אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,372 נושאים בפורום הזה
-
היי, עובד בעבודה משרדית הכרוכה בשימוש ב2 הידיים ,הקלדה, מענה והוצאת שיחות . נעזר במקל הליכה מילדות (עקב cp מולד) . לפני כחצי שנה הופיעו כאבים קלים באמה שלא ייחסתי להם חשיבות- וזו העות הכי גדולה בדיעבד שעשיתי לאחר חודשיים מאומצים בעבודה שכללו כ10 שעות עבודה מדי יום , איבדתי תחושה חלקית בזרת ובקמיצה. הכאבים באמה התחזקו והופיעו גם כאבים חזקים בזרת -שילוב מוזר של כאב ותחושה מופחתת-מאוד מפחיד. לאחר בדיקה עצבית ו-3 ביקורים אצל מומחים פרטיים של היד והתלבטות קשה ,החלטתי לעשות ניתוח לשחרור העצב האולנרי במרפק. לאחר הניתוח ,הכאבים עברו לגמרי אך התחושה באצבעות טרם חזרה. הרופא המנתח ,מצד אחד אומר שזה תהליך ארוך ומצד שני לא מפנה להמשך טיפול מסוג …
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
סים דור 5
מאת mrmiki1234- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן מחפש המלצה על ספק + דיל (אם יש סוכן) לחבילת דור 5 בצורה הכי פשוטה שיש . לא צריך הרבה נפח, רק מהירות טובה ושירות טוב.. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי. לפני חצי שנה הלכתי לרופא עיניים, טען שאני רואה 6-6 אבל אצטרך צילינדר בעתיד הקרוב. ואם אצטרך לעשות משקפיים - ללכת לאופטומטריסט ולא לרופא עיניים (הייתי בטוח שהוא יוכל להוציא לי מספר ולפיו אזמין באינטרנט מחברות גדולות). מאז המשכתי כרגיל בחיי. אבל בתקופה האחרונה אני מרגיש שאני רואה פחות ופחות טוב. אני סטודנט, נמצא מול מסך כלשהו כל שעות היום חוץ מהשינה. כנראה גם בעתיד כל היום אהיה מול מחשב. בכל אופן כבר מתחילת התואר (שנה וחצי) שיניתי את הגדרות כל המסכים שלי שיפחיתו אור כחול אבל עדיין אני מרגיש התדרדרות בראייה. עכשיו נגיע לשאלה שלי. איפה מוציאים היום משקפיים? בת זוגתי עשתה כמה פעמים ב קרולינה למקה (כנ״ל גם קרובי משפחה שלה). בדיקה במקום …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היו לי שם חשבונות כמה שנים וכנראה חסמו אותי חייב סדרות לאימונים
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 7 אלף צפיות
אני רגע לפני ומחפש עוד מידע. בן 45 עם מספר קטן גם לקרוב וגם לרחוק פלוס צילינדר. אין פתרון טוב בניתוח לייזר (כזה שיפטור אותי לגמרי ממשקפיים). אני עם משקפיים שנה ומשהו ולא סובל את זה, יש לי משקפיים שונות לעבודה על המחשב ולשאר הזמן וזה מתיש. גם בעדשות מגע אין פתרון בשבילי, ניסיתי. הגעתי לשמואל לוינגר בירושלים (מרפאת ׳עיניים׳), הוא עושה הסרה של העדשה שבתוך העין ומחליף אותה בעדשה מלאכותית, מולטיפוקל, וזה נותן מענה מלא לכל מרחק. הייתי בבדיקה והוא ממליץ לעשות כרגע בעין אחת שהיא הבעייתית וסיכוי טוב שזה יספיק כי השניה במצב טוב בהרבה. זה ניתוח זהה לזה שעושים מבוגרים עם קטרקט, הוא גם טוען שיש לי התחלה קלה של קטרקט אבל זה כנראה כדי שהביטוח הרפואי הפר…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
שלום, מחפש ג'ינס איכותי שיחזיק הרבה שנים. איזה חברות מומלצות? הג'ינסים של לי קופר מומלצים?
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן, קנינו כיריים גז ותנור משולבים. החברה אמרה שהיא לא מפנה כיריים מהמקום אלא רק מהדלת ולכן יש לנתק אותם, להוציא לדלת והם יכניסו את החדש למקום. לאחר מכן להזמין טכנאי גז להתקנה. דיברתי עם חברת הגז שלי פזגז והנציגה אכן אמרה "אין לנו שום חוק בניתוק, רק תסגור את הברז ותוציא את התנור/כיריים. אם תרתה תוכל להזמין את ההתקנה דרכנו". רציתי לוודא לפני שאני מתעסק במשהו בטיחותי שזה אכן החוק וזו הדרך? לסגור את המפסק ליד הכיריים ולנתק את הצינור?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי מזגן תאדירן אינוורטר 1 כוח סוס. המנוע בהפעלה עושה רעש של ויברציות חזקות, במיוחד בחימום. בקירור גם עשה, אבל הפסיק אחרי כמה זמן. היחידה עצמה שקטה לגמרי ועובדת כרגיל. זה רק המנוע. 20220105_143947.mp4
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- 7 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אחרי שקניתי S21 הזמנתי מטענים גם מטענים 76W לרכב וגם מטענים 25W למשרדש בכל המקרים הטעינה זהה לטעינה עם המטען הרגיל שהיה מלפני אולי הבדל של 2 דקות בתחזית שהמכשיר כותב בדקתי שאופציית טעינה סופר מהירה דלוקה למה אני לא רואה הבדל ?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בוקר, חמודות, בעבודה אני נדרש לעיתים להדפיס תוכניות על A1, A0. בכל העיר יש בנאדם אחד שמחזיק פלוטר, רק שהכוכב עובד מתי שבא לו וגם לא עונה לטלפון. בתי דפוס שביררתי אצלם לא מחזיקים שירות כזה. בצר לי, אני מדפיס 10-20 A4 ומדביק, רק שזה לוקח ים זמן ופוגע בדיוק. האם אתם מכירים אופציות יותר מתוחכמות מזה? מדפסת A3 אני מכיר, זה לא שיפור אמיתי למצב. חיפוש אחר מדפסות גדולות יותר לא העלה תוצאות. פלוטר חדש לא בא בחשבון, זה פשוט לא משתלם. משומש? רעיון אחר? תודה.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
האם אתם מחליפים את המנעול בכל דירה שכורה אליה נכנסים? האם באמת זה נפוץ ששוכרים שיצאו מהדירה מעבירים לפעמים את המפתחות לגנבים?
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך פה קצת עזרה ממביני עניין.... לכל החברות ביטוח יש כיסוי לטיסה וללינה במקרה שאני או בני משפחתי נדבקים בקורונה/נכנס לבידוד לפני הטיסה. אבל מה קורה אם אנחנו קבוצת חברים ואני זה שמזמין ומשלם את הלינה של כולם בבוקינג.קום. אם אחד או כמה מהחברה נדבקים בקורונה ולא יכולים לטוס (אחרי הכל הגיוני שזה יקרה), וברור שאין להם אישור/קבלה על התשלום של הלינה - כי אני זה שהזמין, האם הם יקבלו החזר יחסי על הלינה מהחברת ביטוח שלהם - ויחזירו לי את החלק היחסי שלהם? ואם אנחנו מבוטחים באותה חברה? האם יש אפשרות לעשות פוליסה משותפת איכשהו? הקשרתי כבר לשתי חברות ביטוח מובילות - והנציגים לא ידעו לענות לי כ"כ - אז פשוט אמרו לא על הכל בסוף. אני חושב שזו שאלה לגיט…
הודעה אחרונה מאת nathun, -
בזמן האחרון כשאני נוסע אחרי העבודה על איילון דרום בשעות 16:30-17:00, אני איש עומד על גשר ההלכה עם מצלמה מקצועית וצופה על הפקקים. מה נסגר איתו? הוא מחכה שתהיה תאונה שהוא יוכל לצלם או שיש לו פטיש לכבישים בשעות העומס? מישהו גם שם לב? אין לי מושג מה הקטע שלו אבל תמיד יש לי חשק שמישהו ייתן לו איזו דחיפה קטנה..
הודעה אחרונה מאת rOOmUSh, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הדוד (לא שלי, אצל קרוב משפחה) הוא מתוצרת אמישרגז, הותקן ב- 2017. למיטב זכרונו והוא כלל לא בטוח, הוחלף המכלול הפנימי ב- 2019. הערב התחיל להקפיץ את הראשי. ע"מ מחר להגיע אליו ולעזור לו הכי מהר שניתן (מחר יום קצת עמוס בעבודה אצלנו), במי לדעתכם לחשוד קודם: במכלול הפנימי/גוף החימום או בטרמוסטט? או פשוט להביא לו את שניהם, להחליף את הכל? תודה מראש. עריכה: שכחתי לספר שהייתי אצלו על הגג, פירקתי את צלחת הפלסטיק ולא ראיתי שום נזילה. הכל יבש מאד. ליתר בטחון ריססתי ספריי מגעים וסגרתי. כמובן שיש להמתין עכשיו עד מחר כדי לנסות ולהרים שוב את המתג.
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלומות. נתקלתי במצב שבו אני זקוק לעזרה, והידע שלי לא מספיק באקסל כדי לפתור את הבעייה שלי. אני צריך לעשות סוג של מחירון. השיטה הכי נעימה ויזואלית היא עם רשימה נפתחת. אבל! יש לי 2 קבוצות של נתונים שצריכים להחזיר ערך לרשימה הנפתחת... משהו כזה: אלו הנתונים המזינים את הערכים של הרשימה הנפתחת. תחת "בחר חיה", אני אגלול ל"ברווז" (מה חשבתם? 😆). משם אני צריך אפשרות לבחור קבוצה המשוייכת לברווז. משם אני צריך אפשרות לבחור אופצייה המשוייכת לברווז (לא חייבת להיות זהה לקבוצה המשוייכת לברווז). משם אני צריך לבחור אביזר המשוייך לברווז. אני צריך שהטבלה הסופית עם הנגללים תראה לי משהו כזה: אודה מאד לכל עזרה. …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולל, היום אני ב019, ומלפני שבוע האינטרנט שלי ניהיה איטי, בהתחלה חשבתי שזה הפלאפון, אבל חברתי לוויפיי ועובד מעולה.. וגם במכשירים נוספים שב019 אין קליטה. הקטע שזה מראה קליוה מלאה, אבל האינטרנט לא זז.. חברה מומלצת לנייד?
הודעה אחרונה מאת Electron, -
לימוד ערבית
מאת Buki-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, להשלמת סט השפות המדוברות בארץ אני רוצה לרכוש שליטה בסיסית בשפה הערבית. המטרה לדעת לקרוא, להבין בערך את נושא השיחה ולצבור אוצר מילים בסיסי. לא מעניין לקחת שיעורים וגם לא בשום צורה אחרת של לימוד פרונטלי אלא לימוד עצמי באמצעות אתר או אפליקציה, כמובן בתשלום. מישהו יכול להמליץ על משהו כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אהלן קניתי לא מזמן את המכשיר, הטעמים שמגיעים ספרייט / פפסי עם טעם לוואי של עגבת ולדעתי בלתי ניתנים לשתייה. כל קשר בין טעם של פפסי לסירופים האלו מקרי לחלוטין. אני מחפש טעמים אחרים, ראיתי שיש טעמים מגניבים כמו ROOT BEER אבל אין במלאי. מאיפה אפשר להשיג טעמים טובים שמתאימים לערבוב עם הסודה? תודה
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פונה לחוכמת ההמונים! מדובר בסטארטאפ בתחום דיגיטל שרץ כשנה וחצי בין פיילוט-לבין מוצר מתפקד ומניב אך לא אפוי. לאחר בירורים, על מנת להפוך את הסטארטפ לאפוי "וסופי" (אין באמת דבר כזה), יש צורך במימון הוצאות שמתחילות ב6 ספרות וצפונה. מה עושים מפה? מממנים מהכיס? הלוואה? משקיע ? (איפה מוצאים כזה בכלל?) איך יודעים מה סדר הפעולות הנכון בשביל הנעת המיזם? הלכתי לאיבוד ולצערי אין מקום שמרכז מידע בנושא. תודה!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, אני משתמש במברשת שיניים של oral-b כבר כמה שנים טובות, הבטריה של המברשת כבר לא טובה ואחרי שימוש אחד/שניים החוזק שלו יורד הילדים כנ"ל - משתמשים במברשת ילדים של oral-b וקורה הרבה שהבטריה נגמרת (אני ואשתי על אותה מברשת, ו-2 הילדים על אותה מברשת) אני רוצה להחליף את זה במשהו טוב, ולא יקר גם לנו וגם לילדים (מעביר אותם למברשת מבוגרים), רק של oral-b מכיוון שיש לי סטוקים של ראשים וסה"כ אני מרוצה מהם (פונקציות לא מעניינות אותי). ראיתי את זה : https://ksp.co.il/web/item/176683 וזה נראה לי אחלה, אשמח להמלצה על זה או על משהו אחר. מה שחשוב לי זה הבטריה שיוכל לשרוד כמה צחצוחים לפני שהוא מתחיל לאבד את הכוח.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 11 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי לכולם, בהמשך לשרשור משכורות ההייטק - האחיין שלי היום בצבא יש לו כבר ניסיון עם פייתון (בבית ספר וגם עכשיו בצבא - התלהבו ממנו מאוד ונשמע שהוא ברמה גבוהה לבני גילו) עכשיו הוא התחיל גם קורס Udemy של html/css/js/react וכו' לאחר הצבא הוא יתחיל תואר. אשמח להבין מה הדרך הכי נכונה/טובה עבורו לפלס את הדרך להייטק/חברות הפאנג להתחיל לעבוד במהלך התואר ? להשקיע יותר בתואר ? לחפש עבודה כג'וניור בחברות הפאנג ? באיזה שלב ? איך להתכונן ?
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין במוטימדיה אצלי ברכב אפליקציה לשליטה מרחוק שאוכל לשלוט עליה מהפלאפון. המערכת הינה אנדרואיד 11 מלא, והפלא' גם אנדרואיד 11. אני מחפש אפליקציה שלא צריך אישור כל פעם, אלא שזה תממד נשאר מחובר ושולט. אשמח מאוד לעזרה. תודה רבה והמשך יום נעים
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
שואל כי אני ואשתי מתלבטים. שנינו כמובן מחוסנים, ותיאוריות הקונספירציה הם ממני והלאה אבל עדיין יש חשש שאני מזריק לילד שלי משהו שאף אחד עדיין לא יודע מה ההשפעות לטווח ארוך שלו. סתם מחשבה הזויה, אבל עוברת לי בראש - מאיפה אני יודע שפתאום עוד כמה שנים לא יגלו שהזריקה הזאת פוגעת בפוריות או במשהו אחר ? כשאני מחליט עבור עצמי זה משהו אחד, כשאני מחליט עבור הבן שלי זה משהו אחר. דעתכם ?
- 8 עוקבים
- 21 תגובות
- 5 אלף צפיות
הוריזון (חברת בת של אלטשולר) התחילה להציע ללקוחות אפשרות להשקיע דרכה במטבעות וירטואליים , כרגע מדובר רק על ביטקוין ואיתריום. מינימום כניסה - 5 אלף דולר, עם עמלות של בין 3~5 אחוז. ה-יתרון הכי משמעותי פה הוא שיש אפשרות להכניס את הרווחים ישירות לחשבון הבנק (מה שהיום קשה מאוד עד בלתי אפשרי). האם מישהו כבר נכנס ? שמע על זה ? באתר שלהם אין יותר מידי מידע.
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
זה לא מגיע מאיזה מקום של אי אהבת הארץ, אלה נטו מרמת בעלי המקצוע בארץ שאני עד היום ב25 שנה שאני חיי פה, לא מצליח להסביר לעצמי. מידי שנה אני נמצא בבית הפרטי שלי באוקראינה לתקופות של חודש עד 3 חודשים. אני מתחזק את הבית ואת הרכב שלי שם בעזרת בעלי מקצוע המקומיים. אני פשוט לא מצליח להסביר לעצמי את ההפרש ברמת בעלי המקצוע בין ישראל לאוקראינה. למשהו באוקראינה, כשאני מזמין שירות של בעל מקצוע, יש לי תחושה שהוא באמת רוצה לבוא לעשות את העבודה שלו. כשיש לי תקלה ברכב באוקראינה, אני נוסע למוסך, מוסך רגיל, שום דבר לא מיוחד בו או "פרימיום" ואני מקבל את הרכב אחרי כשהתקלה מתקונת ביחד עם חשבון סביר. כשאני מזמין בעל מקצוע בנוגע לבית, הוא תמיד מגיע בזמן ותמיד עושה את העבודה שלו ב…
החלפת ברז כדורי
מאת ד ו ד-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ברז כניסה ממערכת סולרית תקול וצריך להחליף. אאל"ט הברז הוא 1/2 פפ , החיבור לצנרת הוא לדעתי 3/4 , לכן הוסיפו לברז מופה בהתאם. הבעיה שאני לא בטוח במידות, איך אפשר לוודא שאומנם המידות של הברז 1/2 וצינור האספקה הוא 3/4 נכונות . מצרף תמונה
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה נסגר עם ביטול הפטור ממע"מ על רכישות בחול מתחת ל-75$? להבנתי זה אושר אך אין על זה מילה בשום מקום. אמור להיכנס לתוקף?
הודעה אחרונה מאת tza, -
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, מחפש לקנות חולצות צבעוניות (מכופתרות) יצוגיות לעובדים\עובדות לקראת אירוע שיתקיים בעוד כחודש וחצי. יונידרס וכאלו - נראה לי תעשייתי מדי. אבל צריך מישהו שיתן דוגמאות של מידות, גזרות וכו'. כמובן, יש את קסטרו זארה סליו ורנואר. אבל לא נראה לי שהם יתחיסו ברצינות לבקשה של כמה עשרות... יש למישהו רעיון לחברה שמתעסקת בנושא הזה? חולצות "יוקרתיות" לתעשיה? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
בזמן האחרון כשאני מזמין דברים באיביי/אליאקספרס הם מגיעים לנקודת איסוף במקום לכתובת שלי. בעמוד הקניה לא מצוין על זה דבר, יש אפשרות לדעת מראש אם החבילה תגיע אליי או אל נקודת איסוף? כל הרעיון של להזמין מחו"ל מבחינתי הוא שהמוצר מגיע עד אליי אם אני צריך לצאת במיוחד אל העיר הפקוקה בשביל לאסוף אותו- לא עשיתי בזה כלום.
הודעה אחרונה מאת r.e.g.e.v, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חיפשתי בפורום ומצאתי מספר שרשורים עתיקים על קעקועים (יש פה משהו שלא נידון בפורום?🙂) אז אעדכן עם שרשור חדש לשנת 2022 עם מספר שאלות. קודם כל, אין לי ניסיון, אף פעם לא עשיתי ואני לא מבין כלום אז תסלחו אם חלק מהשאלות יהיו טיפשיות. אשתי חושבת שאני סובל ממשבר גיל החמישים (כן, זה הגיל...) אבל חשבתי על קעקוע טקסט קטן בצבע אחד בפלג הגוף העליון. -כתימני, אני דיי כהה. האם צבע שחור יהיה ברור מספיק או שישנו צורך לעבור לצבע אחר? -הקעקוע המתוכנן הוא בצד החיצוני באמצע הזרוע (בין המרפק לכתף), האם אפשרי לקעקע משהו ישר על קטע "עקום" כך שיראה ישר? אני לא מעונין לכווץ את השריר כל הזמן כדי שיראה יפה... -הם ניתן להסיר אותו? נדמה לי כי שמעתי פעם כי כל זמן שהקע…
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע,
-
מי מחובר 67 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,584 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- orsh99
- zvigolden
- Matanb1998
- malcishua
- פריג'י
- Igalz
- shlomiko
- motior
- ronrobin
- nir eli
- גולדן191