Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה כולם מביאים 3 ילדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבו לפניי לא "כולם מביאים 3" וההחלטה היא בסופו של דבר בינך ובין אשתך.
אני רציתי פעם 3 ילדים. אשתי רצתה 2 (ליתר דיוק, אחרי שהשני נולד היא החליטה שהיא לא מוכנה לעבור עוד לידה).
אז יש שניים והם בריאים ומקסימים ואני מרוצה.
היום אני גם מרוצה יותר מבחינת אקולוגיה - יש יותר מדי בני אדם בעולם ואני חושב ששני ילדים למשפחה (כלומר ריבוי אפס) זה מספר מצוין.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

כשמתחילים הורות בגיל מאוחר יחסית נשים (מכיר כמה כאלה) רוצות להספיק לפני שיהיה מאוחר.

במקרים אחרים, ילד זקונים בהפרש גדול מהשני, "שומר" על הזוגיות 😄  מן הסתם "דוחק את הקץ" של להזדקן לבד 😁  יש הצגה מעולה בקאמרי - תחושת בטן  על הריון בגיל מבוגר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, SuperBamba כתב:

אני בכלל מתקשה להבין את להביא ילד שני. הילדה שלנו בת 8 חודשים ואני לא מצליח לקבל את הקונספט של לעבור את כל הדבר הזה כלום. כמובן שהידיעה שעוד לא עברתי הרבה לא תורמת 

חכה כשהיא תיהיה בת שנתיים+ אז התיאבון מתעורר שוב או אצלך או אצל האישה, במקרה האידיאלי אצל שניכם.

לפני 14 שעות, cfir71 כתב:

למה? 

שואל אחד שיש לו 2 וזה מספיק לו. 

האישה לוחצת על שלישי. 

נהייתה תרבות כזאת בארץ של להביא 3 זה חובה.

אנחנו (33 ו 32) גדול בן כמעט 3 וילדה בת 6 שבועות, בשלב הזה גם אני וגם אישתי לא מסוגלים לחשוב על עוד וזה שיש לנו את שני המינים רק מחזק שאולי מספיק.

אני יודע שהחשק יגיע בהמשך ככל שהלילות יהיו שקטים יותר ורמת העיפות הכללית תרד ולכן, אני דואג להזכיר לאשתי שמה שנספיק עד 35 מבחינתי סוגרים ואני עושה קשירת צינור הזרע. 

בגיל 40 אין טיטולים, אין עגלות, טיולונים, רעשנים, מוצצים וכו'.

חוזרים למרכב האצ'בק עם בוסטרים ונהנים ממה שיש , עוד כמה שנים אעדכן אם הצלחתי.

ודרך אגב הטיעון של אשתי שצריך שובר שיוויון בין הילדים, כאחד שבא ממשפחה של 2 אני יכול להעיד שהקשר עם אחי כנראה היה יכול להיות יותר טוב אם היה עוד מישהו/מישהי שהיה מצודד לפה או לשם ומכריע ריבים ועלבונות שכל אחד סוחב וגורם לקשר להיות בסיסי ולא מעבר לזה.

מהסביבה שלי אני שם לב שכאשר מגיעים ל3 פתאום כולם הגיעו לנחלה ומסכימים שזהו מספיק,

ב2 הלחץ יורד

עם 1 כמו שרשמו קודם, כולם מרגישים שיש להם מקום להגיד משהו.

אולי פה תמצא כמה טיעונים שיעזרו לבסס את עמדתך.

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000812118

עריכה אחרונה על ידי rev-Match
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

״4 תאומים = 8?

לא בטוח שזה אפשרי בפחות משנתיים״

2 זוגות תאומים בפחות משנתיים.

לא יכולת לקמפל את זה? זרוק וורנינג ותקמפל נודניק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 דקות, zaf כתב:

כשמתחילים הורות בגיל מאוחר יחסית נשים (מכיר כמה כאלה) רוצות להספיק לפני שיהיה מאוחר.

במקרים אחרים, ילד זקונים בהפרש גדול מהשני, "שומר" על הזוגיות 😄  מן הסתם "דוחק את הקץ" של להזדקן לבד 😁  יש הצגה מעולה בקאמרי - תחושת בטן  על הריון בגיל מבוגר.

אני ואחותי הקטנה(היא בת 8.5) עם פער של 16.5 שנים.

דווקא נחמד ממש ובהחלט מכניסה עניין וכיף הביתה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 22 דקות, farkash7 כתב:

פקטור 2 בקוד הגנטי שלך או של הגברת, מתרבים בזוגות או שלא מתרבים. :D

פורסם (נערך)

אם היה מדובר בי ובבת הזוג יש מצב שהייתי מתאשפז או שם קץ לחיי.

מדובר בחבר, וכן יש שם איזה גן תאומים משהו פחד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה פחד? זה ריכוז מאמצים. הלוואי עלי תאומים במכה הראשונה. אז אתה עובד פי שתיים בשנים הראשונות אבל אחרי זה זהו, שקט. עדיף מתינוק אחד, שנתיים שלוש עד שאתה מצליח להתאושש ממנו ואז בום עוד אחד. 

זה כמו ששטח השמדה של 2 פצצות שנופלות באותה נקודה קטן משטח של שתי פצצות שנופלות במרחק 300 מטר אחת מהשניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, שביט כתב:

כלל, התרבות הישראלית החופרת הזאת נוראית. 

זוג מתחתן "נו, מה עם ילד?"

נולד ילד " נו, מתי תארגנו לו אח/ות?"

יש שני ילדים. 

"מה, רק שניים?" 

אצל הכורדים יש לך שנה להכניס את האישה להריון או שיתחילו לדבר- אהההה, לא עומד לו!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

למה פחד? זה ריכוז מאמצים. הלוואי עלי תאומים במכה הראשונה. אז אתה עובד פי שתיים בשנים הראשונות אבל אחרי זה זהו, שקט. עדיף מתינוק אחד, שנתיים שלוש עד שאתה מצליח להתאושש ממנו ואז בום עוד אחד. 

זה כמו ששטח השמדה של 2 פצצות שנופלות באותה נקודה קטן משטח של שתי פצצות שנופלות במרחק 300 מטר אחת מהשניה.

לא זה לא, אין לי ניסיון אבל ה2 פצצות שנופלות לאותה הנקודה מלוות אותך לאורך כל הדרך בעלויות/רעש/יחס שצריך להקדיש וכו'. 

איך אומרים, 1+1 זה לא בדיוק 2 בילדים ו2+1 זה ממש לא 3.

מה שכן מסכים איתך שעדיף תאומים מאשר 2 צמודים בהפרש של שנה. 

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

״4 תאומים = 8?

לא בטוח שזה אפשרי בפחות משנתיים״

2 זוגות תאומים התקמפל לי. וזה בדיוק היה הוורנינג

לפני 23 דקות, eladns כתב:

אצל הכורדים יש לך שנה להכניס את האישה להריון או שיתחילו לדבר- אהההה, לא עומד לו!

עוד לא למדו שם על שיטות מתקדמות אה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, rev-Match כתב:

לא זה לא, אין לי ניסיון אבל ה2 פצצות שנופלות לאותה הנקודה מלוות אותך לאורך כל הדרך בעלויות/רעש/יחס שצריך להקדיש וכו'

ממה שאני מכיר דווקא גנים נותנים הנחה לתאומים. אמנם ברור שזה יותר קשה כלכלית מילד אחד אבל זה נגמר בשלב יותר מוקדם של החיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אין כללים. תביאו כמה שמתאים לכם.

אני עם שתי בנות ומספיק לי ולעומת זאת זוג חברים עם 6 ילדים ביולוגיים (פלובס שני כלבים גדולים וחתול) לקחו עוד אחד לאומנה.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 54 דקות, SlowRide כתב:

ממה שאני מכיר דווקא גנים נותנים הנחה לתאומים.

בדיחה מה שהם נותנים.

4 ילדים בגיל הזה בגן זה סיפור של איזה 13-14k נקי כל חודש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי דיבר על 4?! התכוונתי 2.

אם נולדת לך רביעיה כל מה שאפשר לעשות זה לוותר על כל החלומות שלך, לעבור למאדים לכרות שם מינרלים בשביל אילון מאסק ולשלוח כל חודש כסף לאשתך בכדור הארץ עד שכולם יהיו בני 18.

• מצחיק 1

• תוכן חדש...