Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרה קיבלה את בר המים הבא ; לא נראה שלחברה יש נציגות ברורה בארץ ; מהיכן, אם בכלל, ניתן להזמין סנן לצעצוע הזה?

תודה בריאה מראש ומי ייתן ותזכו לשתות גם קולה.

WhatsApp Image 2021-11-16 at 22.18.15.jpeg

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, ALÞћÃ כתב:

תודה רבה!

שים לב, שיש אפשרות להזמין קיט חיבור לברז. 

בנוסף נתתי פה רק דוגמה. יש עוד חיבורים שניתן לעשות עם הסנן שכזה.

בכל אופן @ברווז אמור לדעת יותר טוב את הניואנסים בין הסננים. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

נראה כמו אח כמעט תאום של דגם אטלנטיס שאני ממליץ עליו קבוע. 

צריך סה"כ מסנן חיצוני סטנדרטי, ניתן להשיג בכל טמבורייה\הום סנטר ואייס.

הקטע, אם הבר הגיע מחו"ל (קצת מבלבל אותי הווטרליין הזה האמת) הצינור יכול להיות אינצ'י ולא הסטנדרט של 6 מ"מ בארץ (של תמי זה 8 מ"מ אגב).

מצד שני עדיין לא נתקלתי בזה, גם במסננים אמריקאיים- אבל ייתכן שמייבאים דגם שמותאם לארץ בשיטה המטרית. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ה Barrel distortion של העדשה בסמרטפון תורם לאשליה שכל העסק עקום. נגלה בימים הקרובים אם הוא מספק תוצר שתי, או שאפשר לצבוע בכחול ולשלוח ל /dev/null.

• תוכן חדש...