Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנבלה (משאבת חלב) יצאה לגיוס המונים.

מצד אחד חושב להשקיע, מצד שני אני לא מבין בזה כלום.

אם שני "כרישים" השקיעו בהם, למה בעצם הם צריכים גיוס המונים?

אם החברה הולכת לכיוון טוב המשקיעים היו שמים עוד כסף לא?

מה שכן, תוך שעתיים הם עברו את ה6 מיליון.

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)

אני לא בא להמליץ לאף אחד מה לעשות או לא לעשות שכל אחד יחשוב עם השכל שלו אך לדעתי האישית יש פו כמה דברים שכדאי לשים לב אליהם:

א. גיוס המונים טוב בעיקר למיזמים שמונעים מכוח קהילה או בהם למשקיעים רבים יש ערך מוסף בתור "שותפים" אקטיביים שמניעים את הפרוייקט. כאן אני לא רואה שום ערך מוסף מאחורי גיוס המונים לכן זה מוזר שמיזם מצליח לכאורה ילך לחפש ולבזבז תקציבי שיווק עצומים בשביל לקבל סכומים קטנים ממשקיעים קטנים שאין להם שום ערך מוסף.

ב.אחד השותפים במיזם אנאבלה השתתף\הוביל בעבר עוד גיוס המונים של חברה בשם SPETZ הייתי מדבר עם משקיעים בחברה הזאת ורואה אם הם מרוצים מההשקעה.

ג. לכאורה לאחד השותפים במיזם יש חברת פרסום בשם BRANDX שחלק מהעבודות שמופיעות באתר של BRANDX הן פרסום "תוסף מזון חדש שהתגלה כמשמיד תאים סרטניים בניסויים פרה- קליניים."  וגם "פרסום מרכז הסרת משקפיים ללא ניתוח." וגם "קורסים למסחר באמאזון" הייתי עושה בדיקת רקע על העססקים האלו כדי לבדוק אם הם כשרים.

ד. בעמוד היוטיוב של סניה ניתן להראות לא מעט סרטונים פרסומיים של: איך לעשות כסף באינטרנט, קורסים למסחר מניות, השקעות בנדל"ן בחו"ל וכו... לדעתי מדובר בעסקים שנמצאים בתחום שהוא דיי שיידי.

שוב לא מדובר בהמלצה אלא בדעתי האישית בלבד, אבל אישית הייתי חושב טוב טוב לפני השקעה בחברה של אדם שלכאורה היה מעורב שנים על גבי שנים בכ"כ הרבה עסקים שנראים לי דיי שיידים.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

ה. הבחור בתהליך תביעה מול פייסבוק על 300 מיליון שקל בגלל שמחקו לו את הדף וחסמו לו את המשתמש.

אגב זה שיש כסף זמין בשוק ואנשים זורקים שטרות על כל דבר שזז, ידוע, ואפילו לא קרוב ללהעיד על טיב העסקה.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
לפני 5 דקות, stum כתב:

ה. הבחור בתהליך תביעה מול פייסבוק על 300 מיליון שקל בגלל שמחקו לו את הדף וחסמו לו את המשתמש.

המשתמש שלו די פעיל. היום הוא ענה בקבוצה ייעודית בנושא כסף בפייסבוק

לגבי התביעה - אין לי מושג.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

6.2 אחוזים ממניות שנמכרות עבור 8 מיליון שקלים זה אחלה תשואה

6 אחוז אם מורידים את החלק של פיפלביז

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 13 דקות, beastmode כתב:

אני היחיד שלא מבין מה ההתלהבות ממשאבת הנקה הזאת?

מדמה את פעולת היניקה של רך שנולד זה עתה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 7.11.2021 בשעה 19:28, HybridBoy כתב:

אם שני "כרישים" השקיעו בהם, למה בעצם הם צריכים גיוס המונים?

כדי שהכרישים יקבלו את הכסף שלהם בחזרה מן הסתם.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תתחיל מנקודת הבסיס בה אף יזם עם מיזם רציני ששווה משהו לא מגיע לתכנית הכרישים (ובטח ה"כרישים" משקיעים סכומים כאלה אחרי פיץ' של 2 דקות וסשן של שאלה וחצי, ברור, ככה עובד העולם הזה), תמשיך בזה ש-99% מהמיזמים שמגיעים למימון המונים (ספציפית בפיפלביז לדוגמה אני יודע שהיו מיזמים שהיזמים בעצמם, בעצת מפעילי האתר, הזרימו הון של מאות אלפי שקלים ל"השקעה" [שחוזר אליהם בסיבוב כמובן] בשביל ליצור מצג שווא של עניין במוצר/שירות ולמשוך משקיעים. לכאורה כמובן) הגיעו לשם כי 100 משקיעים רציניים אחרים לא רצו להשקיע בהם (מכיר אישית כמה כאלה), תעבור ברפרוף על קורות חייו של סניה החרטטן הבלתי נלאה הזה, והרי לך התשובה.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

השאלה המדוייקת היא האם אי פעם יצאה מפיפלביז חברה לגיטימית עם פעילות עסקית, מוצר, הכנסות, עובדים וכו'? משום מה מסופקני

(פיפלביז עצמם, on the other hand, בטוח מרוויחים יפה, אם יש להם מספיק מרשרשין לפרסם בפריים טיים ואת אלי אילדיס כפרזנטור)

• תוכן חדש...