Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודת שטח

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

פוטרת, זה שונה כשאתה מתפטר.

מה ההבדל? אם צריכים אותך יקבלו אותך בחזרה לא? או שהם פחות סומכים עלייך שלא תשאר..חחח

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה גם תלוי בסיבה שפיטרו אותך.

יכול להיות מסיבות של אין ברירה ואם היה אפשר היית נשאר או שסתם לא היו מרוצים ממך.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

פוטרת, זה שונה כשאתה מתפטר.

אם היו לך שני עובדים לשעבר שרוצים לחזור. אחד עזב מרצון והשני פוטר.

איזה מהם היית מקבל חזרה?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי בנסיבות העזיבה והפיטורים שלהם.

ההוא שעזב, אם עזב כי המשכורת לא התאימה לו, מי אמר שעכשיו אני כן יכול לשלם לו יותר? ואם פתאום יציעו לו שכר גבוה במקום אחר, הוא שוב יעזוב? ואם עזב כי לא הסתדר עם שאר העובדים?

וההוא שפוטר, פיטרת אותו כי נסגר הפרוייקט שהוא עבד עליו או שתפסת אותו מוכר חשיש לשאר העובדים במקום לעבוד?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 39 דקות, vadim6385 כתב:

אם היו לך שני עובדים לשעבר שרוצים לחזור. אחד עזב מרצון והשני פוטר.

איזה מהם היית מקבל חזרה?

את זה שיותר מתאים לתפקיד שהתפנה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

ההוא שעזב, אם עזב כי המשכורת לא התאימה לו, מי אמר שעכשיו אני כן יכול לשלם לו יותר? ואם פתאום יציעו לו שכר גבוה במקום אחר, הוא שוב יעזוב?

sounds like a you problem

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

תלוי בנסיבות העזיבה והפיטורים שלהם.

ההוא שעזב, אם עזב כי המשכורת לא התאימה לו, מי אמר שעכשיו אני כן יכול לשלם לו יותר? ואם פתאום יציעו לו שכר גבוה במקום אחר, הוא שוב יעזוב?

אתה יכול להביא מישהו אחר שיעזוב בדיוק מאותה הסיבה.

הדור שיעבוד בנאמנות למקום העבודה הולך ונעלם(יוצא לפנסיה).

אנשים יודעים להשתמש בטבלאות שכר ולדרוש שכר ההולם את כישוריהם.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון, אבל זה עדיין חלק משיקולים של מעסיקים. הוא רוצה שאנשים לא יעזבו אחרי יומיים. מי שכבר הוכיח שהוא פחות "נאמן", למה שיקח דווקא אותו? זה דפוק, אבל זה מה שקורה בחלק מהמקומות. הינה, לבחור פה אמרו שאם הוא עוזב אין דרך חזרה.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

נכון, אבל זה עדיין חלק משיקולים של מעסיקים. הוא רוצה שאנשים לא יעזבו אחרי יומיים. מי שכבר הוכיח שהוא פחות "נאמן", למה שיקח דווקא אותו? זה דפוק, אבל זה מה שקורה בחלק מהמקומות. הינה, לבחור פה אמרו שאם הוא עוזב אין דרך חזרה.

האמת ה תלוי במקום ובתפקיד. ראיתי מקום שהיה צורך באיזה תפקיד והבחור שהתפטר שנה לפני חזר לעבוד וקיבלו אותו. אבל זה תפקיד זוטר.

אני מאמין שאם היה איזה תפקיד בכיר היה עניין של נאמנות למרות ש היום זה בהחלט לא קיים.

נגיד אבא שלי - כשהוא עבד לפני הפנסיה גם אם היה מתהפך העולם הוא לא היה מתפטר. זה פחד פנימי מאוד חזק שאין כלום בחוץ - זה הדור הקודם..היום? יציעו לבנאדם 1000 שקל יותר בעבודה אחרת הוא אורז את החפצים באותו רגע.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

1000 שקל זה לא מעט כסף בדרגות שכר נמוכות.

פער בין 8 ל9 עבור בעל משפחה הוא מאוד מורגש.

זה שדרוג לדירה/אפשרות לשלם על רכב.

• רעיון טוב! 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 6 שעות, netanel1014 כתב:

האמת ה תלוי במקום ובתפקיד. ראיתי מקום שהיה צורך באיזה תפקיד והבחור שהתפטר שנה לפני חזר לעבוד וקיבלו אותו. אבל זה תפקיד זוטר.

אני מאמין שאם היה איזה תפקיד בכיר היה עניין של נאמנות למרות ש היום זה בהחלט לא קיים.

נגיד אבא שלי - כשהוא עבד לפני הפנסיה גם אם היה מתהפך העולם הוא לא היה מתפטר. זה פחד פנימי מאוד חזק שאין כלום בחוץ - זה הדור הקודם..היום? יציעו לבנאדם 1000 שקל יותר בעבודה אחרת הוא אורז את החפצים באותו רגע.

ענית לעצמך על שאלה (אם שאלת) - אין פה שום נאמנות, יש פחד ממה שהעולם בחוץ.

גם למה שתהיה נאמנות - תחשוב שמקום העבודה יעיף אותך ברגע שלא יהיה בך צורך יותר, בלי להתרגש יותר מדי. אז למה זה צריך להיות שונה מצדך?

חוץ מזה, אם אתה מרוויח 10 אלף, ובמקום אחר מציעים לך 11 על אותה עבודה, זה עדיין שדרוג משמעותי.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...