דרך "לאפס" את המצב. ובכלל למנוע הישנות התופעה בסוללות הבאות. (נ.ב.- אולי זה קרה כי השארתי את הסוללה …
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מדובר בצעצוע שהיו בו סוללות שדלפו וכנראה זה שכב ככה כמה זמן. מחפש פלח מתכת תחתון בכדי שניתן יהיה לשים סוללות טריות ולהחזיר אותו לעבודה. תמונה של בית הסוללות המדובר מצורפת. כאמור מדובר בחלק התחתון שנאכל ולא ניתן היה להצילו. על העוזרים תבוא הברכה.
הודעה אחרונה מאת samg, -
היי, מחפש בעיקר קווים כלליים. זה ללימודי תואר שני בהנדסת חשמל + שימושים סטנדרטיים יוטיוב, דפדפן, סדרות, מאטלב וכו'. גודל יכול להיות 15 או 14 לא משנה, אבל לא 13. בגדול מה שחובה זה SSD 512 + 16GB RAM+ מעבד i7 או שקול + מסך 2K בונוס מאוד משמעותי. כרטיס גרפי לא קריטי כי לא יהיה גיימינג ומאטלב לא מאוד דורשני. עדיפות גדולה לDELL בשל ניסיון טוב עם איכות הבנייה והחיים של המחשבים האלו. אם יש המלצות ספציפיות זה אחלה, אם לא גםחברות מומלצות יעזרו. תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי חבר ילדות שגר לא רחוק ממני, ברמת גן. הם גרים בדירה העליונה והגג גם שלהם. יש להם שם ברביקיו, ספות, שולחן וכו'. רצפת הגג מכוסה במרצפות רגילות של פעם (הבנין ניבנה בסביבות תחילת שנות ה- 70, כניראה). בלטות, טרצו, כל אחד קורא להן בשם אחר. לפני עשרות שנים הוא סבל מדליפות מי גשם. הביא בעל מקצוע שעם דיסק חרץ וייצר מרווחים (שלא היו במקור), ואת הפוגות הללו מילא בחומר. היות והשיפועים בגג נבנו דווקא באופן מוצלח, זה פתר לו את הבעיה עד שנה שעברה. לחות של גשם שוב נכנסת פנימה לתיקרת הדירה והוא מחפש פתרון נוח ומהיר יותר מאשר שוב להביא קבלן ולחרוץ את כל הגג (שהוא לא קטן, אגב). האם ניתן, לאחר ניקיון כמובן, לשפוך חומר ועם מגב לפזר אותו על המרצפות הקיימות? המלצה לחומר כזה?…
הודעה אחרונה מאת epiphone, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כמה חודשים טובים, הזמנתי כמה פריטים לרכב מעלי אקספרס (מטליות ומגבות), עשיתי איחוד פריטים בשביל שהכול יגיע בחבילה אחת. כמובן שעד היום לא קיבלתי את זה וכבר פניתי למוכרים שיחזירו כסף. המוכרים טענו שמבדיקה שהם עשו, המוצרים הגיעו ממש ממש מזמן לארץ (בערך שבועיים אחרי ההזמנה שהייתה כאמור לפני איזה 4 חודשים) ואני מאמין להם, ראיתי גם בקישורים שהם צירפו לגבי מעקב. העניין הוא שזה כנראה אבוד איפשהו במרכז לוגיסטי במודיעין ואין לי שום אפשרות להשיג אותם, בטלפון זה אבוד מראש וגם פנייה באמצעים אחרים זה לא ממש רלוונטי. ניחא שכבר לא אקבל את המוצרים האלה, או שאולי יגיעו עוד כמה חודשים טובים. זה קצת מבאס שזה קרה לי עם האתר הזה של עלי אקספרס, כי באיביי זה עדיין לא קרה לי דבר כ…
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שמח וטוב לב, יוצא מהעבודה והולך אל האוטו שלי. בא להיכנס, ויוצאת בחורה מהרכב לידי (לקסוס, רכב חברה לפי המדבקה שעליו) ושואלת- "סליחה, זה האוטו שלך?". הלב ירד לי לתחתונים. -כן, עניתי. "אני מאד מתנצלת..." התחילה להגיד. המח שלי BE LIKE: הו שיט, זה הולך לעלות לי. לא ראיתי איפה היא פגעה, איך לא שמתי לב? איך ייתכן שפיספסתי? הרי הסתכלתי על האוטו בדרך אליו, הפרונט נראה נקי. אולי מאחורה? איך שהוא? אז מה אם יש שם מדרכה גבוהה, זו בחורה , ולא ראיתי איך הוא נראה מאחורה. כמה עולה בכלל פחחות וצבע כללי בימינו? ואיפה אני אעשה את זה? צריך לשאול בפורום אם הם יכולים להמליץ על פחח טוב בחיפה, מקווה שלא אצטרך לנסוע הבייתה עם הפגוש בבגאז' כי אין לי בגאז'-יש לי האצ'…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, ניקיתי היום את המזגן, ניתקתי את התקע מהשקע, כשסיימתי ורציתי להחזיר את התקע לשקע, ראיתי שהתקע לא נכנס עד הסוף (פעם ראשונה שאני מנסה לחבר את התקע הזה לשקע הזה ולא שמתי לב כשניתקתי מה היה המצב לפני הניתוק), ניסיתי להפעיל יותר כח כי שיערתי שהתקע יכנס עד הסוף, מה שקרה זה שאחת הפינות של השקע "נכנסה" מעט פנימה, א. לגבי התקע, קריטי שלא נכנס עד הסוף לגמרי? (נכנס ב-90%, אין כמובן ניתוקים או משהו כזה) ב. השקיעה-יש לזה משמעות? תודה
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
שלום לכולם!. אני כרגע בהתלבטות, אני עובד כ4 שנים בעבודות משרדיות (אדמיניסטרציה) והמשכורות לא משהו. אבל העבודה נוחה יש מזגן , פינת קפה, עבודה לא לחוצה , שעות מאוד נוחות. כרגע הציעו לי עבודה באזור הנמל. העבודה היא עבודת שטח כוללת תפעול מנוף לפריקת ציגמנט (בטון) מאוניות (העבודה בישיבה) ובין היתר גירוז מכונות , תחזוקה של הרציף כולל נקיון וצביעה. משמרת של 12 שעות שבוע בוקר שבוע לילה. העבודה אינה פיזית ברובה עובדים בצוות. המשכורת גבוהה בהרבה ממה שאני מרוויח היום ויש בטחון תעסוקתי ואופק קידום בחברה.ויש לי יתרון שזה תואר. מה דעתכם? האם ההבדל בין המשרד לשטח הוא דרמטי ואני הולך לעשות צעד שאני אתחרט עליו? בן 27 נשוי + 2.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז מפאת המצב שיש לי חדר קטן ושולחן קטן, אני רוצה ומעוניין להחליף את מארז המחשב שישלי כרגע שהוא מה שבכותרת. אני מחפש סוג של מארז MINI מצאתי מארז של קולר מאסטר שנראה שעונה על הדרישות Cooler Master MasterBox Q500L האם הוא המלצה טובה לדעת הקהל?
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שואל בשביל אחי, בעברי רכשתי טבעת אצל שפר יהלומים בבורסה ברמת גן. האם חובה לבקר ברמת גן כדי לרכוש טבעות אירוסין? מבחינת מחיר, איכות וכו', או שאפשר לקחת בחשבון גם חנויות בקניונים כמו רויאלטי וכו'?
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
שלום, כיום יש מחסור חמור באנגליה בכל הקשור, לנהגי משאיות, בכל התחומים. אני כל הזמן חולם על האפשרות, לעבור לאירופה וחשבתי אולי לנצל את הברזל החם הזה. אני יודע שדרכון אירופאי כבר לא מרשים, כי היה את הברקזיט ולכן גם נובע מחסור בנהגים. אני יודע שרשיון C1 נחשב אבל צריך רשיון HGV באנגליה, הובלת מזון. אני הבנתי שרצים לחלק 5K ויזות, בשביל נהגים. רציתי לשאול אם יש פה מישהו משם, שיוכל לייעץ לי מה צריך לעשות, על מנת לבצע את הצעד הזה?. יש משהו שאפשר לעשות מפה?. שלחתי מייל לאתר ממשלתי אנגלי, נראה מי יענו לי.
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי הוספת ssd והגדרתו דרך ה disk management, ראיתי שהוא הפך להיות כונן ראשי. כשרציתי לשנות את מחיצת c ( שהיא מתוך ה ssd הראשי), קיבלתי אזהרה שהמחשב לא יעלה במידה ואין קבצי windows במחיצה הזו. ווידאתי שוב שתיקיית windows אכן נמצאת ב c, והפכתי אותה למחיצה הראשית. ריסטארט למחשב, וההודעה היא an operating system wasn't found. כמובן שהלכתי לביוס ווידאתי שהוא מאתחל מהssd הנכון, ניתקתי גם את החדש (שאינו מכיל כלום) אבל אין שינוי. מה לעזעזאל עשיתי ואיך פותרים את זה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
למה? שואל אחד שיש לו 2 וזה מספיק לו. האישה לוחצת על שלישי. נהייתה תרבות כזאת בארץ של להביא 3 זה חובה.
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 800 צפיות
בנין עם חדר כושר, ציוד סביר, יותר מרמה ביתית אבל לא סופר מקצועי. הועד רוצה להחליף את ספת המשקולות הישנה והמבחר וטווח המחירים אסטרונומי (גם למוצרים שנראים דומים) עקרונית, רוצים לשמר את הקיים, אין צורך בספספל משוכלל יותר, וגם לא לחסוך ולקנות משהו ביתי קטן. הענין הוא שהועד לא מבין וקשה לדעת מה הפיצ׳רים שצריך להגדיר כדי למצוא משהו דומה למטה תצונה של הספסל הקיים, כמה צריך לעלות משהו מקביל? זה דומה? https://claysport.co.il/Web/?PageType=9&itemid=194674 או אולי זה שעולה כפול https://www.bashgal.co.il/items/4044662-ספת-כושר-2110-YORK-מתכווננת-משיפוע-שלילי-עד-90-מעלות זה כבר כפול מהקודם https://www.energym.co.il/ספסל-אוניברסלי-vo2…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
התפרסם היום. החלק השני היום. תשפטו אתם. בזה לכעורה המשטרה יודעת לסגור תיקים. N12 - הנוכלים: היזם והתרמית שהפילה בפח צעירים רבים – השיטה נחשפת (mako.co.il)
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם שמח לעדכן שזכיתי בתביעה קטנה נגד חברת התעופה הדרום אפריקאית. החברה הזו בטלה טיסה שהייתה אמורה להתבצע בספטמבר 2020, ובמקום החזר כספי (סה"כ 184 דולר), שלחה מייל נלהב המציע לי קרדיט לשנה וחצי לניצול הסכום הנ"ל. הבהרתי שאני מעוניין בהחזר כספי ולא בזיכויים למינהם. לא החזירו, הגשתי תביעה קטנה, והיום קבלתי את פסק הדין. 1800 שקל שאני אמור לקבל תוך 30 יום מהיום. השקעה טובה, לא? כמעט 300% בחצי שנה. לא רע בכלל, הלוואי על הבורסה. בריאות, שבוע טוב ותשקלו להשקיע בחברות תעופה:-) אילן
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אשמח להפניה לפורום מתאים לצורך ייעוץ לפני רכישת/שדרוג אופני שטח. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התאומים שלי הגיעו בשעה טובה לגיל של לימוד נהיגה. הם מהגדולים שבכיתות שלהם, אז עוד אין לנו המלצות של חברים. מכירים מורה מומלץ בעיר רחובות, לנהיגה על גיר ידני?
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אם ידוע לי על אדם (שאני מכיר) שקיבל מענק נכות מביטוח לאומי, שלא בצדק, האם חלה עליי חובה מוסרית לדווח עליו? האם ניתן לדווח באנונימיות מוחלטת על אדם שסיפק מידע כוזב לגבי בריאותו? הסתכלתי כאן. לא בטוח איך עושים את זה באופן אנונימי: http://www.btl.gov.il/snifim/mokdimrashi/Pages/mokedhonaha.aspx http://www.btl.gov.il/About/mniatHonaa/Pages/PhoneHonaa.aspx
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברים יש לי משחק ישן שאני מעוניין להתקין אותו על ווינדוס 10 המשחק gta3 אבל הבעיה שהווינדוס לא תומך במשחק על ווינדוס xp, ווינדוס 7 המשחק עובד האם יש דרך לעקוף ושהמשחק יעבוד על ווינדוס 10 ? אני מודע שיש את המשחק לטלפון אבל אני מעוניין להתקין ולשחק במחשב.
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 928 צפיות
אהלן, מתנת יום הולדת 30. בחור שרכב בעברו בשטח על אופנועים, כיום פחות מזה כמה שנים. אם ישימו אותו על אופנוע שטח הוא יסתדר. רק צריך להשיג אופנוע ומסלול. אני לא מבין בזה כלום אז לא יודע איך זה עובד. יש מסלולים מוסדרים כמו פצאל וכו? יש חברות כמו פרודרייב וכו שמספקות אופנוע ותוואי? אפשר פשוט לשכור אופנוע שטח? מה הדבר המומלץ. המטרה היא משהו חד יומי שיהיה חוויתי. שיעלה על האופנוע ויהנה כמה שעות. הדרכה לא קריטית הוא יודע. המטרה היא כמה שפחות טרחה, אלא משהו חוויתי. גם אם יקר יותר, עדיף.
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי חדר רחצה בקומה ראשונה, כיור, שירותים, מקלחת. לפני כמעט שבוע שמתי לב שהמים בשירותים מתרוקנים לאט, עוד כמה הדחות נוספות, והתחילו לעלות מעט מים (נקיים ממלכודת המים) מהניקוז של המקלחת. אחרי שנותנים לזה קצת זמן, אפשר שוב להוריד את המים כמה פעמים לפני שמתחילים שוב לעלות במקלחת. הסרתי את ראש הניקוז במקלחת ופרשתי עליו שקית ניילון. כשהמים גבוהים בשירותים, זורם אוויר פנימה, אחרי שסיימו לרדת מתחיל וואקום לא מאוד חזק. בחדר רחצה נוסף באותה הקומה שיושב רחוק יותר על קו הניקוז (יש לו אנך נפרד שמתנקז לבריכה שמתנקזת לבריכה אליה זורמים המים מחדר הרחצה הבעייתי) ולא נראה שיש בו בעיה, אפילו כשמילאתי אמבטיה עד הסוף ונתתי לה להתרוקן בזמן שאני מדיח את האסלה כמה פעמים. הכנסת…
הודעה אחרונה מאת nitch,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,462 אורחים (הצג רשימה מלאה)