Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודת שטח

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היא הייתה שם 8 שנים כנראה שכן הסתדרה עם ההנהלה.

בכל מעבר עבודה יש סיכון,לדעתי אם תקבל נסיון ישתלם לך.

• אהבתי 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 14 דקות, netanel1014 כתב:

דיברתי עם המנהל משרד שלי והסברתי לו את הדברים הוא אמר לי לחשוב פעמיים לפני שאני עוזב כי אין דרך חזרה

לדעתי מנהל כזה זה עוד סיבה לעזוב.

• אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה זה "אין דרך חזרה"?

אתה אומר לו שאתה שוקל לעזוב והוא מאיים עליך? תעזוב. אם היה לך עתיד שם, היו מנסים להציע לך תנאים טובים יותר כדי שתישאר. לדעתי, לפי מה שאתה מספר, אין לך מה לחפש במקום כזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, vadim6385 כתב:

לדעתי מנהל כזה זה עוד סיבה לעזוב.

דווקא מנהל באמת טוב. אני איתו קרוב ל3 וחצי שנים. חוץ מ - לא לתת העלאה בשכר (זה לא בידיים שלו) הוא באמת אחלה.

הוא ממש ניסה לשכנע אותי לרדת מיזה כי התהליך של להתחיל לראיין ולהביא בנאדם וללמד אותו את העבודה זה ...קשה לו (הוא לקראת פרישה).

הכוונה אין דרך חזרה כאילו שאני לא יצא מופסד.

הוא אמר לי תבדוק שלא תיפול בין הכסאות כי אם אתה עוזב ולא תיהיה מרוצה שם ואז תתחיל לחפש עבודה . לא תוכל לחזור לכאן אני מביא אדם אחר לתפקיד..כמובן שזה באווירה טובה לא כמו שזה נראה כאן..

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, netanel1014 כתב:

דווקא מנהל באמת טוב. אני איתו קרוב ל3 וחצי שנים. חוץ מ - לא לתת העלאה בשכר (זה לא בידיים שלו) הוא באמת אחלה.

הוא ממש ניסה לשכנע אותי לרדת מיזה כי התהליך של להתחיל לראיין ולהביא בנאדם וללמד אותו את העבודה זה ...קשה לו (הוא לקראת פרישה).

הכוונה אין דרך חזרה כאילו שאני לא יצא מופסד.

הוא אמר לי תבדוק שלא תיפול בין הכסאות כי אם אתה עוזב ולא תיהיה מרוצה שם ואז תתחיל לחפש עבודה . לא תוכל לחזור לכאן אני מביא אדם אחר לתפקיד..כמובן שזה באווירה טובה לא כמו שזה נראה כאן..

אז הוא עושה לך ריגשי כדי לעבוד פחות?

הוא ביקש ממך לרדת מזה לטובתו-כי לראיין ולהכשיר זו עבודה שהוא יצטרך לעשות.

שום טיעון הגיוני עבורך להשאר.

וכן זה לרוב ככה,אחרי שעוזבים לא חוזרים למקום העבודה הקודם,לפחות לא לאותו התפקיד.

• אהבתי 2

פורסם

לא זכור לי שאי פעם עזבתי וחזרתי לאותה עבודה באותו תפקיד.

אבל במקרה שלך, לא נראה לי שיש כל כך מה להפסיד - אין פגיעה בשכר, אתה עובר לעבוד קל"ב (זה איכות חיים בפני עצמו).

וזה שלמנהל הקודם קשה עכשיו לחפש מחליף - עם כל הכבוד, אבל אתה צריך לחשוב קודם כל מה טוב לך.

וגם אם יקרה מצב שלא יהיה לך טוב בעבודה הזאת - אולי תקפוץ הזדמנות לעבודה יותר טובה.

רוצה לשמוע סיפור?

עבדתי בתפקיד לוגיסטי בחברה שנותנת שירות למחשבים במשך 3.5 שנים. נמאס לי והלכתי לחפש עבודה בתפקיד שהוא יותר טכני - IT, מעבדות תיקונים וכאלה.

מצאתי עבודה בתור IT, אבל ממש סבלתי גם בעבודה עצמה, וגם בדרך אליה (שעתיים פקק כל כיוון, מחדרה לגלילות). עזבתי אחרי חודש.

התפטרתי, מצאתי עבודה במעבדת תיקונים של מחשבים ניידים יותר קרוב לבית. שם עבדתי במשך חודשיים, ופוטרתי בגלל הנפצה שאני לא עומד ביעדים. בפועל - הם חיפשו לצמצם הוצאות ואחד הטכנאים האחרים כנראה לכלך עליי מאחורי הגב כדי להציל את עצמו. את זה הבנתי אחרי בשיחת פרידה המנהל זרק לי "לא כל מי שנראה לך שהוא חבר שלך, באמת כזה".

ביום שפוטרתי, מצאתי עבודה במעבדת QA בחברת הייטק גדולה. כמה שנים קדימה ואני באותה חברה בתפקיד פיתוח תוך כדי שאני משלים תואר בהנדסת מחשבים.

המשל של הסיפור - אל תפחד לעזוב את הקומפורט זון.

• אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, vadim6385 כתב:

לא זכור לי שאי פעם עזבתי וחזרתי לאותה עבודה באותו תפקיד.

אבל במקרה שלך, לא נראה לי שיש כל כך מה להפסיד - אין פגיעה בשכר, אתה עובר לעבוד קל"ב (זה איכות חיים בפני עצמו).

וזה שלמנהל הקודם קשה עכשיו לחפש מחליף - עם כל הכבוד, אבל אתה צריך לחשוב קודם כל מה טוב לך.

וגם אם יקרה מצב שלא יהיה לך טוב בעבודה הזאת - אולי תקפוץ הזדמנות לעבודה יותר טובה.

רוצה לשמוע סיפור?

עבדתי בתפקיד לוגיסטי בחברה שנותנת שירות למחשבים במשך 3.5 שנים. נמאס לי והלכתי לחפש עבודה בתפקיד שהוא יותר טכני - IT, מעבדות תיקונים וכאלה.

מצאתי עבודה בתור IT, אבל ממש סבלתי גם בעבודה עצמה, וגם בדרך אליה (שעתיים פקק כל כיוון, מחדרה לגלילות). עזבתי אחרי חודש.

התפטרתי, מצאתי עבודה במעבדת תיקונים של מחשבים ניידים יותר קרוב לבית. שם עבדתי במשך חודשיים, ופוטרתי בגלל הנפצה שאני לא עומד ביעדים. בפועל - הם חיפשו לצמצם הוצאות ואחד הטכנאים האחרים כנראה לכלך עליי מאחורי הגב כדי להציל את עצמו. את זה הבנתי אחרי בשיחת פרידה המנהל זרק לי "לא כל מי שנראה לך שהוא חבר שלך, באמת כזה".

ביום שפוטרתי, מצאתי עבודה במעבדת QA בחברת הייטק גדולה. כמה שנים קדימה ואני באותה חברה בתפקיד פיתוח תוך כדי שאני משלים תואר בהנדסת מחשבים.

המשל של הסיפור - אל תפחד לעזוב את הקומפורט זון.

תודה אחי נתת לי דרייב רציני.

סתם שאלה .מה אמרת בראיון עבודה (בעבודה האחרונה) שהם שאלו (אם שאלו) למה קפצת מעבודה לעבודה?

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

אין דבר כזה אין דרך חזרה כשאתה עוזב כמו בן אדם.

אם היית טוב, לא רבנו ואני צריך מישהו עם יכולות כמו דלך אני אעדיף אותך כי אתה לא חתול בשק.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 29 דקות, netanel1014 כתב:

תודה אחי נתת לי דרייב רציני.

סתם שאלה .מה אמרת בראיון עבודה (בעבודה האחרונה) שהם שאלו (אם שאלו) למה קפצת מעבודה לעבודה?

לא רושמים בקורות חיים.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 52 דקות, netanel1014 כתב:

את האמת - לא הסתדרתי עם המרחק וזה שירד תקן.

ד"א אחרי כמה חודשים שמעתי שהמקום הזה שפוטרתי ממנו (פעם ראשונה ואחרונה שפוטרתי מעבודה כלשהי), נסגר.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 5 שעות, netanel1014 כתב:

דיברתי עם המנהל משרד שלי והסברתי לו את הדברים הוא אמר לי לחשוב פעמיים לפני שאני עוזב כי אין דרך חזרה אבל מהצד השני בכל דבר יש סיכון.

wow, יש לך עבודה עם אנשים אנטיפתים, כנראה שהוא הראה לך את הדלת בנקודת זמן טובה. 

לפני 5 שעות, netanel1014 כתב:

כשאתה עובד הרבה זמן עם חרא אנושי, אתה מתחיל להתרגל לחרא ולחשוב שמדובר בנורמה.  אל תשאל למה אני יודע..

רק על משפט כזה, אני עף משם.  עזוב את העובדה שהוא "ניסה" להעלות לך את השכר. 

לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אם היית טוב, לא רבנו ואני צריך מישהו עם יכולות כמו דלך אני אעדיף אותך כי אתה לא חתול בשק.

זה כל כך נכון.

נ.ב. 

כל פעם שאתה מעלה פה הודעה, אני עוד יותר בטוח בעובדה שאתה מבוזבז במקום הנוכחי. כן מפחיד אבל נראה ששווה לצאת משם. 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אין דבר כזה אין דרך חזרה כשאתה עוזב כמו בן אדם.

בגדול זה מאוד תלוי בארגון.

שמעתי שמועה שרפאל לא מקבלת חזרה עובדים שעזבו,האם זה נכון או לא-לא בטוח.

אבל עם החברה הזו הכל יכול להיות.

פורסם

אם כבר קיבלת חוזה ואתה רק צריך לחתום והם רוצים אותך, תעבור למקום החדש.

לפי איך שאתה מתאר המקום החדש יפתח לך דלתות ותלמד דברים חדשים שבוודאות יעזרו בעתיד וגם זה קרוב לבית (יתרון גדול)

בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אותי קיבלו בחזרה לעבודה (חברה מוכרת, עבודת שטח) לאחר שפוטרתי.

כעבור 4 שנים בערך

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid
  • אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פוטרת, זה שונה כשאתה מתפטר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...