Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדינת חדי הקרן אבל אני קופא בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קופאים בבית והחורף עוד לא התחיל? 

לשם היחוס סבתא שלי שתהיה בריאה מתגוררת ברוסיה כל חיה ומתנחמת בחימום ביתי קבוע מטעם הממשלה (זה בעלות מזערית) כך שקבוע אצלה בבית 26 מעלות צלסיוס, היא אף לעיתים פותחת את החלון בכדי להתקרר, ואני כאן בארץ ישראל החמה מתנחם בחימום מהגז, כי על המזגן או התנור אני ישלם הון תועפות וזה במילא לא אפקטיבי כשאתה מתגורר במקום לא מבודד (כך גם בקיץ רק שאת הקור אני יכול לסבול קצת יותר מהחום) אז אני תוהה מדינת חדי הקרן לא יכולה לחשוב על משהו יצירתי? הרי על הממשלה לא ניתן לסמוך, האם אנו חיים בעולם מודרני רק על הנייר? 

איכות חיים לא נמדדת ע"פ אקזיט ורעיונות תהילה אלא על איך האזרח הקטן חי בביתו הצנוע, לפחות כך אני מקווה. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

מה זה חימום מהגז? תנור גז?

לא מומלץ. אם צריך חימום לא מבוסס חשמל אז למיטב הבנתי זה אח עצים שאפשר להתקין בבית פרטי / דירות קרקע.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תחיה כמו סבתא ממוצעת ברוסיה וישאר לך מספיק כסף להדליקתנורכל השנה ומזגן בקיץ שלא יהיה לך חם בגלל התנור.

• אהבתי 7
  • מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 32 דקות, Mikelt89 כתב:

מתנחמת בחימום ביתי קבוע מטעם הממשלה (זה בעלות מזערית)

אם מחממים. קורה גם שלא, ואז פיזדוייץ

לגבי התלונה שלך, מה חסר לך?

יש לך ה-מ-ו-ן אופציות לחימום, אופציות לבידוד, מה עוד אתה צריך?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא מבין מה הבעיה בחימום בגז.

יש לי גם אח גז וגם הhvac הוא למעשה מזגן כשחלק החימום שלו הוא מבוסס על גז.

בכל אופן - מסקנות שלי לפחות:

הבעיה

הראשונה היא בצורה ובבידוד של חלונות (בעיקר בבתים ישנים) ואחכ בזה שלרוב לא קיים איטום אמיתי מבחוץ (בלוקים בלבד)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Mikelt89 כתב:

איכות חיים לא נמדדת ע"פ אקזיט ורעיונות תהילה אלא על איך האזרח הקטן חי בביתו הצנוע, לפחות כך אני מקווה

אז תשווה את החיים של רוסי ממוצע לישראלי ממוצע ותראה שבעצם לא כזה אסון פה.

הדעה הרווחת היא שמזגן זה החימום הכי יעיל. אם מציק לך האויר היבש, אפשר להפעיל מפזר אדים במקביל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פתרונות: 

זכוכית בידוד לחלונות 

הוספת קירות גבס פנימיים עם בידוד בינם לבין הקיר החיצוני. 

מזגן יש לך, החימום באמצעותו יעיל ואם הבית מבודד אז תוציא הרבה פחות. 

בבקשה. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה. לקטר? תקטר.

אבל אל תצפה ליחס רציני.

בניינים ישנים (לפני 25 שנה ויותר)

נבנו בלי שום התייחסות לבידוד, מכל סוג שהוא, רעש או חום. המצב הכלכלי של המדינה היה בהתאם. לא בקרשים אבל גם לא משהו.

רוצה תנאים של 2021? תתכבד ותעבור לבניין מודרני (שכירות/קנייה, מה שידך משגת) וזהו.

אה רגע, תצטרך פתאום *לשלם מכיסך* על שיפור תנאים, צק צק, לא בא בחשבון.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...