Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם ספאם SMS

Guest Mikelt89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוגמא מצורפת, יש מה לעשות? בעבר הלא רחוק ניתן היה לתבוע האם גם כיום זה קיים? אני זוכר לפני מספר שנים אספתי מלא הודעות שקיבלתי ולא היה לי איך להתקדם משם, מערכת המשפט כאן זוועתית מתוסבכת ואף פעם לא בעד האזרח הקטן, לצערי. 

זונות!!!.jpg

פורסם (נערך)

תוכנה לסינון spam לפי מילות קוד. באייפון יש תוכנה שנקראת election filter שכבר כוללת את השמות של כל הח"כ . הצילה אותי בתקופת הבחירות מהקרצייה בני גנץ שהיה שולח לי סמס בכל יום. 

הוספתי עוד כמה מילים לרשימה כמו "הלוואה" "הסר" "להסרה" וזה מוריד 99% מההצקות. מדי פעם אני נכנס לתיקיית ספאמ במכשיר לראות כמה זבל הגיע בנתיים.

עריכה אחרונה על ידי gollu
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בפיקסל של גוגל אפליקציית ההודעות זורקת את כל הספאם לתיקיה יעודית, בדיוק כמו שהג'ימייל עושה עם מיילים.

אני לא יודע אם אפשר להתקין אותה על מכשירים אחרים בשביל להפטר מהסמסים המיותרים. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מתקינים את אפליקציית messages של Google שמסננת לא רע ספאם, צריך להפעיל האופציה. כל מסרון בעייתי מסמנים כספאם וחוסמים וככה האפליקציה לומדת גם טוב יותר (שולחת המידע לגוגל) לסנן ספאם.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=en&gl=US

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לגבי סינון שפאם בסמס, יש מספר תוכנות שמאפשרות סינון עפ"י מילות מפתח, שולח וכו'.

לגבי הגשת תביעה = החוק עדיין חי וקיים. (סעיף 30א לחוק התקשורת). עדיין ניתן לתבוע לפיו.

הבעיה העיקרית בהגשת תביעה - צריך לדעת מי הספאמר...

ספציפית לגבי הסמס שצירפת - זה שידול לקניית גראס. לך תמצא מי שלח את ההודעה... אולי יעניין את המשטרה (לדעתי, לא כל כך יעניין אותם)

פורסם
לפני שעתיים, guya72 כתב:

ספציפית לגבי הסמס שצירפת - זה שידול לקניית גראס

זה לא שידול, זה פרסום.. 

ולא, זה לא יעניין אף אחד במשטרה.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 14 דקות, Igalz כתב:

זה לא שידול, זה פרסום.. 

לא עובד לי הקישור :-P 

לפני 17 שעות, אורי מ. כתב:

בפיקסל של גוגל אפליקציית ההודעות זורקת את כל הספאם לתיקיה יעודית, בדיוק כמו שהג'ימייל עושה עם מיילים.

לפני 15 שעות, student כתב:

מתקינים את אפליקציית messages של Google שמסננת לא רע ספאם, צריך להפעיל האופציה.

יש לי את הmessages של גוגל, ואין לי משום מה את האופציה של סינון לפי מילות מפתח.

(אנדרואיד one בגרסה 9) 

Screenshot_20211118-102233.thumb.jpg.28a4a6c92d26934e04f0ca0199b13a07.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...