Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנין עם חדר כושר, ציוד סביר, יותר מרמה ביתית אבל לא סופר מקצועי.

הועד רוצה להחליף את ספת המשקולות הישנה והמבחר וטווח המחירים אסטרונומי (גם למוצרים שנראים דומים)

עקרונית, רוצים לשמר את הקיים, אין צורך בספספל משוכלל יותר, וגם לא לחסוך ולקנות משהו ביתי קטן.

הענין הוא שהועד לא מבין וקשה לדעת מה הפיצ׳רים שצריך להגדיר כדי למצוא משהו דומה

למטה תצונה של הספסל הקיים, כמה צריך לעלות משהו מקביל? 

זה דומה? https://claysport.co.il/Web/?PageType=9&itemid=194674

או אולי זה שעולה כפול https://www.bashgal.co.il/items/4044662-ספת-כושר-2110-YORK-מתכווננת-משיפוע-שלילי-עד-90-מעלות
זה כבר כפול מהקודם https://www.energym.co.il/ספסל-אוניברסלי-vo2?bsp=54081

תודה מראש לעוזרים

image.png

פורסם

כמה שימוש צפוי להעשות בו? מי המתאמנים ובאיזה עומס? נסי לברר את הנתונים ואז פני לכמה ספקיםצלקבלת הצעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי אפשרות לעשות סקר שוק מלא, הכוונה בפרסום כאן היא לקצר הליכים ולנסות להבין מה יכולות הספספל הקיים ולשמר אותן.

פורסם

הלו, זו ספת משקולות, לא טיל בליסטי לירח.

מי המתאמנים? איזה עומס?

נכנסים לחנות גדולה של מוצרי ספורט, משווים 2-3 דגמים, בוחרים וקונים.

אפשר לחשוב.

סלע

פורסם

כן, אפשר לחשוב, כי יש ספות במחיר 400 שקל ויש ב-2000. אתה יודע להגיד לי לאיזה טווח שייכת הספה בתמונה? 

והיות והקונים הם לא המתאמנים, והועד לא רוצה לקבל תלונות על ״קניתם גרוע/יקר, הקודם היה יותר טוב/זול״ אז רוצים לשמר את הקיים, רק שלא יודעים לאפיין את הקיים. וגם לא רוצים להתרוצץ לחנויות, אלא להבין מה לקנות, לאשר תקציב ולהזמין אונליין.

כל אחד והבעיות והצרכים שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Be roo כתב:

והיות והקונים הם לא המתאמנים

אז שהוועיד ישלח את המתאמנים לקנות את ספת הכושר, ויגדיר להם תקציב.

לעיני, מה שיש אצלכם זה מינימום זול (וגם קשה לי להניח שהקבלן או מי שקנה במקור באמת השקיע בציוד).

פורסם

מקס סטוק יש להם - אחד בסיסי - אם אני לא טועה מדובר ב200-300 שקל

לפני 4 שעות, Be roo כתב:

כל אחד והבעיות והצרכים שלו.

אחלה, אפשר יותר תמונות של הנוכחי? 

יש תלונות על הקיים? 

כמה אנשים בממוצע מגיעים לחדר כושר ביומיום?

יש מתאמנים קבוע בחדר כושר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...