אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,379 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 899 צפיות
לא מצאתי מידע בגוגל תודה
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני צריך להריץ 500 מטר כבל רשת באיזה מקום אני יודע שיש רמות איכות של כבל CAT 6 מספיק לי ? עדיין לא הבנתי איך יש כבלים באיכות כזאת שעולים 300 וכבלים באותה איכות שעולים 5000 אשמח אם מישהו יכול להסביר, לא בא לי לפרוס כבל כזה ולגלות שהוא לא טוב ולקפל אותו
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם. בעקבות מבצעים אי אלו ואחרים שמתגאה בהם המשטרה לאחרונה, תהיתי לעצמי מה קורה עם הרכבים המחולטים לאחר שהם נמכרים. האם בעלי הרכב המקוריים שהם בדרכ לא הסבתות מהאגודה למען החייל , מאתרים את מי שקונה את הרכב ומאלצים אותו איכשהו להחזיר/למכור/ להשאיל להם את הרכב חזרה? מישהו שמע/מכיר/ יודע?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ל"ת
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
המלצה לשואב אבק 1 2
מאת ירחמיאל- 13 עוקבים
- 24 תגובות
- 5 אלף צפיות
מחפש המלצות מניסיון לשואב אבק, אפשרי נטען, שיהיה נוח לעבודה בכדי לעודד עבודה איתו... לא כלי שלהוציא אותו מהארון ולעבוד איתו ירגיש למשתמש כאילו הוא במושבת עונשין. אז כאמור נוחות, נטען, אי תלות בשקיות, כושר שאיבה טוב. יש חיה כזאת? הרעש לא משנה לנו, בכל מיקרה הם מרעישים. אז קצת פחות או יותר - לא קריטי במיקרה שלנו. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yossy, -
כפי שציינתי בכותרת בשביל הגנה עצמית בלבד במידת הצורך, האם יש בעיה עם זה מבחינת החוק? אני יכול להסתבך בבדיקה משטרתית שגרתית בטענה של ״ החזקת נשק״? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, שואל עבור חבר שעומד לקחת משכנתא, הוא לקח יועץ משכנתאות שלדעתי הביא לו הצעה לא הכי אטקרטיבית בלשון המעטה, שווי הדירה חדשה מקבלן 1.7 מש"ח, לחבר יש הון עצמי של 1.1 מש"ח, הוא צריך משכנתא של 600,000 ש"ח. היועץ שיכנע אותו שכדאי לו לקחת 3 מסלולים, שליש לסגור תוך 6 שנים. שליש נוסף במידה ויהיה לו כסף נזיל לסגור תוך 5 שנים אפילו על חשבון קרן השתלמות או כסף נזיל - לא בטוח שיהיה - משתנה צמודה ל25 שנה. שליש נוסף - להשאיר למשך 25 שנה בפריים. זו ההצעה שקיבל מהבנק יועץ המשכנתאות, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי סוני משומשת 32" במצב דיי חדש. יש לה WIFI וגם חיבור LAN אבל שניהם לא מגיבים. וגם עידן פלוס לא מצליח לאתר שום ערוץ. הגירסה של הTV היא 1.4 ויש גירסה 2. משהו. לא מצליח לעדכן. הורדתי לUSB. ריק, מפורמט. הכנסתי, רשום שזה יאתר ויעשה הכל לבד. נאדה. כלום! פירמטתי כFAT32 וגם כNTFS חיברתי קו רשת ישירות לTV. משהה-רושמת שיש חיבור אבל לא מתחברת לכלום ובטח שלא מצליחה להוריד את הגירסה החדשה. עשיתי RESTORE לTV וכלום דיי אובד עצות. אם לא אצליח אקנה שיומי בוקס אבל מעדיף את הTV הרגילה בלי השיומי בוקס. תודה לעוזרים https://www.sony.com.sg/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kdl-32ex650/specifications
הודעה אחרונה מאת hans, -
מדינת חדי הקרן אבל אני קופא בבית
מאת Guest Mikelt89- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קופאים בבית והחורף עוד לא התחיל? לשם היחוס סבתא שלי שתהיה בריאה מתגוררת ברוסיה כל חיה ומתנחמת בחימום ביתי קבוע מטעם הממשלה (זה בעלות מזערית) כך שקבוע אצלה בבית 26 מעלות צלסיוס, היא אף לעיתים פותחת את החלון בכדי להתקרר, ואני כאן בארץ ישראל החמה מתנחם בחימום מהגז, כי על המזגן או התנור אני ישלם הון תועפות וזה במילא לא אפקטיבי כשאתה מתגורר במקום לא מבודד (כך גם בקיץ רק שאת הקור אני יכול לסבול קצת יותר מהחום) אז אני תוהה מדינת חדי הקרן לא יכולה לחשוב על משהו יצירתי? הרי על הממשלה לא ניתן לסמוך, האם אנו חיים בעולם מודרני רק על הנייר? איכות חיים לא נמדדת ע"פ אקזיט ורעיונות תהילה אלא על איך האזרח הקטן חי בביתו הצנוע, לפחות כך אני מקווה.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, אשמח להמלצות על בעלי מקצוע שמטפלים בתביעות מול הביטוח הלאומי. שמעתי על לבנת פורן, על זכותי ועל עוד כמה. מי המשרד הכי מקצועי שאתם מכירים ?
הודעה אחרונה מאת חולה רכב#1, -
טיימוגרף
מאת mrmiki1234- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן אני חושד ששעון שקניתי בחול במזומן בכמה מאות שקלים מאחר בכמה דק' בשבוע (מנגנון קוורץ). ראיתי באינטרנט שיש מכשיר כזה שבודק דיוק. זה משהו שיש לכל שען? יש מקום מומלץ להביא אותו לבדיקה? איזור חולון או אשדוד
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלתי בקבוצה בטלגרם, אך לא זכיתי לתגובה : האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ? יש לי הצעה לרכישת מדפסת ברדר דרכם (עדיין לא עשיתי השוואת מחיר לחנויות אחרות). זאת הצעה שקיבלתי דרך העבודה. האם יש טעם לשקול קניה מהם או שיש דיס-המלצה ?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כ5 חודשים הזמנתי פריטים לרכב בעלות של 100 יורו עם משלוח בערך. לפני כחודש, אחרי שסטטוס החבילה לא התעדכן מאמצע אוגוסט, ואחרי 3 פניות במייל ובאתר של המוכר לגבי החבילה שנשארו ללא מענה, פניתי לחברת האשראי. תוך מספר ימים קיבלתי חזרה את הכסף, וביצעתי הזמנה חדשה מהאתר שכוללת חלק מהפריטים שהיו בהזמנה המקורית. כעת, 2 החבילות נמצאות במכס, ועתידות להגיע אליי בימים הקרובים. זאת אומרת כעת יש מספר עובדות ודברים שצריך לקחת בחשבון: 1. ברמת ה "דווקא" ההתנהלות של המוכר הייתה לא בסדר, הוא לא ענה למיילים, והייתי צריך לפתוח בהליך מול חברת האשראי. אני חושב שלא מגיע לו "פרס" שאעדכן אותו בנוגע לחבילה שכן הגיעה בסוף. 2. מבחינת המוסר האישי שלי אני…
הודעה אחרונה מאת guya72, -
רוכבי קורקינטים ואופניים חשמליים יצטרכו בקרוב להצטייד בלוחיות רישוי, בדומה לכלי רכב ממונעים רגילים, כך לפי הצעת חוק שאושרה הבוקר בקריאה טרומית בוועדת השרים לחקיקה. לפי ההצעה, הרישום יהיה לא על כלי הרכב, אלא על בעליו, מה שיקל על העברת בעלות על כלי רכב כאלו, משום שהיא אינה מצריכה חריטת מספר שלדה על כלי הרכב, אלא רק הצמדת לוחית הרישוי של בעל הכלי. https://www.ice.co.il/law/news/article/836527 לפי דעתי צעד מבורך ומתבקש.
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני די אוהב לקרוא ולראות תכנים על משחקים וטכנולוגיות ישנות, יוצא לי בעיקר לראות בyoutube ואם זה מתנגש עם עוד משהו כמו רכבים/אופנועים אז למה לא להעלות פה פוסט ולדבר על המשחק, אולי מישהו יוכל לזרוק מידע בעניין. cyberbykes, משחק שיש לך אופנוע עם יכולת לירות ולהרוג, יש כמה שלבים ואחד מהם כמו שהכותרת מציינת נמצאת בארץ ישראל - תל מגידו - ארמגדון. חיפוש ביוטיוב נותן אפס תוצאות ולי יש רק צילום מסך מתוך סרטון שראיתי שבכלל מדבר על הדמו הכושל של סייברבייק. שיחקתם במקרה במשחק המלא ועברתם את השלב של תל מגידו?
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום חברים אתאר את המצב - הטלוויזיה שלנו ממוקמת בחדר השינה. רוב הזמן אנחנו צופים בשכיבה במיטה, אבל כמעט כל יום שישי אנחנו צופים בסרט עם עוד אורחים ואז אנחנו יושבים על המיטה ועל כורסה שממוקמת לצד המיטה. כרגע הטלוויזיה ממוקמת על שידה די גבוהה ובימי שישי הגובה מצויין. הבעיה היא כמובן בשאר ימי השבוע שבהם אנחנו שוכבים ושוברים את הצוואר מכיוון שהטלוויזיה ממוקמת נמוך מדי. האם קיים מתקן בחיבור לקיר שמאפשר תזוזה למעלה/למטה של מסך הטלוויזיה וכן הטיה של המסך? (מסך 55 אינצ') יש לי האמצעים לתכנן ולייצר מתקן כזה, אבל זמן וכח - פחות. לכן אשמח לשמוע אם קיים כזה מן המוכן. אני לא מעוניין במעלית ממונעת שעולה אלפי שקלים ולא במתקן שנתלה מהתקרה (ת…
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
-
Mechanic stunts
מאת SG159- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מה קורה חברים? יש למישהו איזה ערוץ או סרטונים שמלמדים mechanic stunts? ״פעלולי מכונאים״ יעני כמו שיש ברמנים שעושים פעלולים עם בקבוקים וכוסות, אז פשוט אם ראצ׳טים ומפתחות ברגים. חח נשמע טיפה מוזר, אבל השאלה באמת רצינית. מעניין אותי ללמוד בשביל הכיף. תודה.
הודעה אחרונה מאת SG159, -
- 10 עוקבים
- 23 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
היי, מצאנו דירה שהיא יקרה ביחס לשכונה בה היא נמצאת, אבל משופצת ונראת טוב. חוזה השכירות נראה קצת נוקשה מדי, יכול להיות? מה דעתכם עליו? אני רואה שבאחד הסעיפים כתוב שאנחנו מאשרים שהכל תקין בדירה בזמן שבעל הדירה יודע שיש קצת בעיות (למשל קרמיקה שבורה בחלקים מסוימים בבית).
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
אני רוצה לאכול בריא אבל לא ממש מבין מאיפה להתחיל להתעסק עם זה. הפסקתי לעשן סיגריות לפני 3 חודשים בערך, ההשפעות של ההפסקה מורגשות ולכן אני חושב שאני צריך לקצר את התקופה של הגרייס שנתתי לעצמי עם בנוגע לאוכל בריא. שמעתי בחודשים האחרונים די הרבה את הפודקאסט של mindpump והבנתי משמיעה של הפרקים שמומלץ להתנהל לפי מה שמתאים לגוף שלי מאשר ללכת לפי פירמידת המזון הקלאסית - הם קוראים לזה אכילה אינטואטיבית. איך בדיוק אני מתחיל? ממה שאני יודע אני מרבה בג'אנק פוד קנוי ושתייה מתוקה. איך אני בוחר דיאטה נכונה? ים תיכונית? טבעונית?צמחונית?מבוססת ירקות או פירות?בשרית? בלי קשר, קניתי כבר אשווגנדה, מולטי ויטמין ואומגה 3
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 12 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש המלצה למצלמות "אבטחה" לבית, בעיקר מהסיבה שיש תינוק קטן שיהיה כמה ימים עם מטפלת בבית. תודה.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן מחפש חבילה יפה של רקעים שאפשר להוריד ולהשתמש כרקעים לזום ולמחשב.. מישהו מכיר? בעדיפות לטבע וחיות
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
כמה חיכינו לרגע הזה 😊. יש לעבור סף מינימום של 65$ שזה ממש לא בעיה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
יש איזה סטנדפיסטית בפייסבוק שמעלה מדי פעם פוסטים. רובם די הומוריסיטים. בקיצור, נתקלתי בפוסט שהיא פרסמה לאחרונה ועלה גם לסטטוסים מצייצים - שזה ערוץ עם המון עוקבים. למעשה היא דורשת מהאם של הילד שביתה ביצעה עבורה בייביסיטר להסיע אותה הביתה. לא האב. הסתכלתי גם קצת בתגובות. הן היו מאוד חיוביות לפוסט. כמובן שיש גם מי שהסתייג. בקיצור, אנחנו פה פורום שרובו המוחלט גברים. רק לי זה מפריע פוסט כזה? עזבו את זה שלא חשבתי לרגע שבכלל אני צריך להסיע את הבייביסיטר הביתה. שאמא שלה תבוא תיקח אותה. אבל עצם העניין, שכולנו פשוט אנסים עד שיוכח אחרת. זה קצת מפריע לי. רק לי?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
מס על השכרת דירה 1 2
מאת p0p- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום, שואל שאלה עבור חבר שמתעניין ברכישה של דירה להשקעה. כיום יש לו כבר דירה ראשונה על שמו, אותה הוא משכיר לדיירים ב4800 ש"ח לחודש, במקביל הוא שוכר עצמו דירה באיזור אחר עליה הוא משלם 6000 ש"ח בתל אביב. מכיוון שהוא מקבל מהדיירים רק 4800 ש"ח הוא פטור ממס, כיום הוא מתעניין ברכישת דירה שניה אותה הוא מתכנן גם להשכיר ב5000 ש"ח, כלומר סך ההכנסות שלו מהדירות עלול להסתכם ב10,000 ש"ח לחודש. הוא לא מצליח להבין מה מהמס השנתי אותו ישלם, אמרו לו שזה 30% כלומר 3000 ש"ח בחודש, האם זה הגיוני? מה בעצם עושים אנשים שיש ברשותם 3-4 דירות? תודה
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
לימוד שפה חדשה 1 2
מאת חולה רכב#1-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום, אני דובר ערבית, עברית ואנגלית ועכשיו אני רוצה ללמוד עוד שפה, נתקלתי בהתלבטות לגבי איזה שפה ללמוד והיכן. לכן אני מבקש את עזרתכם. מה השפה שאתם ממליצים עליה שתהיה שימושית ? ואיזה בית ספר מומלץ באזור חיפה ?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, זקוק למייבש כביסה. בכנות, הייתי מאוד שמח שזה יהיה מתחת ל-2500 ש"ח, אבל הגדרתי תקציב של 4 לכל מקרה. הדבר הכי הכי הכי חשוב הוא איכות הייבוש. כלומר, שהבגדים לא יהרסו ולא ישנו מידות ובאמת יצאו מהמייבש כפי שנכנסו אליו (רק פחות רטובים). יהיה נחמד אם אפשר להגדיר טמפ' לבגדים עדינים (או פשוט מכונה שלא הורסת בגדים עדינים). צריכה אנרגטית זה בונוס חביב. לא אכפת לי אם הוא עובד שעה או 4 שעות. לא אכפת לי הרעש כל כך. לא אכפת לי אם הוא 6 קילו או 8 קילו. כן צריך שיהיה לפחות 5 נגיד. אודה להמלצה על דגם ספציפי מניסיון. תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח אם תמליצו לי על סט בוקסות כולל ראצ׳ט כמובן. תקציב עד 300 שקלים. בעיקר עבודות לרכב. לא עבודות תכופות. אשמח להמלצות.( אין בעיה להזמין מחו״ל)
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זה המסך https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28365 נקנה מאיבורי. עכשיו הילדים משחקים וקלטתי את זה. יום ראשון נפנה ליבואן, https://srvpro.com/contact-us/ נראה מה אומר. במקרים כאלו, לדרוש החלפה?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אבל בדיוק באותם שניות שאני בוחר? משום מה אני רוצה לחתוך קובץ וכל הזמן אני לא מצליח לדייק. לדוגמא אם יש לי קובץ בן 5 דקות ואני רוצה לחתוך בין הדקות 2:55-2:00 אז הוא תמיד מוסיף בסוף עוד מספר שניות ומפחית מספר שניות בהתחלה. ניסיתי עם אתרי אונליין וגם במחשב עצמו עם VLC ואני אובד עיצות
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי חברים, אני צריך כונן קשיח חיצוני בנפח 6 טרה יש את הכונן הזה של סיגייט https://www.bug.co.il/brand/seagate/backupplushub/ מישהו התנסה בכונם מהדגם הזה או שיש המלצה לכונן אחר? מחפש בנפח 6 טרה..מעדיף לנצל עכשיו את המבצעים של בלאק פריידי ועוד שאלה לא פעם שמעתי שכוננים 3.5 עם חיבור לחשמל הם יותר אמינים מכונן 2.5 בחיבור usb בלבד (ללא חיבור לחשמל) האם זה נכון השמועה?
הודעה אחרונה מאת save,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,202 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Fluffy
- Albetx
- YSHVORIN
- yohai71
- Night Driver
- גולדן191
- amlh
- amosbmw
- amirtoar
- itaysamurai
- eladts
- mottis