Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הרבה שנים כשעבדתי בבת-ים פגעתי בפנס קדמי של רכב כשיצאתי מחנייה ברוורס (אני הייתי עם רכב של העבודה) ואז כשאני יוצא לשים פתק לרכב שפגעתי בו מגיע איזה ערס ואומר לי אל תדאג זה הרכב שלי הכל בסדר סע סע. היתה לי תחושה שזה לא הוא אז עשיתי סיבוב ואחרי כמה דקות חזרתי ושמתי פתק מתחת למגב.

הרכב כמובן היה של מישהו אחר ובעל הרכב האמיתי התקשר אלי, דיברנו וסיכמנו שהוא מתקן ואני משלם את עלות הפנס השבור. הוא באמת היה הגון תיקן במחיר טוב ואז נסעתי אליו לתת לו כסף. מפה לשם פגשתי את הבת שלו ובואו נגיד שלא רק הרכב שלו נדפק 😉

• אהבתי 2
  • מצחיק 5
פורסם

הרכב הקודם שלי היה כבר מלא שריטות, דפיקות ומה לא- בזכות אנשים טובים שלא יודעים להחנות. או לנהוג.

מודה- 2 נקודות מתוך העשרות שהיו, הן משהו שאני עשיתי לעצמי (מי. שם. עמודים. נמוכים. בשטח. של. חנייה?!)

POINT BEEING:

חוזר מאימון איזה ערב חורפי אחד + טרמפיסט.

עומד בצומת לא מרומזרת (שקיבלתי בה דו"ח + קנס פעם אחת על "אי שימוש באיתות", קרי- הפרעתי לשוטר לטוס מהר בכביש בנתיב האמצעי מתוך 2 :shock: ומאחר והעבר התעבורתי שלי נקי הוא "ריחם עליי" ורצה "רק לתת לי קנס" בלי נקודות, יפה מצידו. כמובן שהאיתות פעל, אבל לך תתווכח עם שוטר). בגלל אותו דוח, אני נזהר בצומת הזו כמו נמלה בכנס רקדני סטפס.

הכביש נראה פנוי מספיק, מתחיל לזוז, רכב מגיע, עוצר- ואז זז עוד קצת קדימה כי מישהי נכנסה בי מאחור.

בקטנה כזה, לא שמה לב שעצרתי. קורה- במיוחד בתנאי ראות גרועים כמו שהיו אז.

נהגת צעירה וחדשה אם אני זוכר נכון.

יוצאים החוצה לראות מה קרה, אומר לה בואי נעצור בצד (היה מקום צמוד למקום התאונה לעמוד). 

יוצא שוב, בוחן את הנזק שלי.

היא התנצלה, אמרה "לא ראיתי שעצרת בגשם הזה, קשה לראות". די צודקת, אבל זה לא משנה את העובדה שבתנאי ראות כאלו צריך להיזהר יותר...

אני סוטה. מהנושא.

מסתכל על הפגוש האחורי שלי. וואלה, לא מצליח לראות אם יש עליו דפיקה חדשה או לא :lol: עד כדי כך היה עמוס שריטות ומכות.

מעיף מבט על הרכב שלה, כלום.

ממש כלום. אפילו לא ירד מאצלי צבע על הפגוש שלה.

"לא קרה כלום. אם את רוצה להחליף פרטים אין לי בעייה עם זה, אבל מבחינתי הכל נראה בסדר" אמרתי לה. לא ראיתי טעם לעכב אותה במזג אוויר הזה על כלום ושום דבר. הייתה לחוצה המסכנה... ובאמת שלא קרה כלום.

מישהו אחר אולי היה מנצל את ההזדמנות להחליף פגוש על חשבונה.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא הבנתי איך זה לא נגמר בהצעת נישואין

• רעיון טוב! 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמו שכתבו כאן  - לא כל מכה היא הזדמנות לחידוש כללי של הפגוש. קרה לי בשעת בוקר עמוסה, ירדתי לכיוון אם המושבות והרכב שלפני בלם בחוזקה. בלמתי ומישהו שניסה להשתחל מאחורי נתן לי מכה בצד שמאל של הפגוש.

הרכב שלי ישן וממילא הפגוש לא נראה מדהים. יצאתי החוצה, וידאתי שהפםגוש לא שקוע, נתתי כמה משיכות טובות לראות שהוא לא יפול לי בהמשך וסימנתי לנהג שהכל בסדר ושהוא יכול לנסוע.

פורסם

היה לי ארוע דומה שהסתכם באיזה שריטה שטחית. עשיתי כמוך, חוץ מזה שצילמתי את הרכב הפוגע. לא התכוותי לעשות שימוש בתמונה, אבל יש לי איזה תקווה שהנהגת נלחצה קצת ולהבא תתרכז בנהיגה ולא בטלפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...