Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לצערי נזקקתי לשירותי בית החולים הנ"ל.
אבל היה מאד מענין: ניפגשתי עם 2 צידי המתרס של האיש הישראלי: רופא צעיר שהיה פשוט מעולה, הן מבחינה מקצועית אבל ובעיקר מבחינה אנושית, ומצד שני פגשתי טכנאי רנטגן שלדעתי צריך לעבור חינוך מחדש באחד ממחנות העבודה בסיביר: עם גישה שלילית, גסות רוח והתנהגות בבונית לחלוטין.
שתי שאלות:
אל מי שולחים המייל? יש לבית החולים מייל לנושא? והאם יש לכתב גם מישהו בסדר גודל גדול יותר (מחוזי? משרד הבריאות?)? חשוב לי שבתיק האישי של הרופא תופיע המחמאה שלי.
דבר שני: מילות השבח לרופא הן לא בעיה, אבל מה רושמים לגבי הטכנאי שהוא טעון שיפור, מבלי לרדת לרזולוציה של הכפשה, אבל עם לתאר את החווייה השלילית שעברתי אצלו? אני גם לא מעונין כמובן שיזמינו אותי לתלונה רשמית.
או שפשוט כדאי לוותר?

פורסם

מחלקת פניות ציבור :

https://hospitals.clalit.co.il/meir/he/info/Pages/publiccontact.aspx

בי"ח מאיר שייך לקופ"ח כללית. אתה יכול לפנות גם להנהלת קופ"ח (לא טרחתי לחפש פרטי יצירת קשר).

פניה למשרד הבריאות לא רלוונטית מאחר ואין כאן בעיה של התנהלות לא-מקצועית/ רשלנות.

לגבי הטכנאי רנטגן - אתה יכול לתאר באופן כללי מה קרה. לזמן אותך לתלונה רשמית - אף אחד לא יזמן (גם אין להם סמכות לכך). 

במידה ואין בעיה נוספת עם טכנאי הרנטגן הנ"ל - אני בספק אם יעשו עם זה משהו.

פורסם (נערך)

כתוב לנציב פניות הציבןר או דובר ביה"ח. חגבי הטכנאי - היה עובדתי. 

אף אחד לא חייב להיות נחמד אליך, צריך להיות מקצועי. גסות רוח היא עניין אחר. מכל מקום, הבחור יצטרך לתת הסברים להנהלה.

חייב לומר שקיבלתי בקריירה שלי כמה תלונות, כולן לא מוצדקות. אבל נדרשתי לתת הסברים. חוץ מזה, אתה יודע, לכל אחד יש ימים רעים. אולי נפלת על הטכנאי ביום כזה - אם הוא לא היה מעליב או מזלזל, או, כמובן, לא מקצועי, התלונה תסגר, אבל תשאר בתיק האישי שלו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...