אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן אהלן אז סגרנו כרטיסים לחודש יולי 21 הלוך חזור מציריך הורים + שלושה ילדים - 14, 12, 3.5. קודם אשמח לכל מה שלדעתכם כדאי ומומלץ מניסיון עם ילדים. אבל רוצים גם לשלב טבע. חשבנו על יומיים בפארק אירופה יום בפארק מים ליד פארק אירופה מפלי טריברג מפלי ריין מתלבטים בין הפארק מיים באדן פרדייז לבין אלפמאר בציריך. פארק הציפורים? מגלשות הרים (שכחתי איפה זה...) רכב - חשבנו להשכיר בפיירבורג - גרמניה זולה בחצי מציריך. מה שדורש מאיתנו רכבת מקלוטן לפיירבורג. כל המלצה/רעיון/הארות והערות יתקבלו בברכה. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מכרה קיבלה את בר המים הבא ; לא נראה שלחברה יש נציגות ברורה בארץ ; מהיכן, אם בכלל, ניתן להזמין סנן לצעצוע הזה? תודה בריאה מראש ומי ייתן ותזכו לשתות גם קולה.
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעיקר בשביל צופר לאופניים אבל לא רק. הורדתי כמה אפליקציות אבל השימוש זוועה ולא מצאתי בתשלום
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר שטס חודש הבא לארהב הציע לי לרכוש באמצעותו כרטיס מסך יקר. האם זה משתלם, ריאלי? אם כן איך והיכן? והאם יש השלכות מס בחזרה? תודה לכם על זמנכם 🙂
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הצרכנית היא קצינה במשפחה, ביקשה עזרתי. נרכשו UBL מעליאקספרס, שלא צלחו חודש. כניראה לא היו מקוריים? לאחר מכן מישהו רכש עבורה באילת אוזניות אפל מקוריות בחנות דינמיקה, גם איתם אין הצלחה. התלונה שלה היא רעשי רקע חזקים וניתוקים, ברמה כזו שהאוזניות הופכות להיות בלתי שמישות. היא בדקה את הבלוטות' של הנייד שלה מול מכשיר אחר ואין בעיה, כלומר כניראה שהבעיה היא לא בנייד עצמו. למישהו יש רעייון מה לקנות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אתמול לצערי נזקקתי לשירותי בית החולים הנ"ל. אבל היה מאד מענין: ניפגשתי עם 2 צידי המתרס של האיש הישראלי: רופא צעיר שהיה פשוט מעולה, הן מבחינה מקצועית אבל ובעיקר מבחינה אנושית, ומצד שני פגשתי טכנאי רנטגן שלדעתי צריך לעבור חינוך מחדש באחד ממחנות העבודה בסיביר: עם גישה שלילית, גסות רוח והתנהגות בבונית לחלוטין. שתי שאלות: אל מי שולחים המייל? יש לבית החולים מייל לנושא? והאם יש לכתב גם מישהו בסדר גודל גדול יותר (מחוזי? משרד הבריאות?)? חשוב לי שבתיק האישי של הרופא תופיע המחמאה שלי. דבר שני: מילות השבח לרופא הן לא בעיה, אבל מה רושמים לגבי הטכנאי שהוא טעון שיפור, מבלי לרדת לרזולוציה של הכפשה, אבל עם לתאר את החווייה השלילית שעברתי אצלו? אני גם לא מעונין כמובן שיזמינו אותי לת…
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
מה עושים עם ספאם SMS
מאת Guest Mikelt89-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
דוגמא מצורפת, יש מה לעשות? בעבר הלא רחוק ניתן היה לתבוע האם גם כיום זה קיים? אני זוכר לפני מספר שנים אספתי מלא הודעות שקיבלתי ולא היה לי איך להתקדם משם, מערכת המשפט כאן זוועתית מתוסבכת ואף פעם לא בעד האזרח הקטן, לצערי.
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
אז ככה, עברתי לדירה שבא חלון עם אדנית חיצונית מובנית גדולה למדי: אורך 195, רוחב 55, עומק 46. אין לי כל רצון להשתמש באדנית למטרתה הייעודית. האיזור נסגר עם רשת ומהווה מרפסת לחתולים שמאוד נהנים לצאת לשם. הרצון הוא להוסיף של מתקנים לחתולים ולשם כך רציתי ליישר את הקרקעית הקעורה של האדנית, כך שאוכל להציב שם מתקן יציב (לדוגמה). אין צורך למלא את האדנית, רק להשיג משטח ישר. חשבתי על חול רגיל של אדניות, או אפילו חול חתולים זול, אבל החשש שלי שיהיה קשה להוציאו בעתיד (הדירה שכורה), ויצבור לכלוך, חרקים, זרעים שינבטו וכו׳. האם יש איזה חומר זול, פשוט וקל לעבודה (בלי אנשי מקצוע) שגם ניתן להוציא בקלות בעת הצורך? אולי איזה פולימר שמתקשה לפי הצורה? תודה מר…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
היי, עוד סיפור נזילה, אם למישהו יש מה לתרום זה יהיה מעולה.. רקע: 1. לפני 3 שנים (לפני שקנינו את הדירה) הייתה נזילה מאצלנו שהופיעה אצל השכן למטה. תוקנה על ידי הבעלים הקודמים (לא יודע בדיוק מה תוקן אבל הורמו מרצפות בחדר אמבטיה). 2. לפני שנתיים קנינו את הדירה ובשיפוץ החלפנו את כל תשתית האינסטלציה (מים וביוב) בדירה. 3. היום השכן אומר שנראה שמתחילה שוב רטיבות באותו מקום שבו תוקנה לפני 3 שנים. 4. צריך לציין שמיקום הנזילה (גם הרטיבטת אצל השכן וגם התיקון שהיה בדירה שלי) הוא בסמוך לקו ביוב ראשי שעובר לאורך כל הבניין (צמוד לאסלות שלי ושלו). חוץ מלהתקשר לביטוח שיביאו אינסטלטור (אליי? אליו?) יש עוד מה לעשות כדי לברר מאיפה הבעיה? אני חושב שהבעיה יכ…
הודעה אחרונה מאת Amired, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אשמח לשמוע המלצות לגבי מעבדה לתיקון מסך למחשב נייד Lenovo, באזור המרכז (רצוי ת"א) תודה
הודעה אחרונה מאת pl7410, -
שלום, השאלה אולי קצת רחבה ולא ממוקדת ולא רצינית, אבל אנסה להסביר. חבר שלי קיבל סכום של כסף ממכירת דירה שקיבלו מירושה. לא מעוניין לקנות נכס. רוצה לעשות מסלול השקעה מסויים שהכסף יעבוד ולא ישכב בעו'ש. מדובר על סכום של כ 500k נכון לכרגע אינו זקוק לכסף בעתיד אולי יצטרף חלקים ממנו. מה הכי נכון ברמת סיכון בינונית לעשות ואיפה. אשמח לתגובות מאנשים מביני עניין.
הודעה אחרונה מאת timur2008, -
- 18 עוקבים
- 36 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני חייב עזרה.. גר ברמת גן ועכשיו התחלתי לעבוד בירושלים, יש לי כמה אופציות איך לנסוע. א. לקנות רכב חסכוני. ב. אוטובוס. ג. לקנות קורקינט ולנסוע ברכבת. העבודה היא ממש בכניסה לעיר. ההתלבטות: מצד אחד לנסוע ברכבת או אוטובוס זה מעייף, בפרט בחזור.. מצד שני יש פקקים וכו' וגם הוצאות רכב. תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Yossi dashti, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קהילה יקרה אשמח לעזרתכם, מחפש לרכוש מעבד מזון לאחר הרבה שנים שהמגימיקס שלנו עשה את עבודתו בצורה טובה. אין הגבלת תקציב אבל מעדיף עד 1500 שקלים. חשובה האפשרות לחיתוך סלט לקוביות. מתלבט בין בוש מולטי טאלנט לבין עוד פעם מגימיקס. אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת FARM, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
"מהחקירה עולה כי בעלי החברה הלבינו הון וסיפקו אשראי ללא רישיון לארגוני הפשיעה, להם סיפקו רכבי יוקרה רבים. בפשיטה על מגרשי החברה הוחרמו עשרות כלי רכב, מספר רכבי שרד שנמצאו בבתיהם של גורמי הפשיעה הוחרמו גם הם" https://news.walla.co.il/item/3471642 https://www.maariv.co.il/news/law/Article-878183 וואו מה זה הסכומים האלה ? וזה כנראה רק קצה קצהו של הקרחון .
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים. במקום עבודתי, יש שטיח מקיר לקיר. מדובר במשרד שחייבים בו שקט. בבוקר לפני שהעובדים מגיעים עושים עם שואב אבק מסיבי ורועש. שהם פה צריך לעשות מדיי פעם עם שואב ידני - כמה דברים קטנים שנפלו על השטיח - פירורים וכו'. יש משהו? תודה
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 13 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מסתבר שלהשיג לחמניות המבורגר טובות מסובך משחשבתי.. ניסיתי מס' לחמניות מחברות שונות שניתן למצוא בסופרים, ביניהן לחמניות של אנג'ל "אמריקה", שהרגישו שלי כביכול הכי איכותיות מכל מה שטעמתי, אבל עדיין לא שם, בטח לא ברמה של לחמניה כמו ב- BBB או כל רשת המבורגר טובה אחרת. היכן באמת למצוא לחמניות איכותיות ואוויריות?
הודעה אחרונה מאת Sparrow420, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אנחנו מתקדמים עם תוכנית מטבח לקראת ביצוע, וצריך להחליט אם המקרר יהיה אינטגרלי או לא. מבחינה עיצובית ברור שכן, מבחינת נפח, נראה שהוא יותר קטן מהרגילים( נלך על שתי יחידות מחוברות). וגם, איזו חברה מומלצת פה? אנחנו היום עם שארפ מקפיא תחתון, עובד 5 שנים ואחלה, לא ראיתי שיש להם אינטגרלי.
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני חושב לעשות תואר ראשון ובשאיפה בסיומה לעשות רישיון שמאי מקרעין. אני כבר ראיתי שיש בבר אילן ובמכללה למנהל אולי אני מפספס ויש בעוד מקומות שאפשר לעשות תואר ורישיון שמאי. רציתי לשמוע על המכללה ובכלל על התואר הספציפי הזה, כמה שכר הלימוד במכללה ואיך איכות הלימוד שמה. יתרונות וחסרונות בקמפוס בראשל"צ המלצות או דיס המלצות יתקבלו בשמחה.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
היי ערב טוב לכולם , לאחרונה אני מתענין בקורס הנ"ל כהכנה ואולי אופציה לכניסה לעולם התכנות . הרשת מפוצצת מידע ו"מכללות" אשר מכשירות אנשים לעסוק בתחום הFS . וכאן אתם נכנסים לתמונה - האם מישהו מחברי הפורום יכול לשפוך אור על הנושא? איזה כיוון מומלץ ? איזה "מכללה" עדיפה? האם הקורס מכין בצורה טובה מבחינה פרקטית אשר תאפשר באמת להתחיל לעבוד בתור ג'וניור בתחום? ובהמשך לכך - מעוניין להוסיף על זה אולי לימודי הנדסאי תוכנה ע"מ לקבל רקע תיאורטי שנדרש להמשך , האם זה באמת יכול לעזור? תודה
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 7 אלף צפיות
בוקר טוב, חבר טוב העביר את קו"ח שלי למנהל שלו באינטל, יש סיכוי גדול שייצרו איתי קשר כדי להתחיל בתהליך הראיונות. אני רוצה להתחיל להתכונן כבר מעכשיו ובצורה הכי טובה שאפשר. אני עובד בהייטק בחברה אחרת עם נסיון של 5 שנים. מישהו פה עובד/עבד באינטל לאחרונה ויכול לתת טיפים ואו הכוונה על תהליך הראיונות שעבר שם? ספציפית, המשרה היא Validation Engineer (אין לי יותר מידע מזה עדיין). אם מישהו מהתחום שעבר ראיונות באינטל שלא למשרה זאת, או אפילו לחברה מקבילה אחרת, אשמח לשמוע מכם טיפים באופן כללי גם. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת D_D, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, אבא שלי כרגע עובד בספריה כל שהיא. העבודה בסדר ולא קשה, אבל המעסיק מאפשר לו רק 3 משמרות של 5-6 שעות. עבודה זו אינה מספיקה מבחינה כלכלית ובעיקר תעסוקתית. הוא גם לא מצליח למצוא חצי משרה נוספת כדי למלא את הלו"ז. רציתי לשמוע אם לחבר הפורום יש אולי רעיונות על עבודות שונות העשויות להתאים. במקצועו הוא רופא שיניים. עבד בזה מספר שנים ואז הפסיק. הוא שנא את עבודה הזו בכל ליבו וגם היה מאוד קשה להיות עולה חדש ועצמאי בארץ, בלי שפה, בלי כלום בעצם. לאחר מכן הוא עבד כמחסנאי בחנות בסביבות ה-20 שנים. היה אחראי על ביצוע הזמנות/החזרות, סידור הסחורה וכו'. העבודה הייתה קשה פיזית, אבל הוא היה מרוצה ממנה כי הוא היה טוב בה והשעות התאימו לו מאוד (מתחיל באזור 6-6:30 ומסיים בא…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
גוגל פיי
מאת mrmiki1234- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עם הכניסה הקרבה של גוגל פייי לארץ, מה יהיה היתרון בשימוש בו ולא בביט או כל NFC אחר ? התשלום מתחת זה אותו כרטיס אשראי..
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
האם יש מכונת כביסה חכמה שדוגמת את המים להמצאות נוזל כביסה ומוסיפה מחזור שטיפה אם צריך? 1 2
מאת hwgeek- 9 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לדעם אם יש גם מכונות חכמות שדוגמות את המים בשטיפה האחרונה (לפני הסחיטה הסופית) להימצאות שאריות נוזל כביסה (מינון יתר של נוזל כביסה) ומוסיפה מחזורי שטיפה עד לקבלת כביסה נקייה מהימצאות שאריות הסבון? אני שם לב שהרבה פעמים ההורים שלי טועים בכמוית הנוזל ועם כל הקטע של "חיסכון מים" של המכונות החדשות הכביסה יוצאת מלאה בנוזל כביסה שמצריך עוד שתי מחזורי שטיפה. אם יש מכונה חכמה שתבטיח כביסה נקייה באמת אני מאוד אשמח, מגבות שיש בהם עדיין את הסבון ממש סיוט להתשמש בהם- גורם לגירודים וכו'. 90% מהזמן לא שמים מכונה מלאה - אלא כמות אחרת בכל פעם וקשה להם להתאים את הכמות המדוייקת, והבוש ממש קמצנית על המים. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, באופן טבעי שאלתי השאלה הזו בפורום האספנות, אבל אין שם מענה. ובכן: האם מישהו ביצע זאת כבר פעם בעבר? או אולי יותר נכון לשאול: מה המוכר צריך לנפק בכדי שכאן בארץ יאשרו כניסת המיכל החדש, אם בכלל? מסמך? הצהרה? מדבקה? בפני מה אני עומד? ניסיתי למצוא את רשימת מוצרי התעבורה המותרים בייבוא אישי ולא מצאתי מיכל דלק לרכב אספנות. ארץ המוצא היא כניראה הודו. לא בטוח עדיין. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת khc, -
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי. ערב שישי, מפעיל מכונה על הרתחה. אחרי 15 דק הפקק קופץ בכל הבית. מחזיר את המכונה למכונה קרה, שוב מקפיץ. מה אפשר לעשות? לבדוק גוף חימום? לקחת אותו לחנות מתמחה? איפה הוא נמצא? מאחור הכל פאנל אחד גדול אז מניח שהוא נמצא מקדימה? או לזרוק לפח ולרכוש חדשה? קניתי אותה בכ1000 שח לפני חמש שנים משופרסל (פיילוט)
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איפה יש מבצעים שווים? איך אני יודע אם זה באמת מחיר מוזל או מחיר שנופח כדי לעשות "מבצע"? והכי חשוב, האם עדיף לקנות באמזון או בארץ? האם דרך אמזון יש אחריות שאפשר לממש במקרה תקלה (נגיד אחרי חצי שנה)? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
אנבלה (משאבת חלב) יצאה לגיוס המונים. מצד אחד חושב להשקיע, מצד שני אני לא מבין בזה כלום. אם שני "כרישים" השקיעו בהם, למה בעצם הם צריכים גיוס המונים? אם החברה הולכת לכיוון טוב המשקיעים היו שמים עוד כסף לא? מה שכן, תוך שעתיים הם עברו את ה6 מיליון.
הודעה אחרונה מאת MiniMiz3r, -
רציתי לשתף לגבי שלושה ויסקים טובים ששתיתי לאחרונה. שלושתם באיזור ה46% אלכוהול. הראשון - Tomatin 14 ויסקי סקוטי מה Highlands, איכותי, מיושן 14 שנה, יחסית חלק, מחיר בסביבות ה250. השני DS Tayman Linkwood ויסקי סקוטי מה Highlands, איכותי, מיושן 12 שנה, חלק, אפטר טייסט טוב,מחיר בסביבות ה250. הויסקי מיושן בחביות יין ישראליות של חברת פלטר וגם כשר למי שחשוב. מאוד ממולץ! השלישי Bladnoch Samsara ויסקי סקוטי שחוגג 200 שנה להווסדה של המזקקה, ובמיוחד את פתיחתה מחדש לאחר שנים של חוסר פעיךות. מגיע מאזירי ה Lowland. מיושן מעל 8 שנים, חלק שאין דברים כאלה, טעים, איכותי, מחיר בסביבות ה350 שח. כנראה שמהדורות יחסית מוגב…
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, אני לא מעוניין עוד להיות רשום במנוי כביש 6, נכנסתי לאתר כביש 6 הסרתי את מס' הרכב שלי אבל את הפרטים האישיים אין אפשרות להסיר, למשל כתובת, מס' אשראי לחיוב מישהו נתקל בבעיה זו, אין בכלל אפשרות לביטול רישום, לא מעוניין שהאשראי שלי יהיה רשום שם ועוד פרטים אישיים. שירות לקוחות לא עוזר. אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב ושבוע טוב לדיירי העוף. גר במדינה מאובקת, בעיר מאובקת, בדירה מאובקת. רוצה לצמצם את כמויות האבק. אם מי מכם מכיר/התנסה בתחום מסנני האויר הביתיים, אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות וכו'. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,930 אורחים (הצג רשימה מלאה)