Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילה מעלי אקספרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים טובים, הזמנתי כמה פריטים לרכב מעלי אקספרס (מטליות ומגבות), עשיתי איחוד פריטים בשביל שהכול יגיע בחבילה אחת. 

כמובן שעד היום לא קיבלתי את זה וכבר פניתי למוכרים שיחזירו כסף. המוכרים טענו שמבדיקה שהם עשו, המוצרים הגיעו ממש ממש מזמן לארץ (בערך שבועיים אחרי ההזמנה שהייתה כאמור לפני איזה 4 חודשים) ואני מאמין להם, ראיתי גם בקישורים שהם צירפו לגבי מעקב. העניין הוא שזה כנראה אבוד איפשהו במרכז לוגיסטי במודיעין ואין לי שום אפשרות להשיג אותם, בטלפון זה אבוד מראש וגם פנייה באמצעים אחרים זה לא ממש רלוונטי. 

ניחא שכבר לא אקבל את המוצרים האלה, או שאולי יגיעו עוד כמה חודשים טובים. זה קצת מבאס שזה קרה לי עם האתר הזה של עלי אקספרס, כי באיביי זה עדיין לא קרה לי דבר כזה. האם לא כדאי לי לסמוך יותר על עלי ולא להזמין משם מוצרים, כי זה הגורל של המוצרים? כמובן שהמוכרים לא אשמים, משהו לא עבד טוב בשרשרת הזו של המשלוח. 

פורסם (נערך)

קוראים לזה דואר ישראל וסטטיסטיקה.

נפלת על שניהם, מה שנקרא.

הזמנתי מאות מוצרים מהאתר עד כה. היו מקרים בודדים שלא נשלחו (וקיבלתי זיכוי אחרי dispute), אחת שלא הגיעה לעולם,

ואחת שניזוקה בארץ (מדבקה מטופשת כזאת של הדואר, אנחנו מתנצלים, קורה, בלה בלה, לך תחפש).

זמן ההגעה מרגע הקנייה נע בין 7 ימים ל-3.5 חודשים. הזוי אבל זאת האמת. 🤷‍♀️

לא הכול אבוד, ויש שרשורים קודמים בנושא - אפשר לאתר עם מספיק נחישות וסבלנות את החבילה בדואר או לזרז עניינים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מצחיק שדווקא אתה נותן את איביי כדוגמא

בכל מקרה מרכז מיון מודיעין זה בור שחור. ולא פעם נעלמו לי שם חבילות, בעיקר היקרות יותר שהזמנתי. כדאי שמישהו יבדוק פעם מה קורה שם.

תפתח דיספיוט, תקבל את הכסף.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

היה כאן מישהו שכתב שהמשלוחים מעלי אקספרס מגיעים תוך שבוע שבועים.

אצלי משום מה כול המשלוחים מגיעים אחרי 3 שבועות או חודש.

Untitled.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

חלק ניכר מזמן ההמתנה הוא בארץ הקודש. החבילות מעלי במשלוח של standard shipping מגיעות ישירות לישראל וממוינות במהירות רבה בזכות המידע האלקטרוני שמועבר מעלי לדואר ישראל. משלוחים בצורות אחרות עדיין ממוינות ידנית ובאיטיות 

הזמן מהמיון עד הסניף המקומי תלוי במיקומך.

גם אצלי הממוצע שבועיים שלושה ולפעמים יותר 

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 7 שעות, מרק10 כתב:

היה כאן מישהו שכתב שהמשלוחים מעלי אקספרס מגיעים תוך שבוע שבועים.

זה פשוט תלוי עונה. בינתיים, מהניסיון שלי לאורך כמה שנים, התקופה הכי מוצלחת היא יוני עד אמצע אוגוסט. החבילות באמת מגיעות מעלי תוך שבוע-שבועיים.

לקראת סוף אוגוסט מתחיל עיכוב חגים זה חגים, ומיד אחרי החגים מתחילים כל מבצעי הסתיו / בלאק פריידי / חרטא חג רווקים - ובתקופות האלה חוזרים לקצב המוכר שנע בין חודש ל"לעולם לא".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...