Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודת שטח

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קראתי את כל השרשור,אבל אני אגיד לך את זה בתור בן אדם שעבד בערך 3 שנים רק אבל רק משמרות לילה,תוותר.

משמרות לילה זה סיוט,הופך לך את כל החיים.

• אהבתי 2

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 5.10.2021 בשעה 10:57, netanel1014 כתב:

סבא שלי היה מחסנאי ואח"כ מנהל מחסן בחברת חקלאות.

הוא החזיק דירת קרקע + שישה ילדים ואישה עקרת בית . נכון לא היה להם רכב וביזבוזים וחופשות. אבל היה אוכל בשרי , מכונת כביסה ומקרר , וכל הדודים שלי אומרים שהיו להם חיים טובים.והכי חשוב השלום בית שלהם . סבתא שלי מעריצה אותו גם שנים אחרי שהוא נפטר.

היום? תעבוד יותר, ורק מהארנונה והמשכנתא על דירת קרקע אתה תאכל קש.

"אל תאמר מה היה שהימים הראשנים היו טובים מאלה כי לא מחכמה שאלת על זה"

החכם מכל אדם

• אהבתי 1
פורסם

רמת החיים עלתה משמעותית ואיתה גם ההוצאות.

משפחה בלי רכב? בלי חופשה פעמיים בשנה?

בגדים,טלפונים,חוגים,מחשבים....זה הכל המון כסף.

אם הייתי מסתפק במקרר ומכונת כביסה כנראה שהייתי עם בית היום 😅

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

אם לא הייתי מעשן סיגריות, כנראה שהיום לא הייתי בארץ

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, Potato כתב:

כן..אבל תחשוב על זה שפעם לא היה את הצורך שיש היום לרכב.

הערכה ל מכונת כיסה למשל ..סבתא שלי סיפרה לי שהם חסכו שקל לשקל ואז שקנו את המכונה היא הרגישה כאילו היא בגן עדן..

היום אין לך משהו שיכול לתת לך הערכה כזאת.. 

אני מתכוון להנאה הזאת מהחיים שהייתה להם פעם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איזה הנאה? להתעורר ב4 בבוקר עם התרנגולים?🤣

הנאה אפשר למצוא גם היום. אתה עושה טיול חודש בחו"ל, זה חוויה שתזכור כל החיים. לא טיול קניונים ואאוטלטים, לראות דברים שבחיים לא תראה במקום אחר. לפני 60 שנה בן אדם ממוצע בישראל לא חלם אפילו לטוס לצרכי חופשה. מקסימום נוסעים באוטובוס לסחנה.

פעם החיים היו קשים יותר, היו יותר מטלות בית ופחות זמן פנוי, בגלל זה אנשים התרגשו מקניה של דברים כמו מכונת כביסה או מזגן. היום זה סטנדרטי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, netanel1014 כתב:

כן..אבל תחשוב על זה שפעם לא היה את הצורך שיש היום לרכב.

פעם היית מתפשר על זה.

היום יש את האופציה לא להתפשר אז לא מתפשרים.

זה אומר להיות קשיח אם הסעות עבודה אם יש או לעבוד בעבודה פחות טובה אבל קרובה לבית בגלל השעות בדרכים.

הערכה ל מכונת כיסה למשל ..סבתא שלי סיפרה לי שהם חסכו שקל לשקל ואז שקנו את המכונה היא הרגישה כאילו היא בגן עדן..

קניתי מכונת כביסה בלי להרגיש אותה כלכלית.

נשמע כמו חיים יותר טובים מלחסוך אליה חצי שנה.

היום אין לך משהו שיכול לתת לך הערכה כזאת.. 

אני מתכוון להנאה הזאת מהחיים שהייתה להם פעם.

בטח שיש.

להכנס הביתה למזגן אחרי שהיה בחוץ זו הנאה שלעולם לא תימאס עלי

פורסם
לפני 5 שעות, Potato כתב:

אוסטרליה?

יש מצב אולי בכלל אירופה או ארה"ב. קשה לי לדעת מה היה קורה אם לא הייתי מתמכר אליהן. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, netanel1014 כתב:

גם סבתא שלי העריכה את הדברים הקטנים.

כמו זה ששני אחים שלה מתו עוד לפני גיל שנה ואחות שלה בגיל חמש קיבלה פוליו ועד יום מותה סחבה רגל משותקת. ככה זה היה אז היית מביא שישה שבעה ילדים ומקווה שארבעה מתוכם יגיעו בריאים לגיל בגרות.

יש לנו נטייה לעשות רומנטיזציה של העבר, לזכור את הדברים הטובים ולשכוח את הלא טובים.

ההווה הוא כמעט תמיד התקופה הכי טובה בהיסטוריה.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 55 דקות, פינדר כתב:

כמו זה ששני אחים שלה מתו עוד לפני גיל שנה ואחות שלה בגיל חמש קיבלה פוליו ועד יום מותה סחבה רגל משותקת. ככה זה היה אז היית מביא שישה שבעה ילדים ומקווה שארבעה מתוכם יגיעו בריאים לגיל בגרות.

יש לנו נטייה לעשות רומנטיזציה של העבר, לזכור את הדברים הטובים ולשכוח את הלא טובים.

עד כדי מלחמות עולם.

פורסם

אם מגפת הקורונה הייתה מתרחשת לפני 50 שנה, מניח שהרבה פה היו מובטלים/מתים/שניהם.

זה אם היית שורד את כל המחלות שהיית יכול לקבל לפני הקורונה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא קראתי את כל 7 הדפים אבל אם אתה מדבר על תוספת של כ 3-4 אתה עובד על קרוב למינימום (3.5 שעות נוספות ביום זה יותר מחצי משרה. תוסיף על זה לילה ותגיע לסופ מגוחך לשעה).

לך לעבוד בתחום שלך אפילו במינימום ותצבור את הניסיון. אל תקבור את עצמך כמפעיל בובקט כי מעבר למשמרות זה לנזום כל היטם אבק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

קצת בוטה ורצחני.

אבל נכון.סבא שלי איבד ילד בגלל שלא היו שירותי רפואה טובים.

פורסם (נערך)

היי שלום לכל העוקבים..

הציעו לי עבודה אחרת במפעל קרוב לבית שלי. 

התפקיד ניהול רכש ולוגיסטיקה. מבחינתם אני בפנים. אני צריך לתת חודש מהעבודה שלי.

שאלתי שם את האנשים את מי אני מחליף. אמרו לי בחורה שעבדה 8 שנים במפעל. למה עזבה? מישהו זרק לי לא הסתדרה עם ההנהלה, אחד אמר לי שהיא עזבה בגלל הלחץ , היא ביקשה עוזר ולא נתנו לה ולכן עזבה.והייתה מישהי בתפקיד שלה שהביאו לניסיון ואחרי חודשיים פיטרו אותה כי היא לא התאימה תפקיד.

לפי מה שהבנתי זאת חברה שהיא משפחתית , הבת של המנכ"ל מנהלת משרד ,הדוד הוא המנהל תפעול וכן הלאה.

לי התפקיד יתן נסיון בתחום שאני מחפש ויפתח לי אופציות בעתיד..התפקיד כולל ניהול הרכש של המפעל , אחריות על המשלוחים ותיאום עם חברות ההובלה, ניהול מו"מ על הרכש ועוד.

שעות העבודה הן 10 שעות ביום והשכר הוא קרוב מאוד למה שאני מקבל היום (בחישוב של השעות).ככה שאני מרוויח פה רק את הנסיון ואת הנוחות שזה קרוב לבית.

אני מאוד חושש כי אני לוקח סיכון רציני. אין לי אפשרות לקפוץ מעבודה לעבודה בגלל שאני בעל משפחה.

דיברתי עם המנהל משרד שלי והסברתי לו את הדברים הוא אמר לי לחשוב פעמיים לפני שאני עוזב כי אין דרך חזרה אבל מהצד השני בכל דבר יש סיכון.

חשוב לי להזכיר שאני בא מתחום הלוגיסטיקה והספנות , אין לי ממש לאן להתקדם בתחום..

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי netanel1014

• תוכן חדש...